Salilta juhlakuosiin 9:ssä minuutissa

Lähdin mukaan Indiedaysin ja OBH Nordican 9 minuutin hiustenlaittohaasteeseen. Tehtävänäni oli saada likainen tukka suoraan salilta yhdeksässä minuutissa juhlakuosiin Magic Style Brushin avulla. Kääk!

Ei muuta kun puolitoista vuorokautta sitten pesty, juuri salilta kotiutunut nutturatukka auki, tadaa ja yök!


Magic Style Brush -harjaa löytyy kolmea kokoa. Valitsin omalle tukalleni harjavaihtoehdoista keskimmäisen (38mm harja). Olen testaillut tätä etukäteen ja todennut harjan omalla kohdalla parhaaksi latvojen kääntämiseen, siloittamiseen sekä ilmavan kampauksen aikaansaamiseen. Tätä samaa lähdettiin siis hakemaan: nopeasti kiiltävä, puhtaan näköinen, ilmava ja freesi kampaus.
Harjasin tukan suoraksi ja suihkutin lämpösuojaa ennen yhdeksän minuutin haasteeseen ryhtymistä. Pohjalla oli vanhat muotovaahdot.


Magic Style Brushilla kannattaa ensin harjata suortuvaa pari kertaa ja vasta sitten lähteä kääntämään sisäänpäin.
Rullaa n. puoleen väliin hiusta, pidä 10-15 sek ja rullaa varovasti auki. Välillä myös ns pyöritän harjaa kevyesti latvoissa.

Otsahiuksiset huomio! Laite on tosi kätevä etutukan pehmentämiseen. Oma otsis ainakin rasvottuu tosi helposti ja tällä saa siitä hetkessä ilmavan näköisen 🙂


Pakko sanoa, että mulla ei mennyt edes yhdeksää minuuttia, selvisin nopeammin! Loppuun suihkutin vähän suolasuihketta ja lakkaa.

Lopputulos on tässä, mitäs tuumaatte?En lähtenyt juhlimaan, mutta sen sijaan tarvoin pakkasessa ja heiluin kaupoilla koko päivän. Kampauksen valmistumisesta on nyt kymmenen tuntia ja tukka on edelleen hyvännäköinen 🙂
Se minkä eron itse huomaan suoristusrautakiharoihin on se, että Magic Style Brushilla lopputulos on ilmava, kun taas suoristusraudalla kiharasta tulee helposti lättänä (anakin mun kiharoista). Lisäksi iso harja mahdollistaa isommat kiharat.
 

Ps. OBH Nordican FB- sivuille pääset täältä

Mun hiuskriiseilyt johtuu usein juurikin tästä salihäsläyksestä. Pesen hiukset aamuisin, mutta salin jälkeen tukka huutaa jo uutta pesua. Hiuksia ei jaksa, eikä kannatakaan pestä joka treenin jälkeen. Tottakai likaisella tukalla voi helposti olla illan kotona, mutta sitten kun pitäisi lähteä johonkin. Tässä siis erinomainen vaihtoehto korvaamaan se mun perinteinen pään peittävä pipo! 😀
Seuraavaksi haluankin tietää, Mikä on se teidän yleisin hiuskatastrofitilanteenne? 
Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan tämä sama, 38mm Magic Style Brush -harja! Kilpailuaikaa 20.12 asti 🙂
Indiedaysin ja OBH Nordican kampanjasivuilla menossa myös skaba, jossa voit voittaa saman harjan. Eli osallistua voit vaikka molemmissa!
 
T.Sara

300 Comments
 • Sara
  Posted at 20:52h, 11 December

  Mun yleisin katastrofi on hiusten pyörtäjäiset, niitä on niin paljon.

 • Maija
  Posted at 21:11h, 11 December

  Märillä hiuksilla nukkumaan (en jaksa aina kuivattaa iltaisin) ja aamulla peilistä tuijottaakin hemaiseva pörröpää.. tai sit ei 😉

 • Iidaalina
  Posted at 21:33h, 11 December

  Mun hiuskatastrofi on jokapäiväinen otsikseni kanssa, se rasvoittuu ja taipuu joka suuntaan, joten usein joudunkin kiinnittämään sen pinnillä ylös 🙁

 • annastiina
  Posted at 21:45h, 11 December

  Kaikista kauhein on sähköisyys, joka latistaa hiukset.. Haaveena just tuollainen kapine, jolla saisi ilmavuutta tukkaan. Se kun aamulla töihin kiireessä ja pukkarissa yrität sitten hiuksia jotenkin edes laittaa: tuo olisi helppo nakata laukkuun! 🙂

 • Sofia
  Posted at 22:21h, 11 December

  En jaksa aamuisin käydä suihkussa, joten pesen hiukset iltaisin. Jos käytän hoitoainetta aamulla tuloksena on erittäin liukkaat ja sileät hiukset jotka ei halua pysyä edes ponnarilla. Jos taas en käytä hoitoainetta, aamulla on takkunen pehko päässä. :/

 • lauraelina
  Posted at 22:25h, 11 December

  minun hiuskatastrofini on luonnonkihara tukkani.. ( kiharat ovat kunnon kiekurat 😀 )en pidä niistä yhtään. se on aina ongelmana kun olen lähdössä kotoani jonnekkin. suoristusrauta on paraskaverini <3

 • huuugo
  Posted at 22:35h, 11 December

  Päätämyöten menevä lättänä tukka, koska hiusta on niin paljon, niin tukka ei meinaa jaksaa pysyä pöyhkeänä, ehkä tästä harjasta ois apua! Ja koska 8kk ikänen beibi taapertelee jaloissa, nii aikaa ei oo kauheesti ylimäärästä keskittymään hiuksiin..

 • Sara F
  Posted at 22:53h, 11 December

  Pahin hiuskriisi on lättänät hiukset 🙁 Pesen aina hiukset hoitoaineella, joka siloittaa mun hiukset, mutta rakenne jää tylsäksi 🙁

 • =)
  Posted at 22:53h, 11 December

  Tukka on niin ohut, että se rasvottuu tosi helposti. Tai jos ei rasvotu, niin menee yöllä (viimeistään) miten sattuu eikä se jatkuva suoristusrauta tee hyvää, peseminen on helpompaa ja hellävaraisempaa.
  Työpäivinä joudun lähes joka kerta pistämää hiukset hatun alle kiinni.. Voit kuvitella tän tilanteen kesällä, kun on muutenkin kuuma. Ja jos ei tartte laittaa hattua, niin ponnari ainaki – jälkihän siitä jää.

 • Tiina
  Posted at 02:30h, 12 December

  Hiukset, jotka yön jälkeen on pahimmillaan sen näköset että joku olis nuollu ne päänahkaan kiinni vaikka illalla olis suihkussa käynyt. Oon havainnu, että jos jaksaisin föönata tän letin suihkun jälkeen, niin tilanne olis huomattavasti parempi aamulla, mutta koska olen laiska hiustenlaittaja niin useimmiten se jää tekemättä ja sitten aamulla saa kiroillen vetää sitä pipoa päätä peittämään.

 • Emma
  Posted at 10:05h, 12 December

  Takut ja salin aiheittamat lyhyet pesuvälit.

 • Riikka
  Posted at 13:05h, 12 December

  Kamalinta on herätä aamulla ja peiliin katsoessa huomata, kuinka tukka on taipunut tyynyä vasten ties mihin suuntaan eikä edes kuivashapmoo pelasta rasvaisuudelta! Jos aamulla on kiire, eikä kerkeä suihkuun, on pipo ainoa pelastus!

 • klaara
  Posted at 14:24h, 12 December

  Minulla on ohuet kuin vauvan hiukset. Vaikka ne aamulla saan vaahdon ja lakan kanssa jotenkin laitettua, niin iltapäivällä ne on ihan lättänät. Osallistun arvontaan.

 • Terhi
  Posted at 14:32h, 12 December

  Sinä saat aina mut haaveilemaan otsatukasta, sopii sinulle tosi hyvin!
  Ja pidän varpaanikin pystyssä että arpa suosii minua 🙂

 • Riikka
  Posted at 14:59h, 12 December

  Mulla sattuu liian usein niin, että illalla ajattelen suihkussa, että ei hiukseni ole vielä liian likaiset, joten ei niitä tarvitse pestä.. Aamulla sitten kiroan likaisia hiuksiani. Onneksi kuivashampoo on keksitty.

 • Siina
  Posted at 15:40h, 12 December

  Hei hiukee laite! Mulla on toi ihan sama ainainen kriisi salin jälkeen pitäis nopeesti lähtee johonkin. Tai sitten aamulla havahdun, että tukka on ihan lättänä ja koululla pitäis olla jo!

 • silohius
  Posted at 17:25h, 12 December

  Useimmilla ihmisillä on ongelmana liian takkuiset hiukset..no mulla ne on ihan liian sileät 😀 Päässä ei pysy pinnit eikä ponnarit, puhumattakaan mistään kampauksista. Saa aina laittaa kauheasti hiustuotteita, jotta esim. kiharat tai erilaiset letit kestäisivät edes vähän aikaa hyvänä.

 • Iida
  Posted at 18:59h, 12 December

  Mun pahin hiuskatastrofi on se, että omistan hyvin hennot suomalaiset hiukset, jotka tuppaa varsinkin talvisaikaan olemaan aivan järjettömän sähköiset jaa siitä syystä päällihiukset leijuu taivaissa ja loput liimaantuu poskiin kiinni! Niin ärsyttävää!!

 • Sonson
  Posted at 19:05h, 12 December

  Mulla on yhtä katastrofia koko tää tukka. Luonnonkihara-polkka-combo ei oo ihan helpoimmasta päästä. Aamusin sojottaa hiukset joka ilmansuuntaan ja otsatukka se vasta pahin on! Joka päivä joutuu hinkkaa suoristusraudalla, työlästä ja hidasta ja raskasta ja ärsyttävää ja tuskastuttavaa ja turhauttavaa hommaa.

 • Sini
  Posted at 20:49h, 12 December

  Mulla on tosi paksut ja aika pitkät hiukset, jotka on alkanut kummallisesti iän myötä kihartumaan niskasta. Loput tukasta on tottakai piikkisuoraa…. Joten suoristusrauta tai kiharruspuikko on pakollinen kapine joka aamu, jos haluun lähteä järkevän näkösenä ulos! 😀 Tän kyllä antaisin rakkaalle polkkatukkaiselle äidilleni (jolla sattuu olemaan sama kihartumis ongelma) joululahjaksi, jos sen sattuisin voittamaan, sillä hänen vastaava harjakihartimensa taitaa olla vuodelta 1995 ja alkaa olla aika päivänsä nähnyt.

 • Tia
  Posted at 20:57h, 12 December

  Oma hiuskatastrofini näkyy peilistä lähes joka päivä, sillä hiustyyppini on aivan kamala: hiukseni onnistuvat jotenkin olemaan yhtäaikaa sekä pörröiset luonnonkiharat että varsinkin tyvestä todella lättänät. Vaikka kuvittelisi, ettei tällainen yhdistelmä ole mahdollinen… No, lopputuloksena on siis tyvestä täysin päänmyötäisesti valuva, jatkuvasti käkkärällä oleva ja latvoista kiharatakkusotkussa oleva tukka. Näyttää luonnossa vielä kauniimmalta kuin miltä kuulostaa 😛

 • Sarppa
  Posted at 21:39h, 12 December

  Oih, mä haluan tuon kihartimen 🙂 jos en voita sitä täältä niin käyn ostamassa sen sitten Sokokselta 🙂 kokeilen kuitenkin ensin mun tätä “arpaonnea” 🙂

 • Tins
  Posted at 23:06h, 12 December

  Yleisin on varmasti jokaikinen talviaamu, päähän liimautunut letti joka jostain kumman syystä sähköistyy mistä tahansa kosketuksesta. Nice.

 • ellis
  Posted at 00:39h, 13 December

  Kaikkein kamalimmat hiukset on sillon kun ulkona on vähänkään kosteeta. Eli näin syksysin ja talvisin about aina.. Mun hiukset kihartuu ja ne harottaa joka suuntaan peikosti eikä siinä aamun suoristukset auta. Tää laite tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, haluisin koklata!

 • Minttuiitu
  Posted at 08:11h, 13 December

  Mulla on hiuskatastrofi joka aamu 🙁 rakastan otsatukkaa, mutta mulla on pyörre oikealla edessä, joka siis heittää mun otsiksen sojottamaan kattoa kohti. Eli joka hiivatan aamu taistelen tän tukan kanssa, kastelen ja föönaan, kastelen ja föönaan ja jähmetän sen kilolla hiuslakkaa. Jee!

 • Susanna
  Posted at 12:58h, 13 December

  Jokaipäiväiset lättänät hiukset joihin mikään ei tunnu auttavan 🙂

 • mp
  Posted at 16:21h, 13 December

  Liian vähän aikaa ja ainainen painauma ponnarista lättänissä hiuksissa…

 • hannam
  Posted at 19:18h, 13 December

  otsatukka yleensä rasvoittuu/muuttuu likaisen näköiseksi paljon muuta tukkaa helpommin. ei myöskään tykkää pipon käyttämisestä ja kauheista seija-myrskyistä!

 • Nannika
  Posted at 12:45h, 14 December

  Yleisin katastrofitilanne on se, kun alan vääntämään jotain tuttua, turvallista ja helppoa kampausta, mutta hiukset ei jostain syystä suostukkaan asettumaan yhtään mitenkään. Ei vaikka olisin tehnyt kampauksen about miljoona kertaa ja aina samalla tavalla, mutta hiukset on vaan päättänyt että eheeei, ei tänään. Silloin tilanteen “pelastajaksi” tulee hätäponnari, jota inhoan yli kaiken.

 • helmika
  Posted at 12:52h, 14 December

  toi on niin tuttua, että likaset hiukset pitäisi saada kuosiin ihmisten ilmoille.
  Pahimmat kriisit mä saan kuitenkin aikaseks, kun esim valmistautumiseen on aikaa ne muutamat minuutit (oikeestihan on aluksi muutamat tunnit aikaa laittaa itsensä lähtökuntoon, mut mulla on tyhm taipumus venaa aina siihen asti että tulee kiire..) ja päätänkin, hurlumhei, kokeilla jotain todella villiä kampausta, joka mielessäni näyttää tosi hyvältä, mutta toteutus ei onnistu sitten millään.. tuskan hiki valuu ja tukka näyttää harakanpesältä 😀

 • lauralo
  Posted at 15:27h, 14 December

  yleisin hiuskatastrofi on lättänä ja liukas tukka, josta ei saa ilmavaa ja tuuheaa millään! ja sitten vaikka kihartaakin, juuri jää littanaksi ja latvoissa kiharat alkaa pörröttämään… ew! eli tuo harja olis tarpeen 😉

 • herttaxxx
  Posted at 17:33h, 14 December

  Pahin hiuskatastofi on ehkä ite kotona tehdyt väripoistot mustasta blondiin…

 • Elpsii
  Posted at 18:40h, 14 December

  Sama probleemi eli treenin jälkeiset hiukset!

 • karoliina
  Posted at 20:50h, 14 December

  Kiire-aamu; sängyssä vetelehtiminen on pois valmistautumis- ja laittautumisajasta, joten kamalasta aamupörröstä ei ole aikaa loihtia mitään järkevää :/

 • Riikka
  Posted at 23:24h, 14 December

  Herkästi takkuuntuvat hiukset.

 • Annina
  Posted at 01:01h, 15 December

  Miulla on pitkät suorat päänahkaan liimautuneet hiukset, jotka näyttävät erittäin helposti rasvaisilta. Tämän vuoksi suoritan joka aamu perusrutiinit kuivashampoon/hiuspuuterin, tupeerausharjan ja hiuslakan kanssa. Kaikista kauheimmilta hiukset näyttävät rankan aamuvuoron jälkeen kun hiukset ovat olleet sen väh.8 tuntia kiinni (ponnarin painaumat ei lähde ei niin millään) ja sitten pitäisi kiireellä lähteä menoille ja yrittää näyttää ihmiseltä. Yeah right..

 • essi
  Posted at 08:22h, 15 December

  Pitkät hiukset ja painavat, ne tykkää sitten lässähtää aina. Ehkä tulee pestyä liikaakin sen takia. Ja sitten se ponnarin jättämä karsea painauma, ja hiuksia ei voi suoristaa, koska sitten ne näyttäisivät limaisilta päätäpitkin meneviltä,hyi!

 • M
  Posted at 11:26h, 15 December

  Sähköiset hiukset 🙁

 • Heidi
  Posted at 19:09h, 15 December

  Luonnonkiharat hiukset yhdistettynä kosteaan säähään
  -> tukka nousee kamalalle säkkärälle.

 • Kaisa
  Posted at 21:54h, 15 December

  Yleisimmät ongelmat taitaa olla latvojen sähköisyyden ja juuren rasvaisuuden yhdistelmä, sekä takaraivon pyörteet. Treeninjälkeistukkaa en koe niin isoksi ongelmaksi, koska kuivashampoo ja hiuspuuteri toimii ihan hyvin.

 • Iidavaaaan
  Posted at 22:34h, 15 December

  Kaamein katastrofi on just salin jälkeen. PLUS se ihanuus kun omistaa niin pitkät hiukset, että ne on aivan pakko joka kerta vessaan mennessä pistää kiinni sillä koko ajan on tunne että ne ui jossain pöntön uumenissa :DD Hahaha!

 • tid
  Posted at 12:48h, 16 December

  märillä hiuksilla nukkumaan meneminen ja lopputulos seuraavana aamuna…. 😀

 • Rosie
  Posted at 12:56h, 16 December

  Itellä on se ongelma ku ei oo just sitä lättänää tukkaa mitä toivois, vähänki ku on kosteempaa niin tukka kihartuu ku mikäki ja eihä kiharoissa mitään vikaa ole, ihan ok mutta sit nuo ihanat vauvahiukset tai semmone pörrötukka että sun tukan päällä on semmosta ällöttävää pienempää tukkaa joka nousee pystyyn ja se ei oo kovin hyvän näköstä.. Mutta tuo harja olis ehdottomasti kiva plussa jos noin nopsaa saa sitte suoristettua vähän ja silotettua, varsinkin käy hyvin harjasta ja suoristajasta kun itse reissaan paljon niin eipä tarvis ottaa mitään sataa tuhatta kihartajaa ja suoristajaa ja hiusharjaa mukaan!=)

 • hanna
  Posted at 13:01h, 16 December

  märillä hiuksilla nukkumaan, ja aamulla KABOOM! 😀

 • Karoliina
  Posted at 09:48h, 17 December

  Mulla on otsalla tosi vahva pyörre, joka tottelee hyvin hyvin harvoin 😀

 • Satu
  Posted at 11:53h, 17 December

  Ympärivuotinen hiuskriisi: ohuet ja päälakea nuolevat hiukset.
  Pahin yksittäinen hiuskriisi: kaveri sylkäisi purkan vitsillä mun pään ohi, mutta purkka osuikin suoraan mun tyveen. Ensiapuna saksilla purkka pois ja samlla lähti “pieni” tuppo hiuksia. Ympärivuotinen hiuskriisini ratkesi ainakin siltä osin: päälakea ei hiponut yksikään hius, ei ollut hiuksia millä hipoa!

 • Viivi
  Posted at 19:33h, 17 December

  Näitä on monia, mut esimerkiksi sateessa/tuulessa/räntätuiskeessa tarpomisen jälkee ku pitäs saaha hiukset edustuskuntoo siinä muutamassa minuutissa ennen töitten alkua.. menee monesti ponnaripäiväksi, vaikka alunperin oli tarkotus pitää hiukset kauniilla, aamulla väsätyillä kiharoilla.

 • Miianj
  Posted at 13:42h, 19 December

  Mun tukkakatastrofi on sellainen, josta kärsin melkein joka päivä. Hiukseni ovat ohuet mutta luonnonkiharat ja aina, kun saan ne nätisti laitettua niin ei kissaa ehdi sanoa kun ne ovat jo menneet pilalle. Juurikin tuollainen laite toisi varmasti hiuksiin ihanaa kuohkeutta, sulla ainakin näyttää toimivan tosi hyvin ja lopputulos on ihana 🙂
  miia.nyyssonen@hotmail.com

 • Johanna
  Posted at 20:11h, 19 December

  Itselläni iskee hiuskriisi kun leikkautin hiukseni polkkapituiseksi ja siinä samalla myös otsatukan neljän vuoden tauon jälkeen, niin nyt tuntuu, että otsatukka rasvoittuu heti ja muut hiukset vaan on lättänässä 😀 olen miettinyt uuden muotoilulaitteen hommaamista, mutta en ole osannut päättää, että mikä olisi sopiva. Nyt kun luin tämän sinun postauksen, niin tiedän mikä minun on hommattava, jos ei arpaonni osu kohdalle. Mukavaa joulun odotusta!! 🙂

 • kaisa
  Posted at 23:25h, 19 December

  Olen niin laiska laittamaan aamuisin hiuksia, ja ne on vaan helppo vetää ponnarille sen sijaan että alkaisin raudalla niitä kihartamaan lähes puoltatuntia. Ja en vaan onnistu ikinä saamaan luonnolisia kiharia/laineita!!

1 4 5 6