Testissä ripsiä värjäävä mascara

DSC_6774.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Rimmel

 

Vinkkailin teitä jo viime viikolla Instagramissa Rimmelin uudesta Volume Colourist mascarasta. Volyymiä ripsiin tuova mascara lupaa jotain ennenkuulumatonta: värjätä ripsiä.

Tietysti, etenkin näin reissun alla innostuin ottamaan kahden viikon haasteen vastaan ja katsomaan, olisiko tuotteella oikeasti vaikutusta omiin ripsiini. Parhaimmillaan minun meikitön biitsilookkini ei sisältäisikään valkoisia ripsiä! Winning!

Ajattelin, että tyypillisen ripsivärikuvan sijaan olisi mielenkiintoisempaa paljastaa, miltä ripseni kahden viikon kokeilujakson jälkeen näyttävät ilman ripsiväriä. Ensimmäisessä kuvassa minulla ei siis ole lainkaan ripsiväriä. Ja mainittakoon vielä, että ripseni ovat luonnostaan hyvin vaaleat. Väriä on siis todella tarttunut jonkin verran!

DSC_1835.jpg

Täytyy myöntää, että olen aika natsi ripsivärien suhteen. Ripset ovat minulle meikin yksi tärkeimpiä vaiheita. Upeilla, mutta luonnollisilla ripsillä arkisenkin lookin saa loistamaan. Haluan ripsistäni runsaat, mutta erotellut – ilman paakkuja.

Tämä mascara vastasi toiveisiini! Itse arkisen ripsivärilookin näette videolta! 🙂

 

Psst. @rimmellondonfi:n Instagramissa on meneillään skaba! Kun postaat omasta Rimmelin suosikkituotteestasi kuvan ja tägäät sen #rimmelkisa voit voittaa uuden Volume Colourist ?mascaran! 🙂

 

xx Sara

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.