Podcast: Ennakkoluulot ja sosiaalinen media

DSC_7320-4.jpg

 

Olet nähnyt somessa kuvia jostain henkilöstä. Pläräillyt ehkä hänen reissutaltiointejaan ja lueskellut hänen jättämiään kommentteja yhteisten ystävienne Facebook-päivityksiin. Olet saanut kevyen ensivaikutelman ja tehnyt tiettyjä johtopäätöksiä tyypistä.

Some on alusta, jossa ennakkoluuloja ja ensivaikutelmia syntyy tänä päivänä kaikista eniten.

Edellisessä menestymistä käsittelevässä podissa mainittiin siitä, millaisia kohtaamisia ollaan koettu ulkomaalaisten blogikollegoidemme kanssa. On tullut tavattua ihan huipputyyppejä ja välillä taas todistettua tylyä käytöstä, jota edustajat ovat meiltä jälkikäteen pyydelleet anteeksikin. Tämä herätti keskustelua ja ajateltiin syventyä aiheeseen.

 

DSC_7341.jpg

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

Ennakkoluuloja on meillä kaikilla. Miksi ne ovat välillä negatiivisia ja välillä positiivisia? Mitä sitten kun ennakkoluulot osoittautuvatkin vääriksi? Miten ennakkoluulojen syntymiseen voi vaikuttaa? Luvassa keskustelua ja kokemuksia omasta elämästämme!

Ennakkoluulot & Sosiaalinen media -podcastin podcastpääset kuuntelemaan TÄÄLLÄ.

 

 

Podcast 1: Esitellään toisemme

Podcast 2: Ulkonäkö

Podcast 3: Kiusaaminen

Podcast 4: Menestyminen

 

 

xx Sara

5 Comments
 • Vierailija
  Posted at 08:06h, 05 November

  Hei olisko teidän mahdollistaa laittaa nää podcastit myös silleen että niitä vois kuunnella iphonellaki podcast-sovelluksella? 🙂

  • saratickle
   Posted at 10:19h, 06 November

   Olisi! Koko homma lähtikin liikkeelle kovempaa kun oltiin ajateltu. Pitää ehdottomasti pistää nämä fiksummalle alustalle!

 • VIPu
  Posted at 11:17h, 05 November

  Hei! Muistatko joskus, kun kaavailitte sellaista workshop postausta Elisan kanssa kuvanmuokksuksesta/kuvaamisesta. Tuliko sitä ikinä? Jos on niin linkki? Jos ei, niin sellainen ois huippu 🙂 🙂

  • saratickle
   Posted at 10:20h, 06 November

   Muistan hyvinkin! Se on edelleen suunnitelmissa. Lupaan mainostaa isosti kun saadaan konsepti suunniteltua loppuun ja ajankohta lyötyä lukkoon 🙂 Kiva jos kiinnostaa!

 • Jani-75
  Posted at 18:16h, 06 November

  Korkkarit toimii aina hienot:)