Juonteita ja kuivuutta iholla?

DSC_0442-3.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Origins

 

Mikäli tunnistit otsikosta itsesi, tämä postaus tuotevinkkeineen on juuri sinulle! Originsin uusi Three Part Harmony -sarja on suunniteltu erityisesti hoitoa ja valoa kaipaavalle, ikääntyvälle iholle: sarjan tuotteet uudistavat, korjaavat ja heleyttävät ihoa

Three Part Harmony -tuoteperheestä löytyy mm. kollageenituotantoa tehostavia voiteita ja ilmettä nuorentava seerumi! Lisäpisteitä tulee ulkoasusta, purkit ovat muotoilultaan hyvinkin sisustusystävällisiä. Vaaleat puukannet tuovat ihanaa ylellisyyttä kylpyhuoneeseen!

Ikääntymisen merkit alkavat tyypillisesti näkyä iholla päälle parikymppisenä. Niin myös minulla. Kun 23 vuotta tuli täyteen, alkoi silmieni ympärille kerääntyä ohuita juonteita, jotka erottuivat tällaiselta pintakuivalta ihotyypiltä hyvinkin selvästi. Silmänympärysiho on huomattavasti ohuempaa kuin muun kasvojen iho, ja tästä syystä ikääntymisen merkit näkyvätkin ensimmäisenä juuri silmänympäryksen tienoilla. 

 

DSC_1087-2.jpg

Day/Night Eye Cream Duossa löytyy yö- ja päivävoide samasta purkista!

DSC_1106-2-side.jpg

 

Aloitin säännöllisen silmänympärysvoiteiden käytön kunnolla vasta muutama vuosi sitten. Ja nyt tänä vuonna olen alkanut etsimään sitä minun iholleni täydellistä voidetta. Yksi hyvin varteenotettava vaihtoehto tulee tässä:

Three Part Harmony -sarjan Day/Night Eye Cream Duo tarjoaa sekä yö- että päiväkäyttöön tarkoitetun silmänympärysvoiteen yhdessä samassa purkissa. Minulla on tähän asti ollut aina käytössä ainoastaan yksi silmänympärysvoide, jota olen käyttänyt aina aamuin illoin. Nyt Eye Cream Duoon tutustuttuani olen oivaltanut, että ehkäpä silmänympärysihoni kaipaakin aamuisin vähän erilaista hotoa kuin iltaisin. Ihan kuten muukin kasvojeni iho!

Aamulla lisättävä, kevyt geelimäinen silmänympärysvoide tasoittaa silmän juonteita sekä kirkastaa ja kohottaa katsetta. Se myös pitää silmämeikin huippuhyvin paikoillaan!

Illalla lisättävä täyteläinen ja ylellinen silmänympärysvoide antaa yöllä ohuelle silmänympäruysiholle intensiivistä kosteutta. Se tasoittaen silmän juonteita ja tuo silmien ympärysiholle nuorekasta hehkua.

 

DSC_1033-2.jpg

DSC_0646-3-side.jpg

 

Kuten alussa mainitsinkin, Three Part Harmony -tuoteperheeseen kuuluu Day/Night Eye Cream Duon lisäksi muutama muu ihoa uudistavat ja heleyttävä supertuote. 

Tri-Phase Essence Lotion – Kosteutta ja valoa kasvojen iholle tuova nestemäinen hoitovoide. Tämä kosteuttava pastellipurkki on kerrassaan erinomainen tuote Suomen talveen!

Oil-Infused Serum – Hoitava ja kosteuttava, kasvojen ilmettä nuorentava seerumi tuottaa ihon pinnalle luonnollista kollageenia, tasoittaen ja pehmentäen ihon pintaa. 

Soft Cream – Sheavoita ja E-vitamiinia sisältävä hoitava voide pehmentää ja tuo iholle nuorekkuutta. Silkkisen pehmeä lopputulos!

Nourishing Cream – Hoitava päivävoide sisältää kasvivoita ja E-vitamiinia. Se lisää ihon kollageenituotantoa ja tuo kasvoille terveellistä, nuorekasta hehkua.

 

 

xx Sara

Tags:
, ,
6 Comments
 • JohannaJ
  Posted at 01:17h, 09 October

  Tuo silmänympärysvoide duo olisi varmaan itsellenikin jo ajankohtainen, kun ensi vuonna tulee 25 vuotta täyteen, ennaltaehkäisy olisi aina hyväksi 😀
  Tein just itekin postauksen uusista ihonhoitotuotteista, joita olen hankkinut ja monet niistä ovat luonnonkosmetiikkaa (vink ;))
  + ihana kynsilakka!
  https://secondhandlifejohanna.blogspot.fi/

  • saratickle
   Posted at 06:36h, 09 October

   Ihan ehdottomasti 🙂 Oii kiva, vinkit hyviin ihonhoitotuotteisiin ovat aina tervetulleita!

   Kiitti! 🙂 Kivaa viikkoa!

 • Karoliiiiiiiiiina
  Posted at 10:22h, 09 October

  Oliskohan noista hyötyä myös otsarypyille, jotka on ollu tosi näkyvät jo muutaman vuoden. Ei ne sinänsä mua haittaa, mutta olis kiva jos ei aina kaikissa kuvissa näkyis. 😀
  Nimimerkillä 27v ja mummo otsa! 😀

  • saratickle
   Posted at 16:43h, 09 October

   Mä oon ehkä väärä ihminen vastaamaan tähän, luulempa, että riippuu rypyistä! 🙂 Mutta kokeilla kannattaa aina!

 • Ansbeliii
  Posted at 16:05h, 09 October

  Moi Sara!
  Kiitti ihanasta blogista, monesti piristät mun päivää. Oon vaan nyt tässä miettinyt, että haluan pyytää, että blogissasi kiinnittäisit huomiota vähän vakempaan aiheeseen. Tarkotan vaate- ja muotiteollisuuden haittavaikutuksia, ihmisoikeusrikkomuksia, ympäristörikoksia ym. Ootko ehkä katsonut sellasta dokkaria kuin Machines? Pyytäisin, että katsot, jos et vielä ole. Siinä olisi aika piinaava avaus suurten muotiyritysten vaatetehtaiden oloihin. En pyydä sulta mitään erityistä kannanottoa tai postausta, vaan ihan yleisesti voisitko paneutua mainostamiesi yritysten eettisyyteen. Me eletään ilmastonmuutoksen, valtavan ympäristön tuhoutumisen sekä ihmisten eriarvoistumisen aikaa, joten ole kiltti, ja yritä. Mä pyydän samaa muiltakin bloggaajilta.
  Jotenkin nykyään tää ei oo mikään aatekysymys edes, että nyt joudut blogissa tunnustamaan jotain ideologiaa tms. Kuluttaminen on oikeesti tullut tappiinsa tällä pallolla jo ajat sitten, ja mä nyt sun lukijana vaadin, että kiinnität huomiota siihen mitä mainostat (ja miten paljon just sinä vaikutusvaltaisena bloggaajana kulutat). Tiiän, että “teet vain työtäsi” ja yhteistöistä saat rahaa, mut oikeesti, toivon et kiinnittäisit eettisyyteen paljon enemmän huomiota.

 • Hanna__
  Posted at 16:40h, 09 October

  Hei Sara!
  Oon seurannu sun blogia jo pidemmän aikaan, ja inspiroitunut kauniista kuvista ja mielenkiintosista aiheista, mitä täällä olet monesti ottanut esille. Viime aikoina, mua on silti alkanut häiritsemään (ei vain sinun blogissa) kuvien ja tilanteiden vääristäminen, esimerkkinä juuri tämäkin postaus. En usko, että kukaan oikeasti laittaa silmänympärysvoidetta täydessä meikissä, ymmärrän tietenkin että kuvat ovat kuvituskuvia missä yrität tuoda tuotetta parhaalla tavalla esille. Näin kuluttajan sekä blogisi lukijan näkökulmasta olisi mukava nähdä aitoutta ja rehellisyyttä näissäkin postauksissa, missä “myyt” / suosittelet tuotetta eteenpäin lukijoillesi. Haluan myös muistuttaa, että vaikka on mukavempi varmasti bloggaajana tuoda esille ne parhaat kuvat niin me täällä ruudun toisella puolella ollaan ihan tavallisia ihmisiä, ja tiietään että te bloggaatkin ootte, joten minusta vois käyttää “silmää” et aina joka postauksen ei tarvi olla kuin suoraa mainoslehdestä vaan tilanteesta riippuen ja tuotteesta riippuen otetaan myös sitä vastaavat kuvat.
  Muuten sun blogia on ollut ilo lukea ja ruusuina monipuoliset ja ajankohtaiset aiheet!