OMG PINKKI TUKKA

Tukkanössö on nyt todella ylittänyt itsensä ja saanut naapurin papat jälleen kauhistelemaan ja päivittelmään tämänpäivän nuorison kummallisia muotivillityksiä. Kiitos Salon Noirin uskomattoman lahjakkaan Simon, tukka on nyt PINKKI!
Hiukset ovat niin makeet ettei mitään järkeä. Oon sai-raaaan fiiliksissä, mutta toisaalta pikkusen kauhistunut samaan aikaan. Tässä sitä nyt nimittäin ollaan, PINKKI?!? Tiedättekö kun kuvissa kaikki raffimpi näyttää aina sairaan makeelta, mutta niitä on vaikea kuvitella arkeen. No, nyt se on vaan pakko. Juon aamukahvia ja mun hiukset on pinkit, teen salilla kyykkyjä ja hiukset on pinkit, maksan ruokaostoksia kaupassa hiukset edelleen pinkit!! Okei joo, puhutaan siis vaaleanpunaisista/violeteista raidoista ja suht vaaleista semmosista, mutta kyseessä on kuitenkin minä, henkilö joka käytännössä on hiihtänyt läpi elämän samalla tukkamallilla ja värillä. Siis selkokielellä ultimaattinen hiusnössö.
Tää on aina sama kun teen hiuksille jotain vähänkin radikaalimpaa (jota huom tapahtuu erittäin harvoin, nykyään tarkoituksella vähän useammin). Siis voiko joku kertoa mistä johtuu, että mikään vaate ei ikinä aluksi tunnu sopivan uuteen hiusväriin? Oon nyt levittänyt vaatekaapin sisällön eteisen lattialle ja kertaalleen jo todennut, että mikään vaatekappale ei vaan yksinkertaisesti sovi enää 😀 Ihan kun mä ikinä mitään värejä sen tarkemmin ees katselisin, mutta nyt jokaista eriväristä puseroa ja päähinettä pitää mallailla ikuisuus. Pipot ei sovi, takit ei sovi, pinkkiä sisältävät Air Maxitkin näyttää siltä kuin olisin ne tarkotuksella hiuksiin yhdistänyt hahaha 😀 Okei okei, moving on. Sara rauhottuu nyt ja jatkaa entiseen malliin, ainoastaan astetta asenteellisemmalla fledalla!

Tässä se nyt on




hiustenvärjäys toteutettu yhteistyössä Salon Noirin/Simon kanssa

T.Sara

16 Comments
 • sonja
  Posted at 22:12h, 11 February

  aivan IHANANIHANANIHANANIHANAT!!!! en kestä. mulla on kampaaja ens viikolla, koko iän ollu bloditukka ja nyt nää tuntuu tosi pliisuilta. kiitti vaan..

 • janita
  Posted at 22:27h, 11 February

  hahah voi ei, vaikutat niin mahtavalta ihmiseltä! 😀 saat hymyn huulille suunnilleen joka kirjotuksella, sulla on aivan ihanan elävä tyyli kirjottaa 🙂 toi ultimaattinen hiusnössö oli mulle aivan uus tuttavuus jolle nauroin ihan kipeenä:D hyvältä näyttää, jatkaa samaan malliin!!!

 • lots
  Posted at 22:36h, 11 February

  Hiusnössö xD <3

 • Joanna
  Posted at 22:42h, 11 February

  <3 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Jenny
  Posted at 23:43h, 11 February

  Makeet!!!

 • eve
  Posted at 00:22h, 12 February

  ihan törkeen loistavan upee letti !!!
  itse huomasin kerran hiusmallina oltuani että sen ekan kerran ku uskaltaa vaan antaa vapaat kädet kampaajalle ja lähtee neonoranssi-liilat hiukset päässä sieltä niin sen jälkeen kyllä paljon helpommin antaa kampaajalle vapaat kädet 😀 enpä enää itse muista millon viimeksi olisin istunu kampaajantuoliin joku valmis suunnitelma mielessä, parempi tulee kun antaa vaan ammattilaisen tehä työnsä 😀

 • Laura
  Posted at 01:11h, 12 February

  Aivan ihanat hiukset! Vaikka itse oon myös aina ollut arka tuollaisia hurjia värejä hiuksiin kohtaan. Mutta sopii sulle todella hyvin! 🙂 WAU
  Ps. Sun kirjoitustyyli on kyllä ihan mahtava! Tulee kiva fiilis aina kun lukee sun postauksia.

 • tiatsikka
  Posted at 05:25h, 12 February

  Iiik, en olis ikipäivänä uskaltanu ite..mutta noi on ihan törkeen makeet! 🙂 Ja siihen vaatejuttuun tottuu, kun hiuksiinkin 😀 tosin hyvä (teko)syy mennä ostaan uusia vetimiä 😀

 • laura
  Posted at 08:22h, 12 February

  Hmm, odotin jotenkin ihan shokkipinkkiä tukkaa, siihen nähden tuohan ei ole kuin.. no, vähän vaaleanpunertava…? Olen pettynyt 😀

 • migi
  Posted at 10:34h, 12 February

  voi ei näyttääpä hyvälle! <3 haluaisin itekkin tollasen dip dye hiusvärin... tosin lilana. oon aina ollut ruskee hiuksinen ja äärimmäisen tylsä hiusjutuissa, varsinkin nykyään kun on oma vaaleanruskea hiusväri päässä = boring as h*ll. pitäis varmaan vaan ottaa susta mallia ja kerätä rohkeutta uuteen erikoisempaan hiusväriin. oon sitä mieltä että mun vaatteet saattas sopia mulle jopa paremmin jos ottasin ton hiusvärin, joten pitäs vaan varata kampaaja-aika 😀 saitko muuten jotain ohjeita ton värin säilyttämiseen? vaatiiko hirveän purkkikertoimen tai täytyykö käydä kampaajalla värjäämässä uudelleen?

 • SSA
  Posted at 11:17h, 12 February

  Oijoij törkysen makeet 🙂 Mä oon käyttänyt sellaista pinkkiä ”kuivashampoota” ja miettinyt että pitäis kanssa värjätä ja tää vahvisti vaan sitä tunnetta. Itsellä kanssa tulee mieleen aina se, että sitten en voi käyttää enää mun omia vaatteita. Vaikkakin esim. tässä kuvassa sun hiukset ja vaatteet on ihan perfect. Eli ei tarvii käyttää vaan mustaa ja valkoista 🙂 Tsemppiä uuden mageen tukan kanssa!

 • On my way
  Posted at 11:17h, 12 February

  Hauska! Tommonen vaahtokarkkimainen. 🙂

 • helmika
  Posted at 13:12h, 12 February

  cool! propsit rohkeudesta!!

 • Ansku
  Posted at 17:33h, 12 February

  Haha toinen ultimaattinen hiusnössö ilmoittautuu täällä! 😀 tähän mennessä radikaalein (ja ehdottomasti myös paras) hiusratkaisu oli ku reilu kuukausi sitten leikkasin pituudesta about 30-40 cm pois. pienoinen identiteettikriisi oli ku ei ollutkaan enää tunnistettavan pitkiä hiuksia, mutta ai että kuinka edelleenkään rakastan tätä lyhyempää, raikasta mallia! <3
  mutta jottei menis ihan pelkästään omista hiuksista puhumiseksi, niin ihan sairaan makeet noi! 🙂 sopii sulle tosi hyvin.
  (ps. linkitin sun blogin kerran yhelle mun kaverille, joka ei lue blogeja, mutta aattelin että tästä se vois tykätä, koska kirjoitat niin älyttömän hyvin ja sulla tuntuu olevan huippu (= samanlainen ku mulla ja kaverillani..) huumorintaju!)

 • venla
  Posted at 23:04h, 12 February

  Aivan törkeen magee tukka!! Mäki haluan!

 • Herminica
  Posted at 20:42h, 13 February

  Haha apua noi on makeet! 😀 Hiusnössö kuvaa hyvin muakin! 😀 en oo ikinä ikinä leikannu a) tukkaa lyhyeks b) värjänny tai sävyttäny tai raidottanu sitä c) käyttänyt edes mtn lisäkkeitä 😀 Eli aina on koko elämä hiihdetty kutakuinkin melkeen samalla hiusmallilla (KERRAN OLLU OTSIS! Wuhuu :D) ja omalla värillä 😀 En oo ees vappuvärejä näihin koskaan laittanu… 😀 oon ehkä ultimate-hiusnössö! 😀
  http://lolimte.blogspot.com