Testissä: FREDA 28

DSC_2451-5.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Picnic

 

Muistan kun ensimmäisen kerran näin kuvat Fredrikinkadun juuri valmistuneesta Freda 28 Picnicistä, jonka sisustus on kokonaisuudessaan Alexa Dagmarin käsialaa. Olin seurannut Alexan ja Picnicin projektia alusta asti, mutta nähtyäni lopputuloksen loksahti suuni auki – ihan mieletön! Itse asiassa niinkin mieletön, että uuden kotimme sisustuskin on saanut siitä vaikutteita 😀 Ihan hyvin pikaruokapaikalta!

Lasiseinät mustilla karmeilla, seinällä oleva valotaulu, marmoripöydät ja valaisimet ovat suosikkejani. Sisustus on juuri sopivan kontrastinen ja värikäs. Rakastan mustan, kerman ja keltaisen yhdistelmää!

 

DSC_2542-side.jpg

DSC_2405-3.jpg

 

Minulle ravintolan/kahvilan sisustus on oikeastaan iso osa koko ruokailuhetkeä. Ja tuntuu, että sen merkitys on vaan kasvanut vuosien myötä. Ruoan maku, sen visuaalisuus sekä palvelu ovat tärkeitä, mutta kokonaiselämykseen vaikuttavat vahvasti myös sisustus ja paikan viihtyvyys. 

Jos pitäisi nimetä joku hyviä välipaloja tarjoava pikaruokapaikka, tulisi ensimmäisenä mieleeni varmaankin Picnic. Picnic on tosiaan kotimainen perheyritys, joka tarjoaa niin aamiaista, lounasta kuin terveellisiä välipalojakin ympäri Suomea. Täällä tuli vietettyä paljon aikaa erityisesti nuorempana ja nyt Freda 28:n myötä Picnic on palannut taas vakkari lounas- ja välipalapaikkoihini. Mainitsinpa sen alkukuusta julkaisemassani 60 x Helsingin paras ravintola -listallanikin!

 

DSC_2698-side.jpg

DSC_2538.jpg

 

Käytiin siskoni kanssa eräänä tiistai-iltapäivänä Picnicissä myöhäisellä lounaalla. Mulla oli palaveri keskustassa ja siskon toimisto sijaitsee aivan Freda 28:n kulman takana.

Kello oli jo lähempänä kolmea, joten nälkä oli kova. Kumpikaan meistä ei syö lihaa, joten valittiin pienet punajuurikeitot vuohenjuustolla, avokado-tomaatti ruistoastit sekä smoothiet. Jälkkäriksi vielä jogurtti-granolat ja cappuccinot kauramaidolla.

Picnicillä on meneillään kampanja, joka tarjoaa näitä meidänkin nauttimia herkkuja edullisimmin hinnoin. Vaihtuvat kampanjatuotteet näet täällä.

 

DSC_2744-3-side.jpg

DSC_2645.jpg

 

Lataamalla Picnicin mobiiliapplikaation saat -20 %, seuraavasta ostoksesta. Mobiiliappin pääset lataamaan täällä

Tsekkaa lähin Picnicisi: www.picnic.fi

 

xx Sara

6 Comments
 • JokiJohanna
  Posted at 18:40h, 23 January

  Mä en oo usein käynyt picnicissä, koska aiemmin siellä ei ollut vegaanisia vaihtoehtoja, mutta kun kerran mentiin sinne kouluporukalla tossa loppusyksystä vaikka olin jo varautunut ottamaan vain pelkän kahvin niin sainkin erittäin maittavan avokado-tomaattipatongin <3 Tosi kivan näköinen sisustus, sopivan erottuva mutta myös rauhallinen, niin muistuukin heti mieleen missä on käynyt 😀
  http://nouw.com/jokijohanna

  • saratickle
   Posted at 18:45h, 23 January

   Joo siis tosi kivasti erilaisia vaihtoehtoja! 🙂 Ja siis tää Fredan sisustus on ihan next level <3

 • Jesku
  Posted at 10:49h, 24 January

  Picnicin uuniperuna oli vakkari joskus, mutta nykyään ihan surkea ja kallis, joten eipä ole tullut enää käytyä. Ihan sama miten hieno sisustus. Enemmän kiinnostaa mikä tuo lehti pöydällä on? Näyttää olevan hyviä pukeutumisvinkkejä talveen 😀

  • saratickle
   Posted at 11:56h, 24 January

   Mä diggailen myös uuniperunoista, josta tulikin mieleen että voisi tehdä niitä joku päivä! Lehti on Trendi 😀

 • Vierailija
  Posted at 11:19h, 24 January

  UPEA sisustus sitä ei voi kieltää! Musta Picnicin tuotteissa on ihan käsittämätön ero sen mukaan mistä pisteestä ostat sen. Esimerkiksi salaatit (ja etenkin niiden täytteet!) eroavat ihan käsittämättömän paljon määrältänsä sen mukaan mistä ostat salaatin. Ja jotenkin tuoreus jää etenkin salaattien aineksista puuttumaan :/ Mutta on siellä myös hyviäkin lounasvaihtoehtoja 🙂

  • saratickle
   Posted at 11:58h, 24 January

   Eikö ookkin <3

   Mun on vaikea ottaa kantaa tähän jälkimmäiseen, kun käytän vain kolmea Picniciä semi säännöllisesti. Näissä kaikissa ainakin tuoreus kohdillaan 🙂