KOHTI TÄYDELLISTÄ IHOA

*Kaupallinen yhteistyö  L?Oréal Skin Perfection & Indiedays
Huhuu tyypit, joko olette hakeneet tiimiini? Mikäli ei ole aavistustakaan mistä ihmeestä nyt oikein puhun, tsekkaa aiempi postaus täältä. Mikäli olet puheenaiheesta erittäin perillä, muttet kuitenkaan ole hakenut, tee se nyt täällä! Osallistumisaikaa ei ole enää kuin muutama hassu päivä, äkkiä äkkiä!
L’Oréal valitsee kaikista hakijoista 40, ja minä heistä vielä 30 vakuuttavinta, joista tulee lopullinen tiimini eli the tiimi. Lopullinen tiimi selviää ensi viikon alussa, siitä tulee erillinen postaus. Jokaiselle tiimiläiselle lähetetään ensi viikon kuluessa alla näkyvä paketti neljän viikon testiä varten.
Kuten aiemmin jo mainitsinkin, aktiivisuus palkitsee tässä lajissa. Ja miten? Niin, että jokainen kuva, kommentti, tykkäys, jako, video, raportti tuovat pisteitä koko tiimille. Aktiivisin voittaa kahden hengen matkan Pariisiin, muu tiimi saa L’Oréalin tuotepaketteja!
Näiden parissa mennään siis seuraavat neljä viikkoa. Hain oman tuotepakettini muutama päivä sitten postista ja voin sanoa, vaikuttaa ERITTÄIN lupaavalta.

 
T. Sara

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.