All Black Friday

 

Taasko perjantai. Siis nää viikot vaan vyöryy ohitse, hullua! Tajusin just, että tänään on Black Friday ja mulla on sattumalta mustat vaatteet. On kyllä nykyisin aika useinkin mustat vaatteet… Oon myös alkanut pitää hiuksia suorina. Käännän vaan latvoja ja vähän otsista. Tykkään näistä ihan hurjasti näin, hiukset on just oikean mittaiset tähän kampaukseen. Jotenkin simppeli ja tyylikäs kampaus, ja ihan sairaan nopea laittaa!

Mä kävin tänään kirjoittamassa vuokrasopimuksen ja hakemassa avaimet uudelle toimistolle, jota päästään remppailemaan jo ensi viikolla! Muutetaan 100 m päähän, tuplasti isompiin tiloihin ja meidän Content Corner -porukkaan saadaan samalla lisää mahtavia tyyppejä! 🙂 Tosi leppoisa päivä. Kävin aamulla palaverissa ja sitten oon valmistellut muuttoa. Oon siirrellyt vakuutuksia, nettiä ja sähköjä uuteen osoitteeseen. Selvitellyt kaikenlaista pientä sälää, jotta saadaan hommat mahdollisimman mutkattomasti starttaamaan uusissa tiloissa!

Otin lenkkivaatteet messiin toimistolle, olis tarkoitus käydä juoksemassa, jonka jälkeen suoraan ystävien luo saunomaan ja pelailemaan. Musta on ihanaa lähteä toimistolta lenkille, kun pääsee vähän eri maisemiin (lue, ei Töölönlahdelle). Viikonlopulle on suunniteltu tosi leppoisaa ohjelmaa. Uintia, ulkoilua ja hyvin todennäköisesti Game of Thronesia 😀 Ei voi sanoa, että tässä olis jotenkin viikonlopun tarpeessa varsinaisesti, mutta kyllä pari löysempää päivää sopii oikein hyvin!

Ihanaa viikonloppua!

 

  

kuvat: Johanna Rontu

 

 

xx Sara

Tags:
2 Comments
 • HMV
  Posted at 20:47h, 28 November Reply

  Moi Sara,

  Mä en tiedä, miten tän kirjoittaisin kun en halua, että tulkitset tämän jotenkin syyttävänä kommenttina. Oot mun lempparibloggaaja ja sulla on todella usein aivan mahtavaa sisältöä. Yhdyn tosi moniin sun mielipiteisiin ja ajatuksiin ja ehkä siksi mun on ollut aina välillä vaikea ymmärtää koronan aikana sun jakamaa sisältöä, jossa tuntuu kuin koronaa ei olisikaan (ehkä maski, joskus vilahtaa). Tällä viikolla julkaistiin uudet tiukemmat suositukset ja ei esimerkiksi suositella tavata kun samaan talouteen/siihen rinnastettavia henkilöitä. Kontaktit minimiin. Samaan aikaan sun instassa näkyy, että vapaasti hengailet tyyliin 24h aikana usean eri kaverin kanssa sisätilassa. Mä en ole nähnyt mun kavereita sisätiloissa sitten maaliskuun.. En ole käynyt syömässä, leffassa, teatterissa, näyttelyissä tai oikein missään muuallakaan maaliskuun jälkeen. Maski ja käsidesi ei mun mielestä ole riittävä peruste sille, että menee samalla tapaa kuin ennenkin. Musta jokaisen tulisi myös miettiä sitä, että se mitä ei ole erikseen kielletty/rajoitettu/suositeltu, ei ehkä ole järkevää pandemian aikana.

  Ja ei , mun ei oo tarkotus nostaa itteäni tässä esiin jonain malliesimerkkkinä. Päinvastoin, koen hirveää ahdistusta siitä, että pitäisi tehdä vielä enemmän. Enkä ole katkera, jokainen elää omaa elämäänsä. Mutta siis sun elämää seuraa todella paljon ihmisiä ja sun esimerkillä on väliä. Oisitko halunnut avata sun suhtautumista koronaan? En tietenkään näe kaikkia niitä uhrauksia, joita sä olet joutunut tilanteen takia tekemään ja jollain tavalla toivonkin, että some on onnistunut antamaan jotenkin virheellisen kuvan.

  • Sara
   Posted at 09:08h, 02 December Reply

   Moi!

   Kiitos rehellisestä viestistä. Oot ihan oikeassa, että korona ei oo näkyny mun kanavissa, se ei oo tietoinen päätös, Olisin ihan hyvin voinut jakaa enemmän ajatuksiani koronasta syksyn aikana. Koronarajoituksia tiukennettiin tällä viikolla, joten totta kai reagoin uusiin sääntöihin ja olen perunut pieniäkin menoja tältä viikolta. Itse asiassa juuri nostinkin aiheesta ig-tililläni eilen! Mä harvoin kuvaan omaa naamaani instassa muualla kuin kotona, joten maski ei luonnollisesti kasvoilla näy. Maskia olen käyttänyt kesän jälkeen aina yleisillä paikoilla.

   Mä oon eläny kohtalaisen “normaalia” elämää tässä kesän jälkeen, tiputtanut kyllä kontakteja ja muistaen tietty yleiset ohjeistukset. Luotan meidän hallitukseen ja seuraan keskustelua, tilastoja ja ohjeistuksia. En näe mitään syytä sille, että pitäisin kotona karanteenia aikana, jolloin koronatilanne on rauhallinen (esim kesä & syksy).

Post A Comment
Your comment will be visible after approval