LASH LIFT – luonnollisen upeat ripset

DSC_6370-2.jpg

Australiassa ollessamme kuulin ripsien kohotuksesta ensimmäistä kertaa. Siinä missä omat ripseni eivät hiostavassa ilmastossa taipuneet astettakaan, näyttivät matkaseuralaisteni räpsyttimet biitsipäivinäkin ihan täydellisiltä. Kenelläkään ei ollut pidennyksiä, vaan täysin luonnolliset, kaarevat ja pitkät ripset. Ehdin jo kiroamaan uuden ripsentaivuttimeni (ja geenejäkin siinä samalla) maanrakoon, kunnes matkan loppuvaiheessa eräs mukana olleista bloggaajista paljasti käyneensä ennen reissua Lash Liftissä. Siis missä?

Lash lift on uusi (ainakin minulle uusi?!) tapa saada luonnollisen kauniit, helppohoitoiset, kaarevat ja pidemmät ripset ilman pidennyksiä tai liimoja. Ripsiin käytetää silikonimuotteja, joiden avulla ripset kaarretaan haluttuun kaarevuuteen. Käsittelyn kesto ripsissä on noin 6-8 viikkoa. Toimenpide, jossa ripset kaarretaan ja kestovärjätään kestää itsessään n. 1,5 tuntia.

Kävin lash liftissä tosiaan eilen ja vaikka alun perin ei tarkoituksenani ollut tehdä käsittelystä blogiin mitään juttua, tykästyin lopputulokseen niin isosti, että ajattelin vinkata tästä teitäkin. Näissä kuvissa minulla ei ole lainkaan silmämeikkiä. Tuntuu hullulta, että nämä ovat todella omat ripseni!!

Löytyykö muilta Lash Lift kokemuksia? 🙂

DSC_6359-5.jpg

 

Naturally beautiful and longer lashes – gotta love lash lift treatment! Few weeks ago I heard the name lash lift for the first time and after that I’ve been seeing and hearing it everywhere! I just had to try it and I’m glad I did! 🙂 Can’t believe these are actually my own lashes. So loooong!

 

xx Sara

16 Comments
 • Aasara
  Posted at 05:22h, 29 December

  Täällä yksi piikkiripsi jolle tämä kuulostaa todella houkuttelevalta! Onko näitä hoitoja yleisesti saatavilla vai jossain tietyssä paikassa? Ja eroaako jotenkin vanhasta kunnon ripsipermanentista ja -värjäyksestä? 😀

  • saratickle
   Posted at 05:51h, 29 December

   hehe mainiota! Käytännössä tosi samantyyppinen, toteutustapa on vaan eri ja ymmärtääkseni tässä uudemmassa versiossa “nosto” saadaan ripsen tyveen, jolloin ne myös näyttävät pidemmiltä. Itse en ole siis koskaan käynyt ripsipermanentissa, kuullut vaan muilta vertailuja 🙂

   Hoitoja tehdään ihan ympäriinsä 🙂

 • LiisaK
  Posted at 06:09h, 29 December

  Oi miten kaunis lopputulos! En ole itse aikaisemmin tästä kuullutkaan! Saanko udella, että missä sä kävit laittamassa nuo sun ripset? Vaikka täähän ei millään tavalla yhteistyöjuttu ollutkaan, mutta ajattelin, jos haluaisit vinkata 🙂

  • saratickle
   Posted at 08:00h, 29 December

   Mä kävin käsittelyssä Deluxe Beautyssä! 🙂

 • ässätässä
  Posted at 06:44h, 29 December

  Vau, upeet! Täällä yksi kaljuripsi innostui todenteolla! Mutta google antoi nyt todella huonosti tuloksia Helsingin suunnalta, eli jos sulla on joku hyvä paikka tiedossa niin täällä yks kiitollinen odottelee vinkkiä. 😉
  Ite oon jo pitkään harrastanu ennen reissuja ripsenpidennyksiä, mutta usein kaipaisin jotain luonnollisempaa ratkaisua joka ei näytä sen muutaman viikon jälkeen ihan kamalalta.

  • saratickle
   Posted at 08:03h, 29 December

   Mä oon tällä hetkellä nyt hämmentynyt, koska oon luullut lush liftin ja ripsipermanentin olevan kaksi eri asiaa, mutta ilmeisesti näin ei olekkaan 😀 Ainakaan eivät eroa hurjasti!

   Eli ripsipermanentti hakusanalla saattaa löytyä helpommin 🙂 Mä kävin pistämässä omani Deluxe Beautyssa, Helsingissä.

 • Ampsu
  Posted at 07:06h, 29 December

  Voi vitsi kun näyttää hyvältä! Oli pakko samantien googlata oman paikkakunnan tarjonta näistä hoidoista, ehkä seuraavalla kerralla pääsee jo varaussivuun saakka:D Oot näissä kuvissa ihan mielettömän luonnollisen ja freshin näkönen, wau 🙂

  • saratickle
   Posted at 08:07h, 29 December

   Voi kiitti! <3 🙂

 • Kaisaanna
  Posted at 07:30h, 29 December

  Suomessa tunnetaan siis nimellä ripsitaivutus tai ripsipermanentti. Suosittelen todella lämpimästi, tulosta ei toki voi verrata pidennyksiin, mutta tällä saa luonnolliset, erittäin kauniiisti kaartuvat ripset ilman ripsiä rasittavia liimoja tm. Hintataso myös hieman vaihtelee, ei eroa kovin paljon pidennysten hinnoista mutta tulos luonnollisempi.

  • saratickle
   Posted at 07:59h, 29 December

   Eli Lush lift = ripsipermanentti?! Muutaman videon perusteella ymmärsin, että toimenpide tehdään näissä eri tavoilla, mutta ilmeisesti tapojakin on erilaisia? 🙂

    

 • Sara03
  Posted at 07:40h, 29 December

  Ripsesi näyttävät upeilta! Olisi kiva nähdä, kuinka pitkään taivutus sinulla kestää eli uusi postaus vaikka 6 viikon päästä olisi kiva. 🙂
  Minulle tehtiin Yumi-kestotaivutus ripsiin viikko sitten Kauniaisissa. Näin lomalla en ole tarvinnut edes ripsiväriä. Jos taivutus pysyy vähintään sen 6 viikkoa, on tämä kyllä loistava vaihtoehto sellaiselle, joka ei halua klassista ripsienpidennystä tai volyymiripsiä.

  • saratickle
   Posted at 08:06h, 29 December

   Tosi hyvä idea!

   Keston pituuteen vaikuttaa varmasti se oma panostuskin eli ripsiä ei saa hangata tai kastella kahteen vuorokauteen toimenpiteestä jne. Ja ylipäätään hellävarainen ripsien käsittely on suositeltavaa tämän jälkeenkin.

   Itse suunnittelin olevani koko tammikuun ilman ripsiväriä, katsotaan miten onnistuu 🙂 

 • Tulppaani
  Posted at 08:24h, 29 December

  Hienot on ripset. Tekstisi on hieman harhaanjohtava, eli kyseisessä toimenpiteessä käytetään vahvoja aineita, eli vaikkei ole varsinaista liimaa, niin ei ripset pelkillä muoteilla taivu ja jos silmät on herkät niin värjäyksessä käytetään myös melko voimakkaita tuotteita. Kyse ei siis ole niin luonnollisesta toimenpiteestä, kuin Sara antaa ymmärtää. Mutta eroaa se siten, ettei silmiin tule mitään lisäosia, joille värjäystä halua siihen laskea. Ripsien kestotaivutus tehdään käytännössä samoin kun ripsipermis, eli käytetään permisainetta,kiinnitysainetta ja lopuksi hoitoainetta. Vahvoja aineita siis.

  • saratickle
   Posted at 08:59h, 29 December

   En ole missään vaiheessa antanut ymmärtää, etteikö tässä käytettäisi vahvoja aineita. Totta kai käytetään, ripsethän taivutetaan kuudeksi viikoksi! Puhe oli nimenomaan luonnollisesta lopputuloksesta sekä silmiä rassaavien liimojen ja pidennyksien uupumisesta. 

 • ripset
  Posted at 20:10h, 02 January

  voi kun on hyvin taipuneet noi sun ripset! Itse kävin jokunen aika sitten ihan perinteisessä ripsipermanentissa (muistaakseni toimenpide oli tällä nimellä?) ja kyllähän ne ripset olivat taipuneet, vähän liikaakin. Olivat nimittäin ihan kikkurat ja ripsiväriä levittäessä näytti todella oudolta 🙁 Kosmetologi oli ilmeisesti käyttänyt liian pientä muottia omille suht pitkille ripsilleni… Aina joskus harhaudun melkein varaamaan ajan ripsenpidennyksiä varten, mutta ainakin vielä olen pystynyt hillitsemään itseni 😀

  • Lifti
   Posted at 08:38h, 01 December

   Tässä juurikin liftin ja permanentin ero. Ne tehdään erilaisilla “rullilla”. Permanentissä ripset kihartuvat, koska vaikuttava aine laitetaan koko ripseen. Lash liftissä aine laitetaan vain ripsen tyveen ja näin nostaa ne kihartamatta.