Uusia alkuja

D8X_0446-2.jpg

 

Sunnuntain ristiäisissä päälläni ollut jakkupuku muuntui maanantaina toimistoasuksi kun vaihdoin suorat housut culottes-farkkuihin. Aurinkoinen aamu ja astetta keveämpi asu tartuttivat minuun kevätfiiliksen, joka onnekseni pysyi päällä loppupäivän, vaikka keli kokikin aikamoisen U-käännöksen.

Kevääseen liittyy monesti uudet alut ja puhtaalta pöydältä aloittaminen. Ja uusista aluista meidän kevät 2018 on toden teolla tehty. Uuden työhuoneen lisäksi loppuun on päätetty pari isompaa projektia (ja samalla aloitettu pari kiinnostava tilalle!) ja muutaman viikon päästä muutetaan uuteen omaan kotiin (!!).

Just nyt tekee mieli olla Suomessa. Pysyä paikoillaan ja keskittyä täysillä kaikkeen siihen mitä täällä on. Saada rutiineista kiinni ja nauttia uusista jutuista.

Fiilistelen jo valmiiksi niitä pieniä arkisia muutoksia, joita on luvassa. Erilaisia juoksulenkkireittejä ja uutta vakkarikahvilaa kodin lähellä. Entä miltä tuntuukaan kävellä eri ratikkapysäkille tai käydä uudessa lähikaupassa?

 

D8X_0445.jpg

D8X_0464-side.jpg

D8X_0500.jpg

 

Saatiin meidän toimistolle eilen viimeisiä huonekalulähetyksiä. Iltapäivä kuluikin pöytiä ja tuoleja kasaillessa (ja pahveja taitellessa).

Työhuoneella alkaa näyttää jo aika valmiilta. Koko huone on jo nyt niin viihtyisä, että sinne tekee vaan mieli pyytää tyyppejä kyläilemään! Kunhan saadaan vikat jutut kasattua niin pistän tännekin kuvapäivitystä 🙂

Ps. Kevätuudistuksia koki myös tukka, kun sain perjantaina yllättäen peruutuspaikan kampaajalle. Värjättiin auringon kellastamat suortuvat ja pistettiin pehkoon vähän lisää volyymia. Iso kiitos Salon Noir ja Simo! <3

 

D8X_0460.jpg

D8X_0452.jpg

Pictures: Johanna Piispa // edit by me

 

Samsoe & Samsoe shirt

Gina Tricot jeans

Chloé bag

Vagabond shoes

 

xx Sara

Tags:
8 Comments
 • Aino Riannosta
  Posted at 08:45h, 13 March

  Onnea uusiin alkuihin, Sara <3
  Kuule, millainen aikataulu sinulla on ensi viikolla? Olen meilannut sinulle kutsun erääseen tilaisuuteen, joka on ensi viikon tiistaina 20.3. klo 11-14 välillä. Olisi upeaa, jos ehtisit mukaan!
  Lämpöisin terveisin,
  Aino Riannosta

  • saratickle
   Posted at 14:43h, 13 March

   Kiitos 🙂 Vastasin sinulle tapahtuman osalta meilitse!

 • Vierailija
  Posted at 15:05h, 13 March

  “Just nyt tekee mieli olla Suomessa. Pysyä paikoillaan ja keskittyä täysillä kaikkeen siihen mitä täällä on. Saada rutiineista kiinni ja nauttia uusista jutuista.”
  Eikö tämä ole vähän ristiriidassa maailmanympärimatkasta haaveilun kanssa? Vai oliko se tosiaan keksitty vain mainosta varten?

  • saratickle
   Posted at 15:34h, 13 March

   Miksi mulla on nyt semmonen fiilis, että täällä yritetään nyt hakemalla hakea kohuja aikaiseksi 😀

   Ei, en suunnittele maailmanympärysmatkaa seuraavalle puolelle vuodelle. Maailmanympärysmatka on unelma, joka toivottavasti tulee joku päivä toteen, mutta ei just nyt 🙂

   • JollyHolly
    Posted at 16:04h, 13 March

    On se kyllä jännä , että ihminen ei saa vaikka sitten mainostaa omassa blogissaa jos niin haluaa 😀 ei se tarkoita ,että olisi tekemässä reissuja heti vaan aina saa haaveilla ja suunnitella ja jakaa inspiraatiota muille, jota sä teet btw hyvin .  Itselläni ainakin tuli heti inspiraatio matkasta mieleen (ei ehkä maailmanympärysmatkasta, mutta kumminkin ) ja haluan tuon kirjan käsiini, että kiitti vaan 🙂 ja tuo kahvi on hyvää.

    • saratickle
     Posted at 16:22h, 13 March

     kiitos lämmittävästä palautteesta 🙂 

     Ja ps. siis tuo kirja on ihan huippu! Ja kahvi toden totta maistuvimpia suodatinkahveja! 

     • JollyHolly
      Posted at 05:43h, 14 March

      Sitä kirjaa lueskellessa varmast huomaa kuinka paljon maailmaa vielä onkaa näkemättä! Itse haaveilen road tripistä USA:ssa. Jollain hienolla amerikanraudalla ajettais ja kohteena Memphis, Texas,  ja California ..ainakin 🙂 

     • saratickle
      Posted at 08:09h, 14 March

      Kuulostaa hyvältä!! 🙂