Ihanan pehmeä iho – 3 tehotuotetta

*Kaupallinen yhteistyö: ACO

 

Minulla on ilo ja kunnia paljastaa uutinen, josta ei olla ennen tätä päivää paljoa hiiskuttu. Yhdessä Kaisan, Jennin, Artun, Marin ja Jonnan kanssa olen osa ACO gangia! Tullaan tällä huippuporukalla tekemään ACO:n kanssa kiinnostavia projekteja ja testailemaan heidän tuotteitaan! 🙂

Pohjoismaalainen ACO on tullut Suomessa tutuksi laadukkaista ja hellävaraisista apteekkituotteistaan. ACOlla on oma tuotekehityslaboratorio, jossa kehitetään erilaisia tuotteita lääkevalmisteista ylellisiin ihonhoitotuotteisiin. ACOn tuotevalikoimaan kuuluu noin 350 tuotetta.

 

 

Ennen ACO gang:n perustamista ACOn tuotteista tutuksi ovat tulleet minulle kasvojen puhdistusvaahto, vartalovoiteet ja itseruskettavat. Kylppärin kaapin vakiokamoja nämä kaikki!

Olen blogissakin useaan otteeseen maininnut, että suurin haaste ihonhoidossa on ihoni kuivuus. Kuivuus on ongelma niin kasvoissa, säärissä kuin käsissäkin. Ja jalkapohjissa (!!). Kaikki ihonhoitotuotteeni ovat lähes poikkeuksetta kosteuttavia, ja nyt ACO:n kautta olen tutustunut muutamaan ihan mielettömään tehotuotteeseen.

Välillä tuppaa unohtumaan miten merkittävä rooli rasvojen, seerumien ja öljyjen lisäksi puhdistustuotteilla on ihon kuivuuden ehkäisemisessä!

 

 

1. Caring Shower Oil -suihkuöljy 

 

Caring Shower Oil -suihkuöljy on yksi suosikeistani koko ACO:n tuotevalikoimassa! Iho tuntuu suihkun jälkeen aivan ihanan pehmeältä. Miksi, oi miksi en ole aikaisemmin käyttänyt tätä?!

Hellävarainen ja hajusteeton suihkuöljy kosteuttaa ihoa jopa 8 tunnin ajan. Kaikille ihotyypeille soveltuvan suihkuöljynsisältämä maitohappo auttaa palauttamaan ja säilyttämään ihon pH-tason, mikä vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Suihkuöljy sisältää lisäksi hoitavia kasviöljyjä, kuten soijaöljyä ja auringonkukkaöljyä, jotka suojaavat ja rauhoittavat ihoa sekä tekevät ihosta pehmeän. Suihkuöljystä on saatavilla myös hajustettu versio.

Hinta noin 12,20 euroa / 400ml.

 

 

2. Shower Cream Moist -suihkugeeli

 

Tämän hellävaraisen suihkugeelin koostumus on vielä aiempaa versiota täyteläisempi – tuote kosteuttaa ihoa 8 tunnin ajan. Kaikille ihotyypeille soveltuva Shower Cream Moist -suihkugeeli puhdistaa ihon tehokkaasti ja tekee ihosta pehmeän ja sileän tuntuisen (tämän huomaa jo suihkussa!). Dermatologisesti testattu ja miedon tuoksuinen suihkugeeli soveltuu päivittäiseen käyttöön!

Hinta noin 8,90 euroa / 400ml

 

 

3. Hand Soap Rich -käsienpesuneste

 

Täytyy myöntää, etten ole ajatellut kosteutusta käsisaippuaa ostaessani. Ja hitsi mikä eron olen tänä vuonna kämmenissäni huomannut! Dermatologisesti testattu Hand Soap Rich -käsienpesuneste on hellävarainen, mutta tehokas. Täyteläinen ja hoitava käsienpesuneste auttaa myöskin palauttamaan ja säilyttämään ihon pH-tason kosteuttaen käsiä 8 tunnin ajan. Käsisaippuassa on miellyttävä, mieto tuoksu!

Hinta noin 8,90 euroa / 300ml

 

pictures: Kaisa Turunen

 

 

PSST. Kaikki blogin lukijat saavat 20% alennuksen ACO Caring Shower Oil non perfumed – (hajusteeton) ja ACO Caring Oil Shower Oil Perfumed (hajustettu) Yliopiston Apteekista maaliskuun ajan.

 

 

xx Sara

Tags:
3 Comments
 • Anna
  Posted at 17:19h, 18 March Reply

  Moikka! Miten tuon alennuksen saa voimaan myymälässä? Saako alennuksen myymälöistä ja verkosta?

  • Sara
   Posted at 08:31h, 20 March Reply

   Mun käsityksen mukaan koskee pelkästään verkkokaupan tilauksia, tuon linkin kautta, mutta mäpä vielä tuplatsekkaan asiakkaalta varmuuden vuoksi! 🙂

   • Sara
    Posted at 08:57h, 20 March Reply

    jes, eli ainoastaan verkkokauppa!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval