Paras neule on itse neulottu

*Kaupallinen yhteistyö: Klarna

 

No tässä se nyt on! Teemu Muurimäen yhteistyössä Klarnan kanssa suunnittelema THE neule, jonka saa itselleen vain heittäytymällä hommiin ja neulomalla sen itse! Muhkeilla hihoilla varusteltu mustikkamaidon värinen valtava neule, jota tekee kokoajan mieli halia! Neule ei ole virheetön, siinä näkyy tekijän kädenjälki ja eläväinen villalanka. Ja juuri nämä seikat tekevät tästä täyden kympin neuleen!

Tämän kampanjan yhteydessä kuulin ekaa kertaa termin Slow Fashion. Tai ehkä olin kuullut aiemminkin, mutta nyt vasta pysähdyin sitä kunnolla miettimään. Rakkaimmat jutut vaativat aikaa ja omistautumista. Asioita osaa arvostaa ihan eri tavalla kun niiden eteen on nähty vaivaa. Tämä ajatus inspiroi minut tarttumaan puikkoihin 15 vuoden tauon jälkeen. Ei se varmaan ihan helppoa tulisi olemaan, mutta ei kai sen kuulukaan. Teemu Muurimäen mukaan ohjeessa on sopivasti haastetta, mutta siitä selviää aloittelijatkin!

Neuleen ohjeen ja tarvittavat välineet löydät Klarnan sovelluksesta 🙂 Ja jos pähkäilet miten lilaa neuletta voisi yhdistellä niin tässäpä pari esimerkkiä!

 

LILA NEULE + KAULUSPAITAMEKKO

Kuvissa oleva neule ei ole minun itse neuloma, vaan valmis neule oli kuvausten ajan vain minulla lainassa. Oma neuleeni etenee tällä hetkellä hihojen korkeudella. Neuleprojektini alkoi aikamoisella alkuspurtilla ja nyt mennään huomattavasti hitaampaa selän palmikoiden kohdalla. Päätin, etten ota neuleen valmistumisesta paineita. Lupasin itselleni, että nyt ei suoriteta! Neuleprojekti saa edetä omalla painollaan ja pusero on valmis sitten kun on sen aika 🙂

Kaikki on ainakin tähän mennessä ollut hurjan mielekästä. Välillä helppoa, toisinaan pikkusen haastavampaa. Välillä on pystynyt katsoa telkkaria ja välillä on pitänyt neuloa nenä kiinni puikoissa. Mutta hitsi miten kiva uusi aluevaltaus 15 vuoden tauon jälkeen. Pikkusen oon kyllä ylpeä itsestäni, että ryhdyin hommiin vuosien kestäneen haaveilun jälkeen! Mulla on ihana uusi harrastus!

Lankana neuleessa on Novitan Hygge Wool 100% villalanka, johon olen tässä projektin edetessä aivan rakastunut. Lanka on sen verran paksua, että työ etenee (etenkin sileää neulottaessa) vauhdilla! Mulla on käytössä myös Novitan pyörö- ja sukkapuikot (koivu), voin suositella!

 

 

 

LILA NEULE + NAHKAHOUSUT

kuvat: Johanna Rontu

 

xx Sara

7 Comments
 • Sofia Ahvenainen
  Posted at 14:43h, 02 November Reply

  Tää menee niiin työn alle 🤩😍 Onko tää sun lainaneule tehty S vai M kokoseksi? Ja kumpaa itse teet? Heti ku saan koon päätettyä ryhdyn hommiin 😄

  • Sara
   Posted at 19:05h, 02 November Reply

   Wuhuu! Mulla päällä näissä S-koko, joihin tehty reilummat hihat! Kelasin tehdä tismalleen tämän saman! Nää hihat on ihanat tämmösinä! Tsemppiä sinne 🙂

 • Eeva-Liisa Paavola
  Posted at 22:07h, 02 November Reply

  Ihana neule, ihan aloin itsekin inspiroitua! Ohjeessa lukee että tarttis pyöröpuikot kokoa 8 JA 9, mut en löytänyt mistään selostusta että mitä kokoa käytetään missäkin vaiheessa. Tarviiko pyöröpuikkoja oikeasti kahdet?

  • Sara
   Posted at 10:55h, 03 November Reply

   Jihuu! Ihana kuulla! <3 Mä oon kyllä vetäny ihan vaan noilla kaseilla! Takuulla pärjää yksillä pyöröpuikoilla!

 • Isabell
  Posted at 23:15h, 16 November Reply

  Ihana neule ja seuraava projekti johon ryhdyn! Kysymys tosiaan noista ihanista isoista hihoista. Eli jos menee ihan ohjeen mukaan ni ei tuu tollasia leveitä hihoja vai? Mietin jos sulla olis vinkkejä / ohjeita miten sais nuo leveät hihat? 🙂

  • Sara
   Posted at 20:03h, 17 November Reply

   Ihana kuulla! 🙂 Jee! Käytännössä neulot vaan pidemmät hihat! Sovittele ja mallaile matkan varrella! 🙂

 • Niina
  Posted at 22:39h, 27 November Reply

  Vieläkö tämä ohje löytyy jostain 🤔

Post A Comment
Your comment will be visible after approval