Aina ei mene ihan putkeen

 

Nauratti niin paljon, että itketti. Kello oli 12 perjantai-iltana. Oltiin metsästetty ravintolaa puoli tuntia ja nyt istuttiin typötyhjän tapasbaarin kulmapöydässä, ja ymmärrettiin muuten pian miksi ravintola oli tyhjä (älä ikinä valitse tyhjää ravintolaan!). Ruoka oli niin luokattoman huonoa ja koko porukka niin väsyneitä, että jokainen puraisu nauratti.

Lentokone oli myöhässä, ja saavuttiin meidän airbnb:n edustalle sovittua aikataulua jäljessä. Puhelimessa sain kuulla, että omistaja tulisi myöhästymään vielä 20 minuuttia. Espanjalaisittain siis vähintään 30 minuuttia. Huvittavan tilanteesta teki vieläpä se, että vettä satoi siis ihan kaatamalla.

Puolen tunnin päästä puhelin soi. Selviää, että ollaan väärässä osoitteessa. Kämpälle olisi matkaa 2km. Ei muuta kun matkalaukut kouraan ja kaatosateeseen taksin metsästykseen. Kahden itse asiassa, ei nimittäin mahduttaisi yhteen.

Ostettiin lähikioskista iso vesikanisteri, pikakahvia ja maitoa. Ostokset maksoivat 17,70 e. Porukka oli niin kujalla, ettei kukaan osannut sanoa yhtään mitään.

Eka ilta uudessa kaupungissa on aina enemmän tai vähemmän sähläystä. Mitä todennäköisemmin sitä päätyy huonoon ravintolaan tai tulee huijatuksi taksissa (tai lähikioskissa). Itse jollain kierolla tavalla rakastan näitä alkureissun epäonnistumisia, ne vaan kuuluvat mukaan. Mokille on hauska nauraa jälkikäteen, tai jo siinä hetkessä. Mokailujen jälkeen tulee vieläpä yleensä skarpattua: loppuloma menee leppoisasti kun alussa on vähän kämmäillyt.

 

   

 

 

 

 

xx Sara

4 Comments
 • Pinja
  Posted at 15:31h, 12 April Reply

  Ihania kuvia!

  • Sara
   Posted at 17:01h, 12 April Reply

   Kiitos Pinja! <3

 • Raitu
  Posted at 15:37h, 12 April Reply

  Voi Barcelona! Mista tuo ihana punainen kukkamekko on?

  • Sara
   Posted at 17:00h, 12 April Reply

   No sanopa muuta <3 Tää on Zarasta!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval