Hiuskuulumisia (ja vähän muutakin)

DSC_7407-4.jpg

 

Enpä muista milloin viimeksi olisin pukeutunut värikkääseen hameeseen (tai hameeseen ylipäätään?). Etenkään talvella.

Pakkasin muotiviikoille tarkoituksella mukaan värikkäämpiä vaatteita, ja tämä hame oli matkalaukussa ensimmäisten joukossa. Rakastan tätä kuosia! Pitkän takin, paksujen sukkahousujen, villapoolon sekä korkeavartisten nilkkureiden kanssa kepeä hamonen soveltui hyvin tammikuiseen Tukholmaan.

 

DSC_7419.jpg

DSC_7416-3.jpg

 

Kävin viime viikolla kampaajallani Simolla ja kokeiltiin vähän erilaista väriä. Sävy on vaalea, muttei niin viileä kuin normaalisti. 

Värin sekaan laitettiin SensiDO Simplex Bonderia eli kotimaista vastinetta Olaplexille. Vegaaninen tuote suojaa hiuksen rikkisidoksia ja rakennepaikkaa jo katkenneet sidokset. Se elvyttää huonokuntoisimmatkin hiukset kiiltäviksi. 

Lopetin tänä vuonna kokonaan hopeashampoon käytön ja ostin kampaajaltani väriä ylläpitävää, sävyttävää vaahtoa. Olen huomannut, että hopeashampoo on vienyt kiiltoa hiuksiltani ja tehnyt niistä välillä tunkkaisen näköiset. Tukka on niin vaalea, että se imee hopeahampoon tyypillisesti itseensä ihan ennätysvauhdissa ja väri voi muuttua parissakin minuutissa siniseksi. Tukka on nyt pysynyt vaahdon avulla huomattavasti raikkaampana! 

 

DSC_7427-2.jpg

DSC_7370-2-side.jpg

DSC_7445-2.jpg

Pictures: Didem // edit by me

 

H&M skirt

Glitter jewellery

Gucci belt

Vagabond shoes

Chanel bag

 

 

Vitsi mä olen viihtynyt tässä pitkässä tukassa. Ajattelin alkuun, että leikkaan polkan takaisin heti vuoden alusta, mutta toisin kävi. Nähtäväksi jää milloin klassikkomalliini palaan – jos palaan!

 

xx Sara

Tags:
6 Comments
 • Maritsukka
  Posted at 18:54h, 24 January

  Minkä nimistä tää vaalennusvaahto on? Alko itseänikin kovasti kiinnostamaan juuri samaisesta syystä että hopeashamppoo vie kiillon!

 • maijaminea
  Posted at 14:46h, 25 January

  Moikka,
  Mistä toi sun musta poolo on hankittu? Tosi perus, mutta näyttää tosi kivalta matskulta! 🙂
  -Minea

  • saratickle
   Posted at 07:40h, 26 January

   Toi on Scotch & Sodan poolo! 🙂

 • Anni Niemelä
  Posted at 15:49h, 26 January

  Wauu aivan ihana asu jälleen kerran!! <3