Jotain muuta kuin verkkarit?

Ollaan sisällytetty uuteen arkeen paljon vanhoja rutiineja ja pyritty tekemään tästä niin normaalia, kuin se näissä puitteissa on mahdollista. Ian hyvinhän me ollaan onnistuttu. On kunnon lounas- ja kahvitauko, treenejä, ulkoilua, ruoanlaittoa, siivousta, tv-sarjoja, ravintolaruokia ja ystävien/perheen tapaamista (skypessä). Ihan niitä samoja juttuja kuin ennenkin

Kahden viikon verkkarielämä alkaa kuitenkin kyllästyttämään. Tuli kieltämättä tällaiselle joogatrikoiden suurystävälle vähän yllätyksenä. Eikai minua kiinnosta miltä näytän kotona neljän seinän sisällä? Vai kiinnostaako sittenkin? Ehkä se alkaa kiinnostamaan kun legginsipäiviä on tarpeeksi alla ja kodista on tullut työ- ja vapaa-ajanviettopaikka.

Huomaan kaipaavani tavallisia vaatteita, laitettua tukkaa ja ehkä kevyttä meikkiä. En kiristäviä farkkuja tai tiukkoja toppeja, vaan mukavia vaatteita. Mukavia, mutta ei niitä verkkareita. Sellaisia, joita tavallisestikin arkena olen pitänyt.

Puin aamulla jalkaan vaatekaappini rennoimmat farkkuni ja laitoin vähän meikkiäkin. Perjantain kunniaksi! Keittiönpöydän äärellä vietetty työpäivä on tuntunut aavistuksen merkityksellisemmältä kun siihen on valmistauduttu tutuilla aamutoimilla. En minä joka päivä ajatellut näin tehdä, mutta aina välillä. Silloin kun siltä tuntuu!

kuvat: Johanna Rontu

 

xx Sara

Tags:
2 Comments
 • Maiju
  Posted at 18:24h, 28 March Reply

  Mäkin tajusin etten edes muista milloin olisi viimeksi ollut farkut jalassa tai meikkiä naamassa 😀 Oon etuoikeutetussa asemassa tietysti kun pystyn tekemään hommat kotoa käsin eli en tosiaankaan valita, mutta varmaan aika ihana fiilis sitten kun taas voi hyvillä mielin siirtyä ihmisten ilmoille ja miettiä enemmän pukeutumista!

  Muuten IHANAT farkut, ihan täydelliset! Mistä oot löytänyt?

  • Sara
   Posted at 11:05h, 30 March Reply

   No sanopa muuta! 🙂 Nää on Carlingsin vastuullinen farkkumerkki nimeltä KARVE. Harvoja farkkumerkkejä joilta löytyy joutsenmerkki 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval