Uusi ihana tukka ja kukkahousut

Hello hair! I missed you! On tässä puolessatoista vuodessa nähty vaikka minkälaista, mutta kyllä tää kylmempi blondi on vaan mun juttu 🙂 Ja nyt leikattiin se vanha tuttu, selkeä otsiskin! 

Hiusten tilauksesta kirjoitinkin jo täällä, mutta tälläviikolla luvassa vielä postaus leikkauksesta, värjäyksestä ja teippien laitosta kotioloissa!

Vihdoin terveenä ja pitkästäaikaa ulkona. Ihana aurinko! Tänään mulla on vika työpäivä Vilassa. Tavallaan haikeeta, mutta on kyllä super odottavainen fiilis tulevaan. Luvassa on kevään aikana nimittäin mielenkiintoisia yhteistöitä ja hauskaa ohjelmaa 🙂 Koulukin on tän lukukauden osalta taputeltu (lukuunottamatta miljoonaa rästitehtävää joiden kanssa saa ajan kyllä kulumaan oiiiikein rattoisasti), joten mulla jää reilusti aikaa kirjoittamiselle, liikunnalle ja teidän postaustoiveille! 🙂

Kaikki tää hyvä fiilis oli saatava päälle ja niin kiskoinkin jalkaan noi kukkapökät!

kukkahousut täältä, laukku Gina Tricot, paita Vila, kengät Dinsko, takki siskolta lainassa, kello Daniel Wellington

 

Mä innolla odotan teidän kommentteja hiuksista! Oonko mä ainoa joka huomaa selvän eron 😀

 

sisältää mainoslinkin

 

T.Sara

Tags:
14 Comments
 • emmainkeri
  Posted at 13:23h, 26 March

  Et ole ainoa!! Ihan parasta tässä on toi selkeä otsis, se niin sopii sulle 🙂 Kyllä noi hiukset vaan on hienot, ootan innolla sitä postausta! jeeeee!

 • emmainkeri
  Posted at 13:23h, 26 March

  Et ole ainoa!! Ihan parasta tässä on toi selkeä otsis, se niin sopii sulle 🙂 Kyllä noi hiukset vaan on hienot, ootan innolla sitä postausta! jeeeee!

 • jjjjjanita
  Posted at 13:25h, 26 March

  ihanaihanaihana asu ja hiukset! ja sinä!! noi housut on rakkautta ?

 • emiliaeve
  Posted at 13:28h, 26 March

  NOI HOUSUT! ah liian ihanat!!

 • Suvi / Port Coton
  Posted at 14:29h, 26 March

  Ihanat housut! Ja ihana tukka, kyllä blondit on aina paremmat 😉 Mutta argh kun kävi häiritsee kuvissa, että laukku oli housujen tiellä 😀 joka kuvassa! Haha pikkujuttu, ja kyllähän niistä nyt sai selvää näistäkin, mutta ens kerralla yks kuva että housutkin näkyy kunnolla, jooko? 🙂 Pus!
  http://port-coton-de-suvi.blogspot.fi/

 • meakivistö
  Posted at 14:48h, 26 March

  Ei herranjestas miten upea toi tukka on!! Ois ihan unelma tollanen:-) Pitääkin miettiä pidennyksiä, ja nakittaa sisko teipittämään, jos se kerran helposti onnistuu! Oon vähän noita pidennyksiä miettinyt siinä mielessä jos treenaa paljon, pysyykö ne hyvässä kunnossa vaikka hikoilee ja joutuukin käydä suihkussa useammin?

 • millamainen
  Posted at 16:16h, 26 March

  Näytät ihanalta! Uudet hiukset on oikein kauniit ja sopii sulle hyvin.
  http://millamainen.blogspot.fi

 • Oonaaa
  Posted at 16:50h, 26 March

  Hyvältä näyttää tukka, sopii älyttömän hyvin ja kyl meikä huomaa eron! 🙂 noi kukkahousut on aivan ihanat! Ostin ne myös pari viikkoa sitten kvlan doriksesta, ihmettelin vaa ettei Vilassa ollut.. ihanan pehmoiset jaloissa:) Mut odotan innolla myös lämpösiä kelejä et pääsee yhdistelee kaikkee kivaa kukkahousujen kaa! :))
  -Oona

 • Zammm
  Posted at 18:19h, 26 March

  Mistä te puhutte???

 • herma
  Posted at 20:58h, 26 March

  Musta se edellinen oli hitusen kivempi kaikessa luonnollisuudessaan, mutta onhan toi kyllä kans tosi ihana ja sopii sulle ku nakutettu:) Hyvää kevättä sinne 🙂

 • Räyhis
  Posted at 21:07h, 26 March

  Mun mielestä tuo laukku on ihan järkyttävä, mutta kun tarkemmin tsiigailin, se uppoaa aika hyvin tuohon asuun ja luo kivaa yhtenäisyyttä ja hippihenkeä! Tuo tukka on kyllä ihana! Eihän se luonnolliselta näytä, mutta hyvin kaunis kumminkin. (: Ja housut, nam.

 • Tuuuli
  Posted at 21:24h, 26 March

  näin sut tänään ison omenan edessä, minä nolo jäin autosta tuijottelemaan että olitkohan se oikeesti sä ja näköjään olit, näin nimittäin noi siistit kukkapöksyt!:)

 • emmainkeri
  Posted at 22:15h, 26 March

  Zam mitä itse höpiset? 😀

 • Tickle Your Fancy Sara
  Posted at 22:20h, 27 March

  emmainkeri, jeee! kiitos murunen 🙂
  jjjjanita, äää kiitos kiitos! 🙂
  emiliaeve, Kiitti! 🙂 nää on pirtsakat kyllä!
  Suvi, eikä, crap! 😀 Uutta asua siis odotellessa 🙂
  meakivistö, kiitos! kyllä pysyy! Mä en pese näitä joka treenin yhteydessä, enkä iltaisin oikeastaan koskaan 🙂 Postaus luvassa!
  millamainen, kiitos kiitos 🙂
  Oona, just niin, tosi pehmeet 🙂 Sama täällä, kelejä odotellessa 🙂
  Zammm, 😀
  herma, heii kiitos kommentista! 🙂 sinne myös aurinkoa 🙂
  Räyhis, hehe nno kiitos! 🙂
  Tuuli, oh noes 😀 mä varmaan juoksin niinku aina! hehe
  emmainkeri, 😀
  -Sara