CENOTE SUYTUN

D8X_9147-2.jpg

 

Oltiin matkalla Tulumista Velladolidiin kun päätettiin pysähtyä matkan varrella Suytun nimisellä cenotella. Kello oli puoli yhdeksän aamulla kun ostettiin liput luukulta. Koko paikka oli ihan autio, ei yhtään autoa parkkipaikalla. Käytiin vaihtamassa uima-asut.

Laskeuduttiin jyrkkiä kiviportaita luolaan kunnes yhtäkkiä cenote avautui alla. Mitä hittoa silmäni juuri näkevät, ajattelin. Voiko tämä edes olla mahdollista?

Luola vastasi kun huusin. Koko paikka oli ihan tyhjä, vain me kaksi (+ katossa roikkuvat lepakot ja vedessä uivat monnit…). En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa. Yksi upeimmista paikoista, joissa olen käynyt. Olipahan ikimuistoinen aamu-uinti!

 

D8X_9222-3.jpg

D8X_9187-2.jpg

D8X_9215-3.jpg

D8X_9275.jpg

D8X_9285.jpg

 

Zalando/Glamorous swimsuit here*

(*adlink)

 

xx Sara

Tags:
,
7 Comments
 • FridaIngrid
  Posted at 07:40h, 07 March

  Cenotet on niin ihania ja mystisiä! Ite käytiin vaan Dos Ojosilla, mut mun käsittääkseni Yucatanin niemimaalla on jopa sellasia cenoteja, missä uiskentelee krokotiileja 😀 Sinne mua ei heti sais, hehe. Kauhee Meksiko-ikävä tulee näistä teidän reissukuvista!
  – Frida Ingrid
  http://www.rantapallo.fi/fridaingrid/

  • saratickle
   Posted at 06:43h, 08 March

   Apua mitä!! 😀 Joo cenotet oli mulle ihan uusi juttu ja hitto vie, veivät mennessään. Niin erilaisia ja toinen toistaan upeampia paikkoja! 

 • rosetta
  Posted at 09:47h, 07 March

  Huh, miten siisti! En ole itse koskaan edes haaveillut mistään kovin hmm eksoottisista paikoista, mutta joku tuollainen olisi mieletön nähdä (ja kokea) vielä joku päivä.

  • saratickle
   Posted at 06:43h, 08 March

   Ihan ehdottomasti! Ei muuta kun Meksikoon! 😉

 • Idaemilii
  Posted at 11:10h, 07 March

  Wau! Niin kaunista ja satumaista! Niin upeat kuvat olette saaneet! Toivottavasti pääsen itse joku päivä kokemaan saman 🙂 Niin hienoa!!

  • saratickle
   Posted at 06:43h, 08 March

   Voi kiitos! Paikka oli ihan maaginen! <3

 • susku
  Posted at 11:37h, 08 March

  Vau, ihan mieletön paikka! upeita kuvia jälleen kerran!