Aina vaan beessiä

 

Mun ystävät nauravat jos ja kun näkevät tämän asun. Sanovat mua beigeksi muijaksi jo valmiiksi. Oman elämäni 50 shades of beige. Miten onkin niin, että aina kun nähdään, mulla on beessiä päällä. Tyypillisesti vielä useaa sävyä (rohkeaa!).

Vaikka beigeä nykyään rakastan niin myönnän, että onhan se värinä vähän hajuton ja mielikuvitukseton. Toisaalta samaan aikaan myös niin kovin harmoninen. Ehkä beige aluevaltaus on tapa saada tasapainoa elämääni? Vai voiko beessiin verhoutuminen tarkoittaa sitä, että harmonia on vihdoin löytynyt? Tuskin.

Asu on alkuviikolta. Tänään pukeuduin vihreään paitaan ja siniseen kukkamekkoon, ihan piruuttani.

 

 

Kuuntelen soittolistaa, jonka latasin koneelle vanhalta iPod shufflelta. Sellaiselta pinkiltä. Siinä oli klipsi, jonka sai näppärästi housujen vyötärölle kiinni. Löysin soittimen kaappeja siivotessani, sieltä paljastui timanttista kamaa. Shakiraa, Erique Iglesiasta ja Gavin DeGrawta. Ja yksi biisi Christian Forssilta (ollut Idolsin ekalla kaudella, googletin).

Muistan taas, etten ole juonut vettä koko päivänä. Aamulla viimeksi. Mulla ei oikeastaan koskaan ole jano. Välillä lenkin päätteeksi pitää ihan tsempata, että nyt muista juoda vettä. En koskaan hörpiskele vettä pitkin päivää, vaan tyypillisesti kiskon hillittomän määrä kerralla. 7,5 desiä yhteen kyytiin. Siitä ei ole mitään hyötyä, tiedän. Silti teen niin.

Oltiin tänään hoitamassa meidän 3kk ikäistä kummityttöä. Vanhemmat lähti ravintolaan treffeille. Kaikki meni tosi hyvin, mutta kyllä 2,5 tunnin aikana ehti googletella kaikenlaista 😀 Onko nyrkkien suuhun tunkeminen merkki nälästä? Kuinka nopeasti maito pitää juottaa tuttipullosta ja jos se ehtii jäähtyä niin voiko sitä lämmittää uudestaan? (mielenkiintoinen googlaushistoria tältä päivältä: Christian Forssia ja maidon lämmitystä).

En tiedä milloin viimeksi olisin julkaissut tällaisen asupostauksen. En tällä hetkellä kerta kaikkiaan muista mitä olen näihin yleensä kirjoittanut. En siis yhtään. Varmaan jotain järkevämpää kuin mitä tänään? 😀 Tuli vaan sellainen fiilis, että tekisi mieli pitää blogi aktiivisena ja kirjoitella matalalla kynnyksellä silloinkin kun ei ole mitään sen kummempaa sanottavaa. Olkoon nää sitten tällaisia välillä. Nyt tuli meidän falafelit. Ajateltiin tänään aloittaa se kovasti kehuttu It’s a Sin. Tai oikeastaan aloitettiin katsomaan ekaa jaksoa jo meidän Baby sitters club -keikalla. (“Voiko vauvat katsoa telkkaria”, sekin googletettiin). 

 

kuvat: Johanna Rontu

 

 

xx Sara

Tags:
4 Comments
 • Linda
  Posted at 09:25h, 05 February Reply

  Mistä tuo valkonen kauluspaita? 🙂

  • Sara
   Posted at 16:50h, 05 February Reply

   Tää on hitsi vie varmaan 5v vanha. Oisko H&M aikoinaan ostettu!

 • MV
  Posted at 15:43h, 05 February Reply

  Ihana beige asu ja ihana postaus ❤️ Did you know that baby sitters don’t actually sit on babies? Hahaaa, kaverini sai joskus tuommosen avausreplan tinderissä =DDDDD hyvää viikonloppua 😍

  • Sara
   Posted at 16:51h, 05 February Reply

   hahah ei hitto!!! 😀 Kiitos tästä! Ihanaa viikonloppua <3

Post A Comment
Your comment will be visible after approval