Hellepäiviä ja hyttysenpuremia

 

Juhannusviikon jälkeinen paluu arkeen alkoi aika rytinällä. Ensitöiksemme kannettiin varastosta meidän tuuletin viilentämään kohtalaisen tukalaan kotiamme. Dyson, mitä tekisimmekään ilman sinua!

Juhannus oli ihana. Hyvää ruokaa, uimista saunomista ja maalailua. Mitä vanhemmaksi tulen sitä enemmän mökkielämää arvostan. Ainoa pitkä miinus on itikat ja käärmeet, (taas törmäsin kyyhyn. Ahdistaa ajatus, että se on uinut saareen :D), niihin en totu varmaan ikinä. Tuliaiseksi toin juhannuksen vietosta itselleni kuusi valtavaa hyttysenpuremaa vasemmalla pakaralla. Ai että niistä on revitty huumoria. Nimettiin ne kuuden suoraksi. Ihan kuin ne pirulaiset olisivat viivottimen avulla imeneet, hitto! 😀

Tulin just Cargo cafen katolle haukkaamaan jotain ennen pian alkavaa palaveria. En tainnut viime kesänä käydä täällä kertaakaan. Ihanaa olla ulkona, ihanaa kun tuuli tuntuu miellyttävältä iholla. Mä oon jotenkin tosi fiiliksissä nyt kaikesta. Siitä, että pieniä terasseja on ilmestynyt joka kadulle ja puistot on täynnä piknik-kansaa. Ihanaa nähdä elämää ympärillä!

Päätettiin Johannan kanssa pitää viikkopalaveri ulkona. Pakkasin pyyhkeen ja uikkarit reppuun siltä varalta, että käyn pulahtamassa. Koskaan ei tiedä jos eteen osuu hyväuimapaikka ja tekeekin mieli mennä uimaan! Tänään on muuten pakko hakea jädet!

Tosi moni pisti viestiä mulle aikaisemmin viime viikolla tästä kuvissa näkyvästä mekosta. Se on kotimaisen Rumeur-merkin viime kesän mallistoa. Mekko on loppuunmyyty, mutta samalla printillä löytyy vielä tosi kiva hame! Merkin uusi 2020 -mallisto kannattaa myös tsekata, niin upeita juttuja!

Nyt on pakko rientää, kivaa päivää!

 

 

mekko Rumeur (saatu pr-lahjana)

 

kuvat: Johanna Rontu

 

xx Sara

Tags:
4 Comments
 • Noora
  Posted at 14:52h, 24 June Reply

  Hei vähän mahtavaa että näit kyyn! Havainnoista voi ilmoittaa Luonnontieteelliselle museolle, koska kyy on Suomessakin harvinaistumassa, ja kohtaa paljon vihaa ja pelkoa. Ja kannattaa muistaa, että ne poistaa pihapiiristä punkkeja! Win!

  Ja hei toi onkin hyvä kesäsääntö, aina kannattaa olla uikkarit repussa mukana! Spontaanit uinnit on parasta.

  • Sara
   Posted at 08:58h, 25 June Reply

   Niitä on näkyny kyllä tänä kesänä extrapaljon, enemmän kun oon nähnyt yhteensä koko elämäni aikana! Ja näinhän se on, pitää myyrät, rotat ja punkit kurissa! 🙂 Uikkarit aina laukussa mukana, ja ehkä piknik-vilttikin pyörän koriin varoiksi! 😉

 • Torey
  Posted at 16:58h, 24 June Reply

  Siis onko noi hyttyset tänä kesänä jotenkin tavallista agressiivisempia tai onko niitä vaan älytön määrä. Mökillä kun laitettiin trampoliinia, niin ei meinannu muuta ehtiä tekemään, kun hätistelemään inisijöitä pois kimpusta. 😂

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/06/24/miehet-varhaiskasvatuksessa/

  • Sara
   Posted at 08:55h, 25 June Reply

   Ei saamari!! 😀 Joo sanotaan, että meikäläisen mökkiparfyymi, eli OFFi on ollu kovassa käytössä 😀

Post A Comment
Your comment will be visible after approval