3 x Kevättyyli – arkeen & työhön

*Kaupallinen yhteistyö: Nanso

 

Enää muutama hassu yö maaliskuuhun. Kuuhun, joka huom virallisesti lasketaan ensimmäiseksi kevätkuukaudeksi! Voitteko kuvitella, KEVÄT?!

Kävin kevätpäissäni Nansolla hypistelemässä juuri myymälöihin ja nettikauppaan rantautunutta mallistoa. Miten hyvältä se näytti (taas)! Kevätmallisto pitää sisällään kauden väreillä päivitettyjä klassikkotuotteita sekä kokonaan uusia malleja. Yhteistä on laatu, monikäyttöisyys ja raikkaan keväiset sävyt!

Valitsin tähän postaukseen ne tuotteet, jotka pystyin heti kuvittelemaan omaan pukeutumiseen ja lukuisiin erilaisiin asuyhdistelmiin. Kevään suosikkituotteista syntyi kolme erilaista asua. Mikä seuraavista on sinun suosikkisi?

Psst. -25% alekoodi postauksen lopussa!

 

1. HATTARAUNELMA

 

Ylle-takki // Lykky-housut

 

Nanson jymymenestys Ylle-takki ilmestyi tänä keväänä aivan ihanassa hattarasävyssä. Takki löytyy minulta beigenä ja se on ollut heittämällä välikausien käytetyimpiä. Tykkään minimalistisesta leikkauksesta ja isoista taskuista. Tämä takki toimii niin jooga- kuin juhlalookissa!

Jokaisen kevään suosikkeihin kuuluu vaaleat housut ja tälle kaudelle Nansolta ilmestyi monikäyttöinen oversized malli. Niin sukkabootseihin kuin tennareihin sopivissa vajaamittaisissa Lykky-housuissa on mukava ripaus ysäriviboja. Rento malli on hurjan mukava päällä! Psst. katsokaa miten kivasti ne on yhdistetty nettikaupan puolella! Näyttää niin hyvältä oliivin värisen pellavan kanssa, pakko testata tätä vielä!

 

 

 

 

2. ELÄKÖÖN PILKUT

 

 

Pesunkestävä pilkkumekkofani bongasi rekistä ensimmäisten joukossa tietysti tämän kauluspaitamekon! Dippi-tunikan malli on täydellinen. Juuri sopiva kesämekkopituus tällaiselle 164 (ja puoli) senttiselle. Materiaali on kauniisti laskeutuvaa kreppipintaista viskoosia. Tykkään erityisesti helmasta! Dippi näytti kivalta myös housujen kanssa ja toimi hyvin kun päälle puki rennon oversized-neuleen niin, että helma jäi ulkopuolelle! Eniten odotan kuitenkin niitä kesäisempiä päiviä kun tämän pääsee pukemaan paljain säärin!

 

Dippi-tunika

 

 

 

3. SUIT UP

 

Lykky-housut // Lykky-takki

 

Lykky-housujen kaverina kevätmallistosta löytyy Lykky-takki. Ihana hiekanvaalea puuvillasetti näyttää erityisen hyvältä samansävyisen poolon kanssa! Ajaton klassikko!

Takissa on rento napitus ja vyö, jolla kokonaisuuteen saa ryhtiä! Takki on testattu varsin toimivaksi myös erillisen vyön ja vyölaukun kanssa! Yhtenä päivänä puin Lykky-takin “kauluspaitana” vekkihameen kanssa tähän tyyliin. Pitääkin kuvata tuo asu jossain kohtaa 🙂

 

kuvat: Johanna Rontu

 

 

ALEKOODI

Koodilla SARA25 kaikki nämä yllä esitellyt tuotteet -25% su 8.3 asti. Alen saa verkkokaupassa koodilla ja myymälässä mainitsemalla blogini 🙂

Psst. Nanso avaa uuden myymälän Kamppiin 6.3!

 

 

xx Sara

Tags:
7 Comments
 • Pijoha
  Posted at 15:18h, 01 March Reply

  Dippi näyttää tosi kivalta. Mikä koko sulla on siitä? Olen ihan samanmittainen ja kokoinenkin 😊

  • Sara
   Posted at 11:14h, 03 March Reply

   Tää on tosi ihana, kiva kuulla, että tykkäät! 🙂 S-koko!

 • Rìitta
  Posted at 19:59h, 01 March Reply

  Sun päällä Nanson vaatteet näyttää upeilta. Sun pitäisi olla kuvastomalli!

  • Sara
   Posted at 11:14h, 03 March Reply

   wow! <3 kiitos kohteliaisuudesta, tässähän punastuu 😀

 • Henna
  Posted at 21:30h, 02 March Reply

  Pakko kommentoida, että tää Nanson uusi ”tuleminen” ja etenkin sinä mainoskasvona on niin freesiä ja kivaa markkinointia. 🙂 Vaatteet näyttävät ihanilta sun päällä ja jään odottelemaan seuraavaa palkkaa, että saisin Lykky-takin omakseni. <3 Uskon, että brändin tyyliin sopivien vaikuttajien avulla Nanso pystyy lanseeraamaan itsensä nuorten aikuisten merkiksi- vähän kuin Marimekkokin on tehny viime vuosina. Ihana Sara!

  • Sara
   Posted at 11:15h, 03 March Reply

   Hei aivan valtavan ihana palaute, kiitos tuhannesti! Tuli ihan tosi hyvä mieli tästä! Ihanaa päivää!

 • Enni
  Posted at 11:02h, 11 May Reply

  Hei Sara,

  Ihastuin täysin noihin Lykky-housuihin 🙂 Saanko kysyä, että mitä kokoa sinulla on nuo housut? Mainitset tuossa ylhäällä, että malli on rento. Vastaako housut mielestäni kuitenkin hyvin kokoaan vai kannattaisiko tilata esimerkiksi yksi koko pienempi kuin normaalisti?

  Kiitos ja ihanaa toukokuuta sulle!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval