Testissä: Tacos de Kuurna

 

Kesälomaviikko alkaa tulla päätökseen. Viikolle oli tehty suunnitelmia, mutta tilaa oli myös extempore ideoille. Vietettiin Tahkolla neljä päivää, kyläiltiin kummeilla Savonlinnassa, pyörähdettiin Jyväskylässä ja vietettiin vuorokausi Tampereella. Matkalla Tampereelle päätettiin pysähtyä Isojärven kansallispuistoon patikoimaan ja telttailemaan. Jälkimmäinen oli kohtalaisen hupaisa reissu, vettä kun tuli ihan kaatamalla 😀

Eilen käytiin ekaa kertaa Kruununhaan rantaan tänä kesänä ilmestyneellä Tacos de Kuurna -kiskalla. Kivenheiton päässä sijaitseva Kuurna on minun ja poikaystäväni lempirafla Helsingissä, odotukset ravintolan perustamalle tacoja myyvälle kioskille olivat siis kohtalaisen korkealla. Torstaista maanantaihin auki oleva kioski on ollut hitti. Tacot myydään loppuun harva se päivä. Eilen niitä kuitenkin löytyi, onneksi!

Törmättiin kiskalla ystäviin ja syötiin yhdessä. Pelattiin Primetimea kasilta ja istuskeltiin terassilla pitkälle iltaan. Tällaiset suunnittelemattomat illat on parhaita!

Tacot maistuivat taivaallisilta. Jättikatkaravussa oli kivasti potkua ja härkäpapu oli superhyvä! Kympillä sai kolme tacoa. Me tilattiin kahdestaan yhdeksän tacoa, se oli aika sopiva! Jos yhtään muuten tykkäät micheladoista, niin suosittelen tilaamaan täällä sellaisen. Yksi Helsingin parhaita micheladoja 🙂 Kiskan myyjät kertoivat, että paikka on auki ainakin syyskuun loppuun asti, käykää siihen mennessä testaamassa.

Psst. Hyviä tacoja Helsingisä myyvät myös Lopez y Lopez ja El Rey. Korviini kantautui just hetki sitten huhua, että El Rey on avannut Kallion vanhan Sandron tilalle, pakko päästä! Ja Lopez y Lopez avautuu kivenheiton päähän, Porthaninkadulle!

 

Tacos de Kuurna

Tacos de Kuurna

 

xx Sara

6 Comments
 • Maija
  Posted at 16:44h, 26 July Reply

  Kiitos tästä kioskivinkistä, testiin menee. El Rey on avannut Sandron tilalle Kallioon, juuri eilen testattu. On kyllä hyvä! =)

  • Sara
   Posted at 18:11h, 26 July Reply

   Mahtavaa! Ihan loistohomma, täällä pitää käydä 🙂

 • Sooda
  Posted at 17:56h, 26 July Reply

  Ja Lopez y lopez avataan siis vanhan Subwayn tilalle Porthaninkadulle 🙂

  • Sara
   Posted at 18:11h, 26 July Reply

   Ai saamari, nyt meni tacomestat sekasin kun molemmat avaamassa Kallioon! 😀 Kiitos tarkkaavaisuudesta, korjattu!

 • Farfalle
  Posted at 08:05h, 27 July Reply

  Kiva asu!

  • Sara
   Posted at 21:13h, 27 July Reply

   Kiitti 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval