3 x koukuttavin juuri nyt

SARA_31.jpg

Music Clip Challenge

Jumalan lahja maailmalle: musavisat! Kuulet kutakin biisiä 3-4 sekuntia ja tarkoituksenasi on muistaa kyseisen kappaleen nimi. Vieressä tikittää aikaraja ja biisejä tulee putkeen aina kymmeniä. Suositellaan pelaamaan etenkin porukassa ja mitä suurempi ikähaarukka, sen parempi (70-luvun one hit wonderit semi haastavia). Varoitus: saatat löytää itsesi pelaamasta tätä poikaystäväsi kanssa klo 02.30 yöllä. Varoitus2: visaa pelatessasi huomaat kuinka näytät tunnistavan kaikki Nickelbackin biisit, muttet muista yhtäkään nimeltä.

Master of None

Tekisikö mielesi aloittaa joku uusi, sopivan kevyt ja oikeasti hauska sarja? Se on löytynyt! Master of None on Netflixin oma HUIKEA sarja, jossa eletään tätä päivää ja painitaa juurikin tämän päivän ongelmien kanssa. Sarjan ainoa ongelma on sen pituus: vaadin lisää tuotantokausia, välittömästi!!

 Duolingo

Kielen oppiminen ei ole vielä koskaan ollut näin hauskaa! Duolingo on appi (tai näköjään myös nettisivu), jonka avulla voit oppia vaikkapa ranskaa tai portugalia. 10 minuutin sessio päivässä piristää kielipäätä kummasti!  Seuraavassa reissukohteessamme puhutaan lähes pelkästään espanjaa, eli nyt verestetään espanjan taitoja (jotka huom näyttävät hävinneen kokonaan)! Varoitus: osa oppimateriaalista saattaa hämmentää härskiydellään: “eres mi caballo” = “you are my horse” 😀 allright!

SARA_2.jpg

SARA_20.jpg

SARA_38.jpg

SARA_34.jpg

Pictures: Amanda Gylling

 

Right now so obsessed with these three:

Music clip challenge – the online game where after hearing 3-4 seconds of the song you try to remember the name of it

Master of None – the Netflix serie, that just couldn’t get any funnier, so hilarious!!

Duolingo – the app that you can lear languages with!

 

 

xx Sara

3 Comments
 • KaisuKoo
  Posted at 09:07h, 06 January

  Sun blogi on kyllä niin täynnä inspiraatiota! ja vaikutat niin ihanalta ja aidolta ihmiseltä! parasta on just tälläset postaukset, jossa höpöttelet kaikkea maan ja taivaan väliltä! pakko oli lataa toi kielisovellus, aivan huikea haha 😀
  pahoittelut etten ole aikaisemmin kommentoinut!! täällä on kuitenkin ahkerasti seurattu sun blogia, snäppiä ja ig:tä ;-D
  jatka samaan malliiin! ihanaa loppuviikkoa!

  • saratickle
   Posted at 19:27h, 06 January

   Ihana kommentti, iso kiitos, tämä lämmitti todella!! 🙂 Ja vitsit, arvostan todella että rohkenit kommentoimaan! 🙂 Tiedän, että se on haastavaa!

   Mahtavaa uutta vuotta sinne, haleja! 🙂

   Ps. Duolingo on HUIKEA 😀

 • xod
  Posted at 16:29h, 07 January

  Kiva postaus, näitä lisää 🙂