Vapaapäivän brunssi 06 May, May 2016 - 12:00
lohi-vuohenjuustosalaattia, mansikoita, mustikoita, vesimelonia, vihersmoothieta
Mikäli brunssin tekemisestä haluaa selvitä mahdollisimman helpolla suosittelen valmistamaan ruokaisan salaatin ja tarjoamaan sen smoothien kanssa. Näin pöytään päätyy elementtejä sekä aamiaiselta että lounaalta, ja vieläpä hyvin terveellisiä sellaisia! Kokkailin tytöille viikko takaperin lauantaibrunssin, jonka valmistamiseen ei kyllä 20 minuuttia kauempaa kulunut!
Lohi-vuohenjuustosalaatti
savulohta
vuohenjuustoa
salaattisekoitus
avokadoa
keltaista paprikaa
uunissa paistettua munakoisoa
kurkkua
tomaattia
granaattiomenaa
oliiviöljyä
Tarjoile savukala ja munakoiso erikseen, niin salaatti pysyy raikkaana. Viipaloi munakoisot, mausta oliiviöljyllä ja suolalla, paista uunissa n.10-15 min, kunnes ovat pehmeitä.
selleri-kookos smoothie – parasta ikinä!
Selleri-kookos smoothie (2:lle)
200g jäisiä mangoja
1 banaani
2 sellerin vartta
iso kourallinen lehtikaalia
1 avokado
2 kananmunan valkuaista
n. 1,5dl kookosjuomaa
uunimunakoisoja
xx Sara
xod
Posted at 15:11h, 06 MayIhan mielenkiinnosta, kuinka monessa eri maassa oot käynyt? 🙂
Josku
Posted at 11:14h, 07 MayOon ollu tosi kiireinen lähiaikoina ja blogien lukeminen on jääny vähäiseks. Nyt luin sitte kaikki sun postaukset mitä on jääny välistä, eli varmaan noin 30 postausta. Ja ei voi muuta sanoa kun että oon kyllä ihan super inspiroitunut! Sun blogista tulee tosi hyvälle mielelle! Upeat reissukuvat, inspiroivat treenineuvot ja herkulliset ruokaohjeet on kyllä kaikki niin mun makuun! Kiitos Sara blogistasi <3!
Vierailija
Posted at 07:04h, 08 MayOh my, niin raikkaita ja herkullisia kuvia!
Kaikkea positiivista ja ihanaa päivääsi!