Helppo ja ihana meikkipohja

DSC_9385.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: IsaDora

 

Olen tänä vuonna innostunut uudesta meikkitrendistä, puuterin tapaan levitettävistä meikkivoiteista. Tällaiselle tyypille, joka ei kuivan ihonsa vuoksi käytä puuteria lainkaan, ovat sienimäiseen tyynyyn imeytetyt meikkivoiteet pelastus. Ne toimivat käytännössä ihan samalla tavalla kuin puuteri. Meikkivoidetta on helppo kuljettaa mukana ja lisäillä päivän mittaan ilman, että tahraa käsiään! 

Uusin tuttavuuteni tällä saralla on IsaDoran Nude Cushion Foundation, joka on nyt parisen viikkoa ollut päivittäisessä käytössä. Meikkivoide on kevyt, mutta peittävä. Ja mikä parasta, tuote on uudelleentäytettävä. Sienimäiseen tyynyyn on helppo lisätä Nude fluid Foundationia! Yhdessä Undercover Primerin ja IsaDora Face Sculpturin kanssa meikistä saa raikkaan hehkuvan! Katsokaa vaikka 😉

DSC_9454.jpg

1. Levitä Undercover Primeriä kauttaaltaan kosteutetuille kasvoille. Saat kasvojen ihosta pehmeän tasaisen!

2. Lisää seuraavaksi Nude Cushion Foundationia. Taputtele meikkivoidetta kevyesti iholle vipalla.

3. Varjosta kasvot IsaDoran Face Sculptorin kolmella eri sävyllä. Huom. myös paletteja on erisävyisiä! Vinkki: jokaisen paletin pohjassa on mainio opetuskuva oikeaoppiseen varjostukseen!

DSC_9502-2.jpg

DSC_9568-3.jpg

DSC_9600.jpg

levitän Face Sculptorin bronzeria ja blusheria siveltimellä. Highlighteria lisään sormenpäällä!

DSC_9738.jpg

Cushion Foundation + Face Sculptor mukaan treenikassiin ja aamutreeneihin!

DSC_0007.jpg

meikkipohjaa kuosiin lounaan jälkeen studiolla

DSC_9984.jpg

pikafreesautuminen toimistolla ennen iltapäivän palaveria

 

Isadoran tuoteperheen löydät tavarataloista, kosmetiikkaliikkeistä sekä hyvinvarustetuista marketeista!

Ps. hei käykääpäs äänestämässä NUDE-blogin Erikan loihtimista IsaDoran upeista meikkilookeista suosikkianne TÄÄLLÄ, ja voitte voittaa 100 e arvoisen tuotepaketin! 🙂

 

xx Sara

4 Comments
 • s4tsu
  Posted at 19:41h, 21 April

  Mietin, että eikö helpointa olisi ihana meikkipohja, jota ei tarvitse pikafreesata päivän aikana ollenkaan? Aamulla meikkaa ja illalla pesee kasvoilta. Kuitenkin jännä ja mielenkiintoinen koostumus tai paremminkin levitystekniikka tuossa IsaDoran meikkivoiteessa. Korostukset olen viimein oppinut, mutta varjostukset on vielä työn alla.

   

  • saratickle
   Posted at 05:09h, 22 April

   Mä harvemmin lisäilen meikkiä päivän aikana, mutta just jos on kuvauksia tai tapaamisia saatan freesailla! Mun tapa liikkua kaupungilla ja ulkona yleensä on juosta vaan täysiä 😀 Yleensä otsa aina ihan hiessä painelen menemään, eli mukana kulkeva, helposti lisättävä meikkivoide on oikeestaan aika siisti juttu.

   • s4tsu
    Posted at 06:59h, 22 April

    Juujuu, no sitten ymmärrän hyvin :). Ei ainakaan meikit varise laukun pohjalle vauhdissasi.

    • saratickle
     Posted at 08:36h, 22 April

     haha nimenomaan 😀