Aamupäivä Pariisissa

 

Selasin viikonloppuna puhelimesta vanhoja kuvia. Siitä on tasan vuosi kun oltiin viimeksi ulkomailla lomalla. Ensin juhlittiin mun synttäreitä Costa Ricalla surffaten ja välilaskulla jäätiin viideksi yöksi jouluiseen New Yorkiin.

Tuo aika tuntuu jotenkin ihan tosi kaukaiselta. EKV – ennen koronavirusta.

Tää päivä alkoi hyvin spesiaalilla aamiaisella Kappelissa, kun oltiin kuvaamassa Lovialle joulukampanjaa. Päällä oli Ateljésta vuokrattu Anni Ruuthin joutsentoppi ja korvissa Lovian upeat korvakorut. Riisuin maskin pöydässä ja meikkasin huulet. En tiedä milloin viimeksi olisin pistänyt huulipunaa tai ylipäätään ollut näin näyttävässä asussa. Tuntui erityiseltä ja ihanalta.

Kuvittelin, että ollaan Pariisissa. Ja vielä tarkemmin: kuvittelin olevani Carrie Bradshaw niissä vikan kauden pariisijaksoissa! 😀

 

 

On mulla ikävä matkustelua, mutta sitäkin enemmän ikävä on aikaa kun sai liikkua ja tehdä asioita vapaasti. Mutta nyt ei ole sen aika.

Mua helpottaa suunnattomasti kun suuntaan katseen eteenpäin ja mietin, että edessä siintää se hetki kun tää kaikki helpottuu. Vielä tulee se päivä kun voidaan höllätä turvatoimien kanssa ja matkustaa vaikkapa Pariisiin, mutta se päivä ei ole vielä. Siihen asti tsempataan ja pystytään kovina. Pidetään huolta itsestä ja muista!

 

kuvat: Johanna Rontu

 

höyhentoppi // The Ateljé /Anni Ruth

Korvakorut & Laukku // Lovia

(kaikki kuvauslainassa)

 

 

xx Sara

Tags:
No Comments

Post A Comment
Your comment will be visible after approval