Pikkujoulut – getting ready

DSC_5212-2-side.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Veet

 

Vuoden juhlavin kausi on käynnissä! On aika punaisten huulien, glitter-mekkojen ja vaivattomasti viimeisteltyjen kulmien!

Ehdinkin teille jo täällä kertoa ensikokemuksiani Veetin Beauty Stylerista, paristokäyttöisestä ihokarvojenpoistoon tarkoitetusta monikäyttötrimmeristä. Tuote tosiaan soveltuu kaikkialle vartalossa, mutta se on kehitetty erityisesti kehon herkkien osien, kuten kasvojen, bikinialueen ja kainaloiden hellävaraiseen ajeluun ja tarkkaan muotoiluun.

Tutun valkoisen rinnalle ilmestyi vastikään uusi herkullinen pinkki versio!

 

DSC_5152-3.jpg

DSC_5199-4-side.jpg

 

Beauty Styler on ollut mulla aktiivisessa käytössä nyt kesästä asti ja ompa sitä ehtinyt käyttämään poikaystävänikin. Häneltä kun hajosi syksyllä parranajokone, ehdotin, että ottaa tämän pinkin tilalle muutamaksi päiväksi ennen kun saa uuden ostettua. Noh, uuden ostamiseen menikin kuukauden päivät. Beauty Styler siis selvästi toimi tässäkin tarkoituksessa! 😀

Vaikka laite on toiminut näppäränä apuvälineenä kotona ihan tavallisessa arjessa, on se ehdoton ykkönen reissuilla. Beauty Styler vaihtopäineen on kulkenut mukana syksyn kaikilla reissuillani, jolloin kotiin on voinut huoletta jättää höylät, pinsetit ja sheivaamiseen tarkoitetut vaahdot!

 

DSC_5265.jpg

DSC_5162-side.jpg

 

Ensimmäiset pikkujouluni häämöttävät vihdoin ensi viikonloppuna (jihu!)! Tosin olen päässyt juhlatunnelmaan mukaan seuraamaan muiden kemuja somen välityksellä Balilta käsin. Välillä on ollut niin timanttista settiä, että samaa IG-Storya on pitänyt katsoa monta kertaa putkeen 😀 

R-a-k-a-s-t-a-n loppuvuoden juhlahumua. Jouluvalot, överiglitterit, punaviiniglögit ja aamuun asti venähtäneet illat hyvässä porukassa vaan kuuluvat tähän kaamoskauteen. En malta odottaa, että pääsen kokoontumaan ystävien kanssa saman katon alle ja saan pukea ylleni jotain kimaltavaa!

 

DSC_5286.jpg

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Psst. Löydät Beauty Stylerin omaan meikkipussiin tai vaikkapa pukinkonttiin Sokoksen verkkokaupasta.

 

 

xx Sara

10 Comments
 • Torey
  Posted at 19:51h, 26 November

  Mistä on tuo ihana mekko?

  • saratickle
   Posted at 20:14h, 26 November

   Tää on Ginan uutta juhlamallistoa! 🙂

   • DOM
    Posted at 11:58h, 28 November

    Ja mistä on tuo ihanainen mekontäyte? Lentopallot!
    Ulvon kuutamoon…

 • Emppuuu
  Posted at 10:36h, 27 November

  Hei mulla ois muutama kysymys canggusta. Mihin päin olisi parasta majoittua enemmän rannan läheisyyteen vai keskustaan? Onko siellä joku iso katu minkä varrella on ostettavaa? Löytyykö sieltä jotain hakpoja markkinoita niinkun thaimaasta? Mites taksien kanssa, saako taksin helposti takaisin lentokentälle?

  • saratickle
   Posted at 19:35h, 27 November

   Moi! Riippuu tooosi paljon mitä haluat Canggussa tehdä ja vuokraatko skootterin 🙂 Kyseessä on kuitnekin tosi pieni paikka, eli mun mielestä ei niinkään väliä missä päin majoittuu. Canggu koostuu oikeastaan yhdestä “pääkadusta”, joka ei siis ole mikään iso katu, mutta sen varrella on paljon putiikkeja ja rafloja. Tuon pääkadun varteen on ilmestynyt sellainen pieni markkinakojukeskittymä, mutta jos haluaa kunnolla kojushoppailemaan, suosittelen Kutalla vierailua.

   Takseja on tosi hyvin tarjolla!

 • Henna2
  Posted at 15:52h, 27 November

  Hei!
  Voiko tätä kuljettaa käsimatkatavaroissa? Olen lähdössä useamman kuukauden matkalle pelkillä käsimatkatavaroilla ja reissussa on useampia siirtymisiä koneella, joten ei raaskisi ostaa höylää joka kohteessa erikseen mutta toisaalta pientä siistimistä kaipaisi jo tuossa ajassa.

  • saratickle
   Posted at 19:38h, 27 November

   Moi! Kyllä voi, tai en ainakaan näe mitään syytä miksei voisi! Meikäläisellä menny käsimatkatavaroissa monet kerrat 🙂 

 • Annnnn
  Posted at 16:49h, 06 December

  Moi! Ostin tuon kyseisen beauty stylerin pari viikkoa sitten ja täytyy sanoa, että olen tosi pettynyt siihen. En tiedä enkö osannut käyttää sitä mutten vaan saanut sillä säärikarvoja ajeltua, karvoista jäi ikävän pitkä sänki kun en vaan saanut niitä mitenkään pois (lisäksi olin markoilla ja jättänyt sheiverin kotiin) ‘:D Hyvä jos muilla toimii, mutta itse en vaan monen käytön jälkeen saanut sitä toimimaan kunnolla (jos ei nyt tarkoitus ole sänkeä jättää;p).