12 x Köpis (ja se maraton)

 

Reissu, jota olen enemmän tai vähemmän jännittänyt koko kevään. Köpiksen maraton on vihdoin takana, ja vaikka tie oli kohtalaisen tuskainen, pääsin kuin pääsinkin tavoitteeseeni (jee)! 3:30 alittui 38 sekunnilla, mutta alitus se on sekin 😀 Täydellisestä vauhdin suunnittelusta tuskin voidaan puhua, juoksin nimittäin viimeiset kilometrit niin kovaa kuin jaloistani pääsin, hah. Mutta mikä parasta, koko meidän kolmen hengen maratonkopla teki kaikki uudet aikaennätyksensä reitillä – ihan mieletöntä! Iloa oli mahtava jakaa! Ehkäpä me rykäistään tämä ensi vuonna uusiksi, uudella tavoiteajalla 😉

Köpis on aina ollut kaupunki, jossa voisin hyvin kuvitella asustelevani ja eläväni. Kaupunki jotenkin vaan tuntuu tosi omalta. En tiedä onko se edes mahdollista, mutta rakastuin tällä reissulla Köpikseen vähän lisää. Yksi syy lienee tuo meidän airbnb:stä vuokrattu Norrebron kattohuoneisto, joka oli siis ihan käsittämättömän upea! Lisäksi kaupunki näyttäytyi aurinkoisempana ja lämpimämpänä kuin koskaan aiemmin. Jäin meidän maraton reissun jälkeen vielä kaupungissa asuvalle ystävälleni kylään. Helmi esitteli minulle kaupungin parhaat vintagekaupat, viihtyisimmät puistot ja söpöimmät kahvilat!

3% akkua ja läppärin laturi jäi työhuoneelle. Ehkä se on merkki siitä, että pitää kerrankin mennä ajoissa nukkumaan!

 

  

 

  

 

xx Sara

5 Comments
 • ida ihana
  Posted at 06:38h, 23 May Reply

  Mun mielestä Köpis on ehdotomasti yksi ihanimpia ja tunnelmallisimpia kaupunkeja Euroopassa 🙂 Siinä on jotakin sellaista ihanaa pikkukylämäistä-fiilistä, vaikka onkin väkiluvultaan aika iso kaupunki. Köpis on keväisin lämpimällä ja aurinkoisella säällä ehdottomasti parhaimmillaan!
  Viimeksi olin siellä vuosi sitten pääsiäisenä poikaystäväni kanssa. Silloin oli kyllä tosi kylmä, ja oli koko ajan musta toppatakki päällä 😀 Oltiin haaveiltu vähän toisenlaisesta terassikahvioissa istumisesta, mutta ihana reissu oli silti. Tivolin pääsiäinen jäi mieleen.
  Onnittelut hienosta juoksuajasta ja hyvää loppuviikkoa!:)
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Sara
   Posted at 16:57h, 23 May Reply

   Oi samaa mieltä!!! <3 Hyvin kuvattu!

   Kiitti kovasti Ida <3 🙂

 • Emma
  Posted at 22:50h, 23 May Reply

  Köpis on kyllä ihana kaupunki: täynnä tyylikkäitä ihmisiä ja paikkoja, kaikki saavutettavissa kätevästi pyörällä! Kuitenkin Köpis vinkkipostaus ois ihan mahtava kerta sulla oli paikallinen opaskin siellä! Juurikin mainitsemasi vintage-myymälät ja kahvilat sekä ravintolat kiinnostelisivat!

  • Sara
   Posted at 08:07h, 24 May Reply

   Hei mainio vinkki! Voisin vieläpä haastatella hieman kaupungissa asuvaa ystävääni! 🙂

 • Anni
  Posted at 15:41h, 27 May Reply

  Ihania kuvia! Ja hei, muakin kiinnoistaisi kuulla noista vintage myymälöistä!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval