Kolme reseptiä aamiaispöytään

Becel Aamiainen4.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Becel

 

Mainitsinkin jo täällä, kuinka yhteisen projektin myötä valmistin Becelin jooga-aamiaistilaisuuteen reseptiikkaa. Aamiaisfanina tämähän oli minulle ihan unelmaduuni! Halusin tarjota jotain sellaista, mitä itse tällä hetkellä keittiössäni rauhallisempina aamuina valmistan (smoothieiden lisäksi!) ja mistä itse olen juuri nyt super fiiliksissä! Lopputuloksena kolme suussasulavaa reseptiä à la Sara!

Ja koska hyvät reseptit on tarkoitettu kierrätettäviksi, kas tässä olkaa hyvät: matcha-lettuja, mansikka-saksanpähkinägranolaa ja avokado-limehummusta.

 

Becel luomu1.jpg

 

MATCHA-LETUT

 

2,5dl jauhoja

2 tl leivinjauhetta

1 rkl matcha-jauhetta ripaus suolaa

1 kananmuna tuoretta vaniljaa

2 rkl Becel Luomua

3 dl soijajuomaa

+ paistamiseen Becel Luomua

päälle: vaahterasiirappia, tuoreita marjoja, pistaasipähkinöitä

 

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää joukkoon kananmuna, tuore vanilja, sulatettu Becel Luomu ja soijajuoma. Taikina saa jäädä paakkuiseksi, paakkuisuus katoaa paistovaiheessa. Paista pienehköjä lettuja keskilämpöisellä pannulla. Käytä paistamiseen Becel Luomua. Tarjoa matcha-letut vaahterasiirapin, tuoreiden marjojen ja pistaasipähkinöiden kera.

 

Becel Walnut1.jpg

 

MANSIKKA-SAKSANPÄHKINÄGRANOLA

 

5 dl kaurahiutaleita 

150g saksanpähkinöitä 

100g pistaasipähkinä (sydän) 

0,5 dl kurpitsansiemeniä 

0,5 dl auringonkukansiemeniä 

0,5 dl chian siemeniä 

1 tl kanelia 

1 tl kardemummaa 

ripaus suolaa 

1 dl Becel saksanpähkinäöljylevitettä

lopuksi: 0,5 dl kookoslastuja 1,5 dl kuivattuja mansikoita

 

Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Sulata saksanpähkinäöljylevite mikrossa ja sekoita joukkoon. Levitä granola tasaisesti uunipellille. Paista 200c asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia, välillä käännellen. Anna jäähtyä. Lisää joukkoon kookoslastut ja kuivatut mansikat. Tarjoa granola vaikkapa kasvipohjaisen kaurajuoman kera!

 

Becel Walnut2.jpg

Becel Avocado lime1.jpg

 

AVOKADO-LIMEHUMMUS

 

1 tlk kikherneitä (liotettuna)

1 avokado

1 lime

1 valkosipulinkynsi

1 rkl Becel Avokado- & Limeöljylevitettä 

1/2 chili 

1/2 ruukkua korianteria 

1 tl kumina

loraus vettä

suolaa oman maun mukaan 

 

Sekoita kaikki aineet keskenään blenderissä. Lisää vettä niin, että saat seoksen sekoitettua. Tarjoile avokado-limehummus esimerkiksi saaristolaisleivän päällä! 

 

Becel Aamiainen3.jpg

 

xx Sara

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.