MUKAAN MUN TESTIRYHMÄÄN?

*Kaupallinen yhteistyö Indiedays ja L’Oréal Paris
L’Oréal Paris Skin Perfection. Hälyttäkö kellot? Mikäli et ole vielä kuullut tästä tuotesarjasta, niin nyt ihan viimeistään on aika ottaa siitä selvää: tsekkaa täältä.
Skin Perfection tuoteryhmä on superhehkutettu ulkomailla ja nyt saimme sen vihdoin Suomeenkin. Lupaukset täydellisestä ihosta saivat minutkin kiinnostumaan. Mikäli minun pitää rehellisesti  ja julkisesti kertoa ihossa tapahtuvista muutoksista neljän viikon testiajalla, ei tuoteryhmä mitenkään voi olla täysi floppi, eihän?
Edellä mainittu ajatus + tuotteesta kuulemani kehut riittivät, ja lähdin mukaan kampanjaan. Ja ei muuten ihan mihin tahansa kampanjaan, vaan joukkuekilpailuun (haukkari-emoji).
Homma pähkinänkuoressa: Tiimiini valikoituu 30 huipputyyppiä (vähän joukkuehenkinen pitää olla!), joista jokaiselle perustetaan oma profiilisivu. Testailemme tiimin kanssa tuotteita ja jaamme viikottain kokemuksiamme yhdessä kampanjasivulle tähän tyyliin. Mitä aktiivisempi tiimimme on, sitä paremmat mahdollisuudet on myös voittaa palkintoja!

Vaihe 1. Hae tiimiini suoraan täällä, tai mikäli epäröit vielä, voit varmistaa sinulle sopivan tiimin hauskassa testissä täällä. Rohkenin itsekin tekemään äsken tuon testin, jonka jälkeen ruudulle pamahti seuraava yhteenveto:
“Pidätkö juoksukengistä enemmän kuin korkkareista? Ehdotamme, että pyrit tiimiin Sara V”
Oh yess!! T. lenkkarimuija
(Edit huom: innoissani tein testin vielä uudestaan, jolloin en saanutkaan enää itseäni :D)

Vaihe 2: Jokainen tiimiläinen saa siis kotiinsa Skin Perfection ihonhoitosarjan (minä mukaan lukien), jonka jälkeen alkaakin neljän viikon testijakso. Testijakson aikana kokemuksia jaetaan omalle profiilisivulle. Jokainen arvio, kommentti, video ja jakaminen tuo siis pisteitä koko tiimillesi.
Testijakson aikana aktiivisimmaksi osoittautuva tiimi palkitaan niin, että eniten pisteitä kerännyt tiimiläinen saa kahden hengen matkan Pariisiin ja loput palkitaan aktiivisuusjärjestyksessä 330 euoron/110 euron arvoisilla L’Oréal Paris -tuotepaketeilla (woop!).

Eiköhän katsota onko tämä Skin Perfection a.k.a Täydellisyyttä Hipova Iho kaikkien niiden ylistyskehujen arvoinen?
NOW WHO’S WITH ME???
HAE MUKAAN MUN TIIMIIN TÄÄLLÄ!! 
 
T. Tiimin liideri, Sara V

6 Comments
 • Liisa
  Posted at 20:35h, 24 September

  Tää kuulostaa niin mahtavalta! Hain sun tiimiin mukaan jo eilen 😉

 • Neiti Punahilkka
  Posted at 21:35h, 24 September

  Oon maailman huonoin osallistumaan mihinkään tämmösiin mutta nyt oli pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja laittaa hakemusta tulemaan 🙂

 • Susanna
  Posted at 22:18h, 24 September

  Kuulostaa niin kivalta, että olihan mun haettava mukaan tiimiin! 😀

 • laurahooo
  Posted at 09:28h, 25 September

  whoppjaa haettu on !! 😀

 • Ellae
  Posted at 21:08h, 25 September

  Hei omg mä ihan oikeesti pomppasin ylös ja huusin JOO! 😀 Laitoin sun tiimiin hakemusta, pick me pick me <3

 • km
  Posted at 13:34h, 01 October

  Mikä tämä oma profiilisivu on, jossa täytyy analysoida näitä tuotteita? 🙂