Aamukahvilla vieraassa kaupungissa

D8X_9199-3.jpg

*Kaupallinen ambassador-yhteistyö: Segafredo

 

Vaikka kesäkuun vuoristokohteet tartuttivatkin minuun inspiraatiokipinän vaelluslomista ja luontomatkailusta, on se vaan todettava, että kyllä kaupunkilomailukin on aika mahtavaa.

Jos mitenkään mahdollista, varataan yleensä kaupunkilomilta airbnb-kämppä. Etenkin jos reissuporukkaan kuuluu useampi henki. Enemmän tilaa, enemmän sielukkuutta ja enemmän yhdessäoloa. Toisen kodissa majoittuneena kaupunkia tulee sitä paitsi tarkasteltua paikallisen silmin.

Ihan muina paikallisina lähden tästä aamulenkille ja moikkaan rappukäytävässä väliaikaista naapuriani (luuleekohan hän, että asun tässä ihan oikeasti?). Lappaan ostoksia kangaskassiin lähikaupassa ja piipahdan iltapäiväkahveilla alakerran kahvilassa. Koko kaupunki näyttää yhtäkkiä ihan erilaiselta. Se ei tunnu reissukohteelta, pikemminkin väliaikaiselta kotikaupungilta.

Keitettiin espressot majoittajamme mutteripannulla ja juotiin kahvit eri parin posliinikupeista (yksi kupeista näytti kyllä enemmänkin kukkaruukulta 😀 Ei vätämättä espresson juomiseen tarkoitettu…). Katettiin aamiaispöytään juustoja, croissantteja ja kirsikoita. Avattiin isot ikkunat niin, että kotikujalta kaikui kaupungin ääniä sisään.

Uusi päivä uudessa kaupungissa. Aika mieletöntä.

 

D8X_9180-2.jpg

D8X_9363-3-side.jpg

D8X_9211-2.jpg

D8X_9242.jpg

 

Psst. Kahviseikkailujani pääset seuraamaan @segafredosuomi -tilillä!

 

xx Sara

Tags:
,
2 Comments
 • eltsu
  Posted at 10:34h, 10 July

  Ah, mikä lattia! Kalanruotoparketin kun joskus saisi….

  • saratickle
   Posted at 07:18h, 11 July

   No sepä!! Just poikaystäväni kanssa vannottiin että ensi kämppään sitten!