Aussome Bucket List -voittajat tulevat tässä

D8X_5737.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Aussie

 

Jännittää teidän puolesta, niin paljon! Mä olen elänyt jotenkin niin täysillä tässä kampanjassa mukana koko alkuvuoden ja nyt vihdoin voittajat ovat selvillä!

Kuuden voittajan joukossa on kaksi suomalaista!! Katso täältä oletko sinä yksi onnekkaista reissuun lähtijöistä!

Olin ihan ällikällä lyöty kun aloin ensimmäisen kerran käymään läpi 5000 (!) Aussome Bucket List -kilpailuun tägättyä kuvaa. Taso oli aivan hurja. Enkä nyt puhu pelkästään kuvalaadusta, värikäsittelyistä tms. Kuvissa oli nimittäin juuri sitä fiilistä, mitä minä voittajilta kaipasinkin: täysillä elämistä, heittäytymistä ja hulluttelua! Sillä, oliko kuva otettu puhelimella, goprolla vai järjestelmäkameralla ei juuri ollut väliä.

 

D8X_9432-3.jpg

D8X_5780-side.jpg

D8X_4214-2.jpg

D8X_7903.jpg

D8X_5714.jpg

 

Aussien 3 Minute Miracle -sarja oli minulla reissussa mukana. Aussome Bucket List -kampanjan ohessa lanseerattu uudistunut tuoteperhe lupasi selvittää hiukset kaikista kampanjan aktiviteeteista.

Tuotteet tulivat Belizessä ja Meksikossa todellakin tarpeeseen. Aurinko, suolavesi, haiden seassa snorklaaminen ja kaikki se veteen hyppiminen – hiukset olivat kovilla. Kolmen minuutin tehohoidot yhdessä kookosöljyllä läträämisen kanssa elvyttivät hiukset takaisin eloon!

Omiksi suosikeikseni sarjasta nousivat kuvissa näkyvät Shine ja Nourish!

 

D8X_9374.jpg

D8X_4149.jpg

D8X_4248-2.jpg

 

Onnea vielä kaikille voittajille! 🙂

 

xx Sara

Tags:
,
8 Comments
 • highonhumans
  Posted at 19:07h, 13 March

  Voittajien kuvat on hienoja ja kilpailun idea oli hauska. Kuvia selaillessa jäi jokin kuitenkin vaivaamaan.
  Monet linkin takaa löytyvät kuvat kuvasivatkin juuri sitä aktiviteettia ja matkaa, minkä skabasta pystyi voittamaan. Ellei näin, niin muuten kuva oli otettu ulkomailla paratiisikohteessa/vaellusreissulla. Kyse on siis jo ennestään hyväosaisista osallistujista, joilla on todennäköisesti tarpeellisesti varallisuutta osallistua näihin aktiviteetteihin ilman tätä kilpailua. Näin entisestään varakkaat pääsee matkustamaan, ja muut ei-niin-varakkaat eivät ole edes kärkikahinoissa kisassa, koska “eläminen täysillä” tarkoittaa kaukomailla seikkailua, extreme-urheilua tai mahdottoman summan pulittamista festarilipuista.
  Olisi aika virkistävää nähdä joskus skaba, jossa “eläminen täysillä” tarkoittaa arkipäivän kohtaamisia marketin hedelmäpelien vieressä istuvien pappojen kanssa, sunnuntain avantouintia tai pitkäksi venynyttä lounashetkeä kaverin kanssa.
  Tähän on liittynyt moni kommentti aikaisemmin. Mikä suuri vaara siinä piilee, kun elämästä yritetään tehdä kiiltokuva.

  • saratickle
   Posted at 21:24h, 13 March

   Ymmärrän sun pointin aivan täysin ja oon osittain samaa mieltä. Tällaisia kuvailemiasi otoksia ei osunut silmiini osallistujien joukosta, vaikka varta vasten yritin niitä etsiä. En tmuista nähneeni yhtäkään.

   Kaikki osallistumiskuvat liittyivät jollain tavalla reissaamiseen, mutta selitys on hyvinkin yksinkertainen. Kohderyhmä ja kilpailuun aktivoituneet ovat nimenomaan niitä matkustus- ja elämysfaneja, joilta luonnollisesti kuvamateriaalia reissuiltaan ja elämyksiltään löytyy.

   Mun mielestä on oikeasti hieman ironista, että laskuvarjohyppyelämyksen voittaa laskuvarjohyppykuvalla. Tässä oon kanssasi ihan samaa mieltä, ja siksi en sellaista kuvaa itse äänestänytkään. Lopullisen päätöksen voittajista teki tosiaan asiakas itse.

   Suosittelen pistämään suoraan palautetta Aussielle jos asia jäi vaivaamaan. Yhteystiedot löytyvät kampanjasivuilta 🙂

   Loppuun on vielä sanottava, että reissaaminen ei aina kyllä vaadi kovin isoa lompakkoa. Paljon pystyy tekemään pienelläkin budjetilla ja hyvällä mielikuvituksella – kokemusta on. Jos matkustaminen on intohimo, sen eteen on valmis tekemään uhrauksia!

   • Vierailija
    Posted at 07:17h, 14 March

    “Loppuun on vielä sanottava, että reissaaminen ei aina kyllä vaadi kovin isoa lompakkoa. Paljon pystyy tekemään pienelläkin budjetilla ja hyvällä mielikuvituksella – kokemusta on. Jos matkustaminen on intohimo, sen eteen on valmis tekemään uhrauksia!”
    Tämä on nyt taas just sitä oman hyväosaisuuden ymmärtämättömyyttä mistä sulle kommentoitiin naistenpäivän postaukseenkin. Kylläpäs pitää olla iso lompakko, että saa edes lennot paikkaan jossa pääsee surffaamaan. Mielikuvituksella ei lennä kuin lähimpään ruokakauppaan – kokemusta on minullakin.

    • Vierailija
     Posted at 07:33h, 14 March

     Ja työ josta saa ottaa vapaata.. Tämä on aihe johon olen elämäni aikana usein törmännyt: on vaikea löytää hyvä työnantaja joka myös hyväksyy esim. Etätyöt ja palkattomat vapaat. On vaikea matkustaa kauemmas, vaikka joskus rahaa olisikin säästössä.

     • saratickle
      Posted at 07:45h, 14 March

      Toi on hyvä pointti!

      Matkustaminen vaatii uhrauksia. Vapaasti liikuminen on yksi syy miksi olen halunnut päätyä duuniin, jossa mulla on mahdollisimman joustavat työajat. Tää oli tavoitteeni pitkään ja siksi ryhdyinkin yrittäjäksi ja hoidin hommani niin, että pystyn paiskimaan hommia myös etänä!

    • saratickle
     Posted at 07:38h, 14 March

     Ei sen välttämättä surffikohde tarvitse olla. Tosin tarpeeksi ajoissa kun on liikkeellä tai jos onnistaa lentodiileissä, se voi ollakin.

     Opiskeluaikoina, ja ennen opiskeluaikoja, kun tein hommia kaupan kassalla reissasin pienemmillä budjeteilla. Kyttäsin lentodiilejä viikottain tai sitten suunniteltiin roadtrippejä porukalla pohjoiseen.

     Asuin tuohon aikaan kimppakämpässä ja säästin asumuskustannuksista ja elin hyvin niukilla menoilla. Rahaa jäi matkakassaan, ei paljoa, mutta riittävästi. 

 • Vierailija
  Posted at 17:43h, 14 March

  Moikka, löysin vaan yhden suomalaisen voittajan… Oliko tosiaan kaksi?

 • xod
  Posted at 18:47h, 15 March

  Muakin vähän harmitti kun huomasin miten samanlaisia reissukuvia finalistit olivat, ja kuvasivat usein juuri sitä aktiviteettia joka oli palkintona… Mietin että menikö mulla jotain ohi että juuri sellaisella piti osallistua