3 x täydellinen kesämekko (+ alekoodi)

*kaupallinen yhteistyö: Nanso

 

Mun on vaikea uskoa tätä keliä todeksi. Koko päivän on tuntunut siltä, kun eläisin jotain unta! Tänään mulla oli päällä lyhythihainen mekko. Siis ulkona!! Kesämekkokausi on täällä! Jestas, tätä on venattu!

Tällä hetkellä kesämekoissa kiinnostaa erityisesti nilkkapituiset ja väljät mallit. Tiedättekö sellaiset tanskalaisen tyylikkäät, mut huolettomat, joissa tekee mieli hengata ympäri vuorokauden. Sellaiset, jotka näyttää ihanalta oversized bleiseriin yhdistettynä. Tämän genren mekoissa monipuolisuus on plussaa. Mekon voi helposti stailata niin uimarannalle, toimistolle kuin juhliin.

Ilokseni huomasin, että mun vakio vaatettajan Nanson kesämallistosta löytyy juurikin näitä edellä hehkuttamiani mekkoja. Valitsin uutuuksista kolme suosikkiani. Mikä näistä on teidän lemppari? Psst. Postauksen lopusta löytyy alekoodi.

 

 

 

1. POP-MEKKO

 

Klassinen ja väljä hellepäivien pelastaja, joka pitkän helmansa ansiosta toimii myös viileämmällä säällä. Rakastan tätä vaaleansinistä kesäraitaa (ja vaaleansinistä yleensäkin kesäpukeutumisessa). Helmaa kohti levenevä A-malli on täydellinen. Hauska yksityiskohta mekossa on se, että pääntien voi pitää näin kun mulla kuvissa tai asettaa off-shoulderiksi. Toimii molemmilla tavoin!

Päällä: koko 36

 

 

 

 

2. SARASTUS-MEKKO

 

Meikäläisen signature mekko! 😉 Sarastus on täydellisen väljä pellavamekko kauniilla puhvihihoilla ja frillakerroksilla. Tyylikäs ja ajaton malli, jolle riittää käyttöä myös kesäkuukausien ulkopuolella. Pellava on sitä paitsi supermateriaali, joka lämmittää viileällä säällä ja viilentää lämpimällä. Olen käyttänyt mekkoa pitkin kevättä ja näkyipä se myös mm. tässä haastiksessa! Fanitan yleensä kesämekoissa vaaleita sävyjä ja -värejä, mutta tää musta näyttää ihan törkeän ihanalta!

Päällä: koko XS

 

 

 

 

3. PILKKU-MEKKO

 

Kaunis klassikko, joka toimii vuodesta toiseen. Näen jo tämän päälläni keskikesän pyöräretkellä tai terassiaamiaisella! Mulla on Nanson vanhasta mallistosta tämä mustana ja pitkällä helmalla, se on myös ihana. Ainoastaan pilkkujen koko on pienentynyt hieman tässä päivitetyssä printissä, muuten tuon pidemmän version osalta malli on sama! Pilkku-mekkoa on saatavilla mustana ja ruskeana. Korkojen kanssa toimii mainiosti myös kesäjuhlissa!

Päällä: koko 36

 

Valokuvat: Johanna Rontu

 

ALEKOODI:

Kaikki normaalihintaiset tuotteet -20% koodilla SARA20 viikon loppuun asti (16.5).

 

 

xx Sara

Tags:
2 Comments
 • Tarja Koivusilta
  Posted at 17:26h, 14 May Reply

  Suosikkini on Pilkku-mekko.

 • miia
  Posted at 12:59h, 16 May Reply

  Mua jäi harmittamaan hirveästi että tää sarastus mekko jäi saamatta. Nanso teki kyllä ison virheen kun eivät olleet varautuneet tähän näkyvyyteen ja suureen kysyntään. Pienet koot olivat loppu verkkokaupasta jo postauspäivänä ja vaikka asioin myymälässäkin jäi mekko saamatta, vaatteet eivät kulkeudu liikkeiden välillä ym. tästä puhuin heidän kanssaan puhelimessakin. Ei missään nimessä ole sinun vika mutta tämä on vaan ihan täydellinen mekko! Muistelen vieläkin viimekesän Lindexin valkoista pellavatoppia jota etsin myös kissojen ja koirien kanssa. Harmi kun kesävaatteet, ne ainoat kivat, myydään loppuun jo ennen kesää!

  Kaikesta huolimatta ihanaa kesää sinulle ja nauti ihanasta mekosta! Ja kiitos myös että ig ssä heitit pallon Nansolle että näitä kaivattaisiin lisää.

Post A Comment
Your comment will be visible after approval