BAG DREAMING

bags.jpg

 

Sain vanhemmiltani parhaan mahdollisen valmistujaislahjan: valita mieleiseni laukun.

Tehtävä on huomattavasti haastavampi kuin luulin. Aivan liikaa, aivan liian ihania vaihtoehtoja! Laukkuideoita saa siis heittää!

 

// my parents gave me the best possible graduate present when they told me that I could choose whatever handbag I wanted. The problem is that there are waaay too many nice bags… 

 

xx Sara

14 Comments
 • Jjii
  Posted at 18:28h, 03 November

  Älä valitse mitään kaikilla nähtyjä “blogilaukkuja” vaan jokin vähän omaperäisempi 😀

  • saratickle
   Posted at 06:30h, 04 November

   Enköhän valitse sellaisen, josta itse aidosti pidän 🙂 Se, löytyykö se joltain muulta esim bloggaajalta on minulle samantekevää. 

 • Minnaminnamimma
  Posted at 18:47h, 03 November

  Jos mä saisin nyt valita minkä tahansa laukun se olisi tuo musta mokkanahkainen guccin dionysus! Se on niin mun tyylinen laukku: ronski mutta naisellinen. Mennyt jopa laukku haaveissa chanelin ohi.

  • saratickle
   Posted at 06:31h, 04 November

   mä pidän myös ihan hurjasti just nimenomaan tuosta mustasta mokkaisesta!! 

 • hanna kovanen
  Posted at 21:25h, 03 November

  Haha, mulle on luvattu aivan sama valmistujaislahja 😀 Täytyypä saman tien hyökätä dissen pariin! Komppaan; kannattaa valita sellainen omannäköinen laukku, josta on haaveillut pitkään, mieluummin kuin tämän hetken IT-laukku.

  • saratickle
   Posted at 06:29h, 04 November

   just näin! 

   ps. laukku on kyllä joku maailman paras motivaatio valmistumiseen 😀

 • Lilja U.
  Posted at 05:44h, 04 November

  Määki suosittelen miettimään, että mikä laukku kestää aikaa, varsinkin, kun kyseessä on lahja vanhemmiltasi. Itse olen ihastunut Gucci Dionysus laukkuun, mutta koen, että se on it-laukku. Oon huomannut, että jos tykkään laukusta vielä parin vuoden jälkeen, niin silloin sen hankinta kannattaa, silloin tykkään laukusta sen it-statuksesta huolimatta enkä kyllästy siihen nopeasti.
  Mulla on myös tunne, että Chanel alkaa kohta menettään suosiotaan. Se on ollut niin pitkään pinnalla ja näkyvissä joka paikassa, että jossain vaikeessa on pakko tulla stop. Toki uskon, että Chanel pitää arvonsa, mutta se jää odottamaan uutta hittikauttaan (voi olla, että olen niin väärässä tässä, haha) Itsekin haaveilen Chanelista, en vaan osaa päättää klassisen ja boyn väliltä 🙂 Myös Sac De Jour nano on listallani, jossain pirteässä värissä 🙂

  • saratickle
   Posted at 06:35h, 04 November

   Hei tosi hyviä pointteja! Jotenkin ajattelen, että Chanel on aina hyvä investointi, tosin merkin klassisin malli ei ole yhtään minua.

   Tuo Gucci kyllä kuumottelee. Viime kesänä arvoinkin sen ja Chloén välillä. Noh, nähtäväksi jää. Voi olla, että venyttelen päätöstä vielä kevääseen jos sopivaa ei tällä hetkellä löydy! 🙂

 • Erica K
  Posted at 07:06h, 04 November

  Ihan mahtava porkkana valmistumista ajatellen 😀 Itsekin tiedän jo mitä oikiksesta reilun vuoden päästä valmistutuessani haluan 😀

 • blompaulina
  Posted at 08:43h, 04 November

  Jos nyt saisin valita laukun haluaisin tämän
  https://www.pinterest.se/pin/253186810279091664/
  Tykkään yksinkertaisista, missä ei ole mitään ylimäärästä.
  Mulle on aivan sama onko se it-laukku, jos minä sitä tykkään niin ostan sen.
  Tärkein on että itse siitä tykkää ja haluaa käyttää sitä sen takia.
  Eikä osta jotain laukkua jota kaikilla on vain sen takia.
  Kiva nähdä minkä itse sitten valitset.
  Varmaan vaikeeta niitä kyllä löytyy sitten kun alkaa etsiin.

 • Vierailija
  Posted at 10:07h, 04 November

  Eii, laukku ei ole ikinä investointi! Ikinä! Ei pliis tuollaista shaibaa, sanoo vaan suoraan että laukut on ihania ja uuden sellaisen haluaa. Sijoituksia ne eivät valitettavasti ole, jos mitään asioista ymmärtää. Pelottavan moni bloggaaja näistä “investoinneistaan” puhuu.

  • Vierailija
   Posted at 10:14h, 04 November

   … Äh, tämä kommentti lähti ennen kuin piti 😀 “Sijoitus” piti muutaman investoinnin paikalla lukea, oh my.
   Guccin Dionysos on musta ihan huippuihana, Chanel taas ei enää hetkauta ollenkaan, liekö sitäki näkynyt liikaa. Kaikkihan näistä laukuista kai olisi “blogilaukuiksi” tituuleerattavissa, ja sillä ei musta ole mitään väliä.

  • Jansson1
   Posted at 10:15h, 04 November

   Investointi-sanaa käytetään arkikielessä aika paljon löyhemmässä merkityksessä kuin puhuttaessa vaikka yrityksen investoinneista.

   • Vierailija
    Posted at 10:31h, 04 November

    Joo ja samoin sijoittamisesta. Minä “sijoitan” omaan hyvinvointiini, laadukkaisiin kenkiin ja laukkuihin, hyvään, monipuoliseen ruokaan jne sillä ajatuksella, että niin saan rahoilleni parhaiten vastinetta pitkällä aikavälillä. Oikeasti klassikkolaukun ostaminen voi olla siinä mielessä hyvä sijoitus, että hyvin hoidettuna ne voivat olla ikuisia, ja saman tai vastaavanlaisen tuotteen ostamiseen menisi enemmän rahaa viiden vuoden kuluttua, hyvä sijoitus siihen nähden, että pitäisi rahat säästötilillä ne samat 5 vuotta tai jopa sijoittaisi rahastoon ja sitten ostaisi sen laukun. Kyllä minusta myös käyttöarvo, mielihyvä ja vaihtoehtoiset kustannukset tulee huomioida rahankäyttöä ajateltaessa varsinaisen voiton lisäksi, esim oma asunto sijoituksena vs vuokralla asuminen tai kahdet laadukkaammat kengät vs kymmenet halvat tai vaikka taideteos, jonka arvo nousee.