THE MOMENT

Hetki lauantai-illalta kun päivän viimeiset auringonsäteet lämmittivät puiden lomassa, Natu oli tavanomaista leikkisämmällä päällä, hiukset tuoksuivat mökkishampoolta ja taivas oli samaan aikaan keltainen, sininen ja violetti. Ympärillä oli aistittavissa syksy. Ensimmäiset lehdetkin olivat jo tippuneet mökkipolulle.

Näitä rauhallisia, varsin yksinkertaisia hetkiä on oppinut arvostamaan kunnolla vasta aikuisiällä. Ne on loppujen lopuksi tosi yksinkertaisia juttuja, mutta niistä saa ihan hirveästi energiaa. Tulen varmasti muistamaan tämän hetken vielä pitkään 🙂

Pilvisydän!

DSC_0180.jpg

DSC_0189.jpg

DSC_0190-2.jpg

DSC_0195.jpg

DSC_0212.jpg

DSC_0223.jpg

 

xx Sara

8 Comments
 • emmaaaaa
  Posted at 13:12h, 08 September

  Moikka!
  Täysin aiheeseen liittymätön kysymys, mutta mulla on suunnitelmissa lähteä filippiineillä käymään ensi vuoden puolella ja aattelin kysellä sen turvallisuudesta sun näkökulmasta, kun se vähän kaikkia tuntuu epäillyttävän. Koitteko yhtään turvattomuutta tai onko jotain tiettyjä alueita missä on turvallista/vaarallista? Tietty muitakin vinkkejä tms saa heittää!
  Kiitos ja aivan ihanaa syksyä sulle 🙂

  • saratickle
   Posted at 04:06h, 09 September

   Mä en kokenut oloani kyllä turvattomaksi missään vaiheessa. Ainakin Palawanin saari oli rauhallinen. Levottomuuksia, ja kaiken maailman kidnappailuja on ollut etenkin siellä ihan eteläsaarilla, jonne turistien ei suositella menevän.

   Joko luit tämän reissupostauksen? 🙂 http://www.lily.fi/blogit/tickle-your-fancy/filippiinit-kaikki-palawanista

 • Vierailija
  Posted at 13:47h, 08 September

  Aivan ihania kuvia! Näissä tulee taas esille miks rakastan blogeja/bloggaamista niin paljo, se saa näkemään asiat kauniina ja uudessa valossa! Ite oon esimerkiksi viimenen ihminen nimeämään itsensä suomi-luontofaniksi, mutta näiden kuvien jälkeen rupes melkeen mieli tekemään mökille!:)
  sofiaelizabetha.blogspot.com

  • saratickle
   Posted at 04:02h, 09 September

   heh ihan mahtavaa! Sitä helposti vaan haikailee turkoosia vettä ja valkoista hiekkaa ja unohtaa, että kotimaan luonnostakin löytyy ihan mielettömiä asioita. Mökkeily on ihanaa!!

 • NiiinaS
  Posted at 14:37h, 08 September

  Ihana tunnelma kaikissa kuvissa! Rakastan mökkeilyä syksyllä 🙂

  • saratickle
   Posted at 04:00h, 09 September

   Oih nii mäkin! 🙂

 • DOM
  Posted at 05:43h, 09 September

  Tunnelmallisia kuvia, mutta hieman voisit vetää sitä saturaatiosäädintä takaisin päin…

 • Saranda
  Posted at 16:02h, 09 September

  Mykistävän kaunista! ?