Kotimaan matkailu: Loma Nauvossa

 

Olo on levännyt. Viimeiset kolme päivää ollaan vietetty äidin ja siskon kanssa Nauvossa. Tarkemmin Villa Nagu:ssa, mielettömässä lasitalossa keskellä Turun saaristoa. Irtiotto luonnon rauhaan oli yllätys äidille!

Kämppä on siis ihan uskomaton. Saaristonäkymä avautuu niin sängystä kuin saunan lauteilta. Kyseessä oli ensimmäinen kertani Turun saaristossa ja suunnitelmissa oli kanoottien vuokrausta, patikkaretki ja vaikka mitä. Toisin kuitenkin kävi. Villa oli niin mieletön, ettei me raaskittu jättää sitä 😀 Nautittiin aamusaunasta ja lilluttiin paljussa keskellä päivää. Nukuttiin päiväunia ja poltettiin takkaa.

Turun saariston hieman turkoosiin taittava meri, lauttaylitykset ja rauhalliset maalaiskadut vakuuttivat. Vikana päivänä piipahdettiin Nauvon keskustassa, eikä meinattu päästä lähtemään sieltä. Puutalojen keskellä ja pieniä putiikkeja kierrellessä olisi viihtynyt kokonaisen päivän! Ensi kesänä uusi reissu näihin maisemiin! Pitää ehkä varata joku vaatimattomampi majoitus, josta viitsii irtaantua 😀

 

  

 

  

*Villa tarjottu IG-yhteistyönä

 

xx Sara

Tags:
,
8 Comments
 • Tintti
  Posted at 18:54h, 11 July Reply

  Ihana on kyllä asunto ja maisematkin. Jäin vain ihmettelemään tuota yhteistyötä. Miksi joku luovuttaa vapaa-ajan kotinsa IG yhteistyönä käytettäväksi? Onko Villa Nagu tulossa yleiseen vuokraukseen vai mitä tällä näkyvyydellä tavoitellaan?

  Ymmärrän yritysten kanssa tehdyt yhteistyöt, mutta mitä tuosta villasta tiedän niin olen luullut että se on yksityisen perheen kakkoskoti.

  • Sara
   Posted at 19:51h, 11 July Reply

   Villa on airbnb:n kautta vuokrattavissa! 🙂

 • ida ihana
  Posted at 19:28h, 11 July Reply

  Voi että kun näyttää ihanalta!:) <3 Tultiin juuri minilomalta Aulangolta, ja se oli kyllä superihana paikka sekin, nautittiin jo siitä luxuksesta, että meillä oli oma parveke, jota ei täällä meidän kaupunkiasunnossa ole. Viime viikolla käytiin myös Tukholmassa, mistä kirjoittelinkin blogiini:
  https://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa/vinkit-tukholmaan-meidan-matkan-parhaat-ravintolat-kahvilat-ja-terassi/

  Tänä kesänä ei siis varmaan ole mahdollisuutta Turun saaristoon, mutta esimerkiksi ensi kesäksi tämä olisi kyllä ihan täydellinen kohde!:) Kiitos inspiraatiosta ja mukavia kesäpäiviä!<3
  Ida
  Kotona kaupungissa -blogista

  • Sara
   Posted at 20:02h, 11 July Reply

   Oi nice kuulostaapa hyvältä ja tukholmavinkit aina tervetulleita 🙂 Kiitos itsellesi! Ja ihanaa kesäviikkoa Ida!

 • Torey
  Posted at 12:01h, 12 July Reply

  No on kyllä paikka! 😍
  Toisaaltahan ihan kiva tuollainen, jossa viihtyy ja saa kunnolla rentouduttua! Ehtii sitä tehdä ja mennä toistekin! 😊

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/07/10/viittomakielen-ohjaajan-tyot/

  • Sara
   Posted at 14:43h, 12 July Reply

   No juurikin näin! <3

 • Airi Hecht
  Posted at 18:49h, 13 July Reply

  Hei! Voitko sanoa paljonko siinä maksoi yö?

  • Sara
   Posted at 16:35h, 14 July Reply

   Heittelee tosi paljon vuodenajasta ja viikonpäivistä riippuen. Yhden yön keskiarvohinta riippuu myös siitä viipyykö yhden vai useamman yön… Tsekkaa airbnb oma ajankohtasi, selkein niin! 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval