4 x Asu syksyyn (+ alekoodi)

*Kaupallinen yhteistyö: Nanso

Luvassa ideoita ja inspistä syyspukeutumiseen sekä muutama laadukas syystuote Nanson uutuuksista. Uuden malliston tuotteista erityismaininnan ansaitsee ehdottomasti sen upea takkivalikoima, jonka neutraaleissa väreissä ilmestyneet villasekoitteiset klassikot sekä ihanat oversized-mallit miellyttävät omaa silmääni! Ah, upeita!

Mun suosikkien ympärille syntyi neljä erilaista asua. Mikä näistä neljästä on teidän suosikkinne? 🙂

ALEKOODI: Koodilla SARA20 saatte Nanson valikoimasta -20% tämän viikon ajan (26.9 asti). Koodi toimii sekä verkkokaupassa, että myymälöissä kassalla mainittuna! 🙂

 

1.

 

 

Nanson laadukas klassikko YLLE-villakangastakki on ilmestynyt tänä syksynä aivan ihanassa kamelisävyssä. Tässä on nro 1 skandihenkinen ja minimalistinen luottotakki, joka sopii siistimpään lookkiin, mutta näyttää aivan ihanalta myös trikoiden ja lenkkareiden kanssa! Pakko mainita, että YLLE-takin edellinen vaalea beige sävy myytiin loppuun ennätysvauhdissa ja ennustan, että tämän kanssa saattaa käydä samat. Jos siis haluat takin, kannattaa toimia nopeasti!

Valkoinen ja kameli näyttävät aina yhtä raikkailta yhdessä. Päätin yhdistää Nanson UTU-neuleliivin simppeliin kauluspaitaan ja valkoisiin suoriin housuihin. Täydellinen toimistolook!

 

(päällä takista ja neuleliivistä koko S) 

 

 

2. 

 

 

Hieman sporttisempi look, jonka pääosassa syyskauden monitoimitakki eli Nanson TIKKI -tikkitakki. Rakastan tätä rentoa mallia ja ihan erityisesti sen pituutta. Oversized-takin alle mahtuu helposti paksumpi neule tai iso huppari (muy importante). Myös tämän takin yhdistin UTU-neuleliiviin. Tää kyseinen liivi on muuten ihan täydellinen raskausajan vaate!

 

(päällä takista ja neuleliivistä koko S)

 

3. 

 

 

Takki nro 3 on ruudullinen VESTE-takki, joka mun storyssa alkukuussa vilahtaessaan herätti ihan hurjasti kyselyitä. En yhtään ihmettele, että miksi! Kaunis ja rento välikausitakki, jonka alle saa puettua paksujakin kerroksia! Just sellainen jokapäivän takki, helppo yhdistää mihin tahansa. Pakko vielä hehkuttaa, että Nanson syysmalliston helmiä erityisesti näin raskaana olevan näkökulmasta on uusi VILLIS-merinovillamekko, jota löytyy kahdessa klassikkovärissä! Mukava ja ihana perusvaate.

 

(Päällä takista koko S ja villamekosta koko M) 

 

4. 

 

 

YLLE-takki ansaitsee vielä toisen asun 😏  Takkia löytyy muuten myös mustana sekä tuossa aikaisemmin vilahtaneessa ruutukuosissa. Tässä todisteena, että se näyttää myös hurjan kivalta VILLIS-neulemekon kanssa. Villakangastakki, neulemekko ja sukkabootsit on kyllä sellainen siisti ja varma peruslook, johon tukeudun melko usein. Näissä vaatteissa on mukava olla, olitpa sitten raskaana tai et.

 

(Päällä takista koko S ja neulemekosta koko M)

 

 

ALEKOODI:

Koodilla SARA20 saatte Nanson valikoimasta -20% tämän viikon ajan (26.9 asti). Koodi toimii sekä verkkokaupassa, että myymälöissä kassalla mainittuna! 🙂

 

 

xx Sara

2 Comments
  • Tyylimurun Tiina
    Posted at 19:32h, 21 September Reply

    Milloinkas se Nanso on kerinnyt näin ihania vaatteita tekemään..? Joku vuosi takaperin en hirveesti tykännyt, mutta näitähän voisi pitää jokaista. Hyviä kuvia, neulemekko erityisen kiva!

  • Sara
    Posted at 20:57h, 22 September Reply

    Hei ihan kuulla et Nanson nykyinen meno miellyttää! 🙂 Mulla kävi aikoinaan ihan sama homma! Heillä on aivan ihana skandimeininki nykyisin, tykkään! Kiitos sulle kivasta kommentista 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval