Astetta paremmat kotibileet – näillä keinoilla onnistut

Sherwood14.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Sherwood

 

Milloin viimeksi olen järjestänyt juhlat? Kysyttyäni tätä itseltäni, menee hetki jos toinenkin, ennen kuin saan vastauksen selville: tuparit, kolme ja puoli vuotta sitten.

Hetki on vierähtänyt sitten viime kekkerihostauksien. Harvemmin tulee järjestettyä enää illanviettoja isommalle porukalle, saatika panostettua niihin. Tilanteeseen saatiin muutos, kun uusi Sherwood Black Cider haastoi minut ja Elisan järkkäämään kekkerit ystäväporukallemme. Ja vieläpä teemalliset sellaiset: juhlat tuli värittää uutuusjuoman tyylikkään ulkoasun mukaisesti!

 

Sherwood1.jpg

Sherwood19.jpg

Sherwood2.jpg

Sherwood6.jpg

Sherwood7.jpg

Sherwood11-checker.jpg

 

10 VINKKIÄ ONNISTUNEIDEN JUHLIEN JÄRJESTÄMISEEN

 

Päätä teema – koristele koti esimerkiksi tietyillä väreillä ja tarjoile vaan tietyn värisiä ruokia. Huom. säästät aikaa kun tilaat koristeet suoraan netistä.

Välitä tieto teemasta myös vieraille – olipa hauskaa kun jengi oli pukeutunut toiveestamme mustavalkoisiin! 

Pidä juhlat yhdessä ystäväsi kanssa – järjestelyt ja budjetti puolittuvat. Samalla juhliin tulee kutsuttua jengiä eri kaveriporukoista.

Älä säästele ilmapallojen kanssa – halpa ja pomminvarma koristelu syntyy isolla määrällä ilmapalloja!

Älä myöskään säästele tarjoilujen kanssa – Kesken loppuva ruoka ja juoma on pahinta mitä voi käydä. Ihan pelkästään jo sen takia, että leftoversien syöminen seuraavana päivänä on yksi juhlien järjestämisen parhaimpia puolia!

Tee soittolista valmiiksi – Äläkä missään nimessä tee sitä virhettä, että valitset Spotifysta bilelista nimeä (huom. listan nimen olisi pitänyt jo halyttää kelloja) kantavan vanhan soittolistasi, josta onkin sittemmin jalostettu “sekasoittolista”, ja mukaan on tungettu slovareita niin Years & Yearsilta kuin Westlifeltäkin… Edit huom. päivitä “bilelista” tähän hetkeen.

Juomia kukkaruukussa – Sopivan juomatarjoiluastian ei tarvitse löytyä kulho-osastolta. Parhaimmat löytyvät nimittäin näköjään puutarhaosastolta 😀 Kukkien istutukseen tarkoitettu vati toimii mainiosti juomien viilennyksessä!

Jäitä, jäitä, jäitä – Jääkaappiin ei ikinä mahdu kaikkien virvokkeet ja näin kesän lähestyessä parvekkeestakaan ei ole hyötyä. Täytä edellä mainittu tarjoiluastia jäillä. Jäitä saa muuten hakea mäkkäristä. Kassalla pyydetään ainoastaan pistämään pari lanttia hyväntekeväisyyskeräykseen jätesäkillistä vastaan!

Pelejä ja visoja – Sikäli mikäli jengiä ei ole ihan hervottomasti. Musavisa ja pantomiimi alias ovat klassikkoja ja toimivat aina!

Yllättävä jatkopaikka – Valitkaa jatkopaikaksi joku ei niin ennalta-arvattava, kuten karaokebaari (ja laulakaa siellä Kirkaa & Arttu Wiskaria…) ja onnistunut loppuilta on taattu!

 
 

Sherwood20.jpg

Sherwood8.jpg

Sherwood3-checker.jpg

Sherwood9.jpg

Sherwood10.jpg

Sherwood15.jpg

Sherwood18.jpg

 

Miltä tämä musta uutuusjuoma sitten maistui?

Sherwood Black Cider sai aika hyvän vastaanoton meidän juhlissa. Makua kuvailtiin mm. täyteläiseksi ja omenaiseksi. Aidolta omenalta maistuva siideri oli omaan makuuni sopiva yhdistelmä kuivaa ja makeaa. 

Juoma sai kehuja myös ulkoasustaan. Tyylikäs etiketti ja paahdetuista maltaista saatu musta väri upposivat niin meihin kuin ystäviimmekin!

 

Sherwood16.jpg

Sherwood17.jpg

 

*Kommentointi on suljettu alkoholimainontaan liittyvän lainsäädännön vuoksi. 

 

xx Sara

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.