Haaste: tunnusmeikkini

Naistenpäivän kunniaksi hieman naisellisempaa aihetta (mahtavaa naistenpäivää te upeat tyypit!!!).

Sain ihanalta Erikalta kommenttiboksiini meikkihaasteen ja ihan yllätyin itsekin kun aloin heti haasteen saatuani (ja huom vielä Erikan täydelliset meikkikuvat nähtyäni!! :D) kuvaamaan päivän pärstääni ja vastaamaan tunnusmeikkini ominaispiirteitä käsitteleviin kysymyksiin. Postaushaasteen ideana oli siis kertoa omasta “signature lookista”, eli itselleen ominaisesta meikistä.

Ensimmäisenä pelästyin käsitettä “signature look”. Sen jälkeen mieleen nousi, että onko minulla ees mitään ominaista meikkiä? Ei ainakaan mitään kovin erikoista? Mutta toisaalta, tarviiko sen erikoista ollakkaan? Ehkä me keskitytään sitten tähän tuikitavalliseen arkimeikkiini. Ja mikäpä sen ominaisempi tapa kuvata arkimeikkiä kuin ikuistaa se maanantaina klo 10.30!

DSC_0405.jpg

 

1. Millainen on tunnusmeikkisi?

Mua naurattaa, koska nämä kuvat koneelle ladattuani tajusin, että vasemmassa luomessani on jäätävä ripsiväriläiskä 😀 Tunnusmeikkini on siis yleensä sellainen, jota korjaillaan vielä jälkikäteen… Ja välillä ei näköjään tajuta korjata… Noh, mutta juu siis sanotaan, että kuulas pohja, varjostukset ja raikkaat silmät kera eyelinerin ja kajal-kynän. Kuulun myös fanaattisiin aurinkopuuterin käyttäjiin! Ja ainiin, eipäs unohdeta kevyesti värjäävää huulirasvaa – best!

 

2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle?  

– Tärkein on tarpeeksi kosteutettu iho. Öljyillä ja seerumeilla läträämisen jälkeen panostan raikkaaseen ja kevyeen pohjaan, jossa en käytä lainkaan puuteria. Varjostukset ja silmäripset ovat myös tärkeitä. Ripsien täytyy olla täydellisesti käännetty ja ripsivärin sopivasti ripsiä pidentävä ja niitä erotteleva. Käytän arkimeikissäni todella harvoin väriä! Harvoin nähdään kasvoillani luomiväriä tai huulipunaa! Enemmänkin voisi :S

 

DSC_0394.jpg

 

3. Mikä on koko meikin tärkein juttu?  

– Se täydellinen ripsari!

 

4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi? 

– Vastoin kaikkea aikaisemmin sanomaani, haluaisin kehittää täydellisen, huulilla _oikeasti_ pysyvän huulipunan, jota voisi villimpänä arkipäivänä käyttää! Ei pirulauta kun ei tunnu yksikään puna pysyvän näissä huulissa!

 

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi? 

– Kevyet silmänrajaukset. Rakastan eyelineria ja kajal-kynää yli kaiken. Saiskohan niistä jonkun supertrendin aikaseksi?

 

 

xx Sara

Tags:
,
9 Comments
 • Vierailija
  Posted at 08:43h, 08 March

  Niin kaunis meikki!
  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/

  • saratickle
   Posted at 17:50h, 08 March

   Kiitos <3

 • Elina/ElinaKblogi
  Posted at 09:07h, 08 March

  Hyvältä näyttää 🙂 itse menen aika samoilla linjoilla, mutta eye-lineria en jaksa päivittäin käyttää. Estelle&Thildin superkosteuttavat sävyttävät kiillot on mahtavia arkikäytössä <3

 • mel
  Posted at 09:55h, 08 March

  Mua kiinnostais vielä sun käyttämät meikkituotteet, aina on kiva löytää uusia kokeiluun! 🙂

 • ElisaA
  Posted at 14:38h, 08 March

  Asiasta aivan kukkaruukkuun (sä näytät tosi hyvältä noissa kuvissa 🙂 ), mutta mikä mehustin/mehulinko sulla on kotona? Koitin Googlen avulla löytää sun mehulingon merkkiä mutta eipä tärpännyt. Olen tässä pyöritellyt jo pitemmän aikaa, että pitäisikö ostaa mehulinko vai ei. Koitan vain miettiä vaihtiksia, Philipsin hautasin koska siinä on kaiketi aika paljon moottoriongelmia…
  Kiitos etukäteen! 🙂

 • Eva L
  Posted at 16:02h, 08 March

  Tosi hyvältä näyttää =) Mulla on aika samanlainen arki meikki kajali ja ripsari, niillä mennään! Yritän saada arki meikkiin huulipunia mukaan sävyttävien huulirasvojen kaveriksi. Löysin just täydellisen punan mac:ilta joka pysyy tosi hyvin! Mullaki on niiden kanssa aina ongelmia, ne on pitkin poskea aina puolen tunnin jälkeen. Kirjoitin mun blogiin tästä huulipunasta, sieltä voi käydä kurkkaamassa =)

 • Erika Naakka
  Posted at 16:39h, 08 March

  NIIIIIIN freesi, ai että! Kiva kun tartuit haasteeseen 🙂 <3

 • hansssu
  Posted at 17:05h, 08 March

  IsaDora Twist-up Matt Lips huulipuna, ihan loistava ja pysyy varmasti koko päivän huulilla! 🙂 välillä sitä on vielä aamullakin huulissa, vaikka olisi illalla pessyt meikit pois, ei lähde siis kulumallakaan 😀

 • Ana767
  Posted at 19:40h, 09 March

  Olet aina niin freessi kuvissa! Mitä ihonhoito tuotteita ja meikkejä käytät tällä hetkellä? 🙂