Hello Maldives

DSC_0869.jpg

 

Oh my God. Ei millään meinaa mennä jakeluun, että me todella ollaan täällä. Malediiveilla! Kohde on roikkunut must go -listan kärkipäässä vuositolkulla, eikä syyttä. Vuorokauden saarella majailun jälkeen voin sanoa, että kyseessä on yksi kauneimmista paikoista, joita olen koskaan silmilläni todistanut. 

Vietetään viikko Summer Island nimisellä saarella, johon eilen rantautuessamme sanoja ei suunnilleen tullut suusta. Jauhon valkoinen (ja tuntuinen) hiekkaranta, turkoosi meri, paljon hassuja lintuja ja täydellinen ilmasto. Ihan epätodellista!

Meikäläiset hyökkää nyt illallisbuffan kimppuun. Mahtavaa viikonloppua kaikille!

 

DSC_1055.jpg

DSC_0721.jpg

DSC_0972.jpg

DSC_1159.jpg

DSC_0530.jpg

DSC_1101.jpg

 

Halla x Halla swimsuit 

Zalando/Free People dress (here*)

 

xx Sara

6 Comments
 • Faijahommia
  Posted at 15:38h, 21 April

  Uhhh!

  Muistakaa nauttia!! 🙂

  https://faijahommia.fi/

  • saratickle
   Posted at 14:28h, 23 April

   Ehdottomasti <3

 • Marannli
  Posted at 09:45h, 22 April

  Aivan upea paikka! Harmillisesti tosin myös Malediivit tulevat jäämään veden alle ilmastonmuutoksen aiheuttaman merenpinnan nousun seurauksena 🙁

  • saratickle
   Posted at 14:31h, 23 April

   Jep, surullista :/ Aihe on selkeesti herkkä aihe paikallisille.

   Tämä on heittämällä yksi upeimmista maista missä olen vieraillut <3

 • Jennialina
  Posted at 13:54h, 22 April

  Mitä kautta otitte matkat, valmismatka vai ei? Mitä maksoi ja minkälainen hintataso on kohteessa? Suunnitteilla on mutta mietin kuinka mahdottomasti tuo vaatii säästöjä. Näyttää kyllä todella upealta, nauttikaa!

  • saratickle
   Posted at 14:35h, 23 April

   Omatoimimatka! Lennot on reissun halvin osuus (meillä tais olla 600 euroa). Majoituksia löytyy nykyään laidasta laitaan. Siskoni oli reissussa tammikuussa ja he majoittuivat home stayssa paikallisella saarella. Meillä on tyttöjen kanssa viiden tähden hotelli puolihoidolla, joka oli huomattavasti arvokkaampi sijoitus. Tänne on siis todellakin mahdollista tulla pienemmälläkin budjetilla, kokemus on vaan eri 🙂