BIKINIHAMSTRAAJA

Bikinifani ilmottautuu. Siinä missä joku keräilee laukkuja tai himoitsee korkokenkiä, minä hamstraan bikineitä. Omistan aika monet. Bikinit menevät yleensä urheiluvaatteiden kanssa samaan kategoriaan: mitä räikeämpi, sen parempi.

Kiitos Pool Partyjen, meikäläinen alkoi himoitsemaan uimapukua. Olen aina ollut sitä mieltä, ettei uikkari vaan sovi päälleni, mutta ei kai siitä voi olla varma mikäli ei koskaan kokeile (uimapuku päällä viimeksi tokalla luokalla?)? 

DSC_3344.jpg

DSC_3318.jpg

DSC_3325.jpg

DSC_3339.jpg

DSC_3362.jpg

DSC_3312.jpg

bikini here* (adlink) / kimono Lindex* / sandals Tamaris* / sunnies Triwa* (*=gifted) 

I admit. I’m a bikni fan. Or maybe addiction would be a better word for this. But now, because of the Pool Party, I’m dreaming of a swimsuit. I saw so many cool swimsuits (or let’s say beautiful girls wearing a swimsuit :D) by the pool that I just need to get one! Or at least try one!

Pictures: Anna/Mungolife

T. Sara

4 Comments
 • Vierailija
  Posted at 06:15h, 12 May

  Tosi kivan näköiset bikinit! 🙂
  Sellasta kyselisin, että mitkä koot sulla on noista bikineistä? Tekis mieli itekkin tilata, mutta noiden koista ei ikinä tiedä että onko isoa vai pientä..

  • saratickle
   Posted at 06:25h, 12 May

   Kiitti! 🙂 Nää oli aika isoa, S tuntuu yläosasta vähän turhan reilulta, ainakin normikokoon verrattuna!

 • LaModeOuti
  Posted at 09:23h, 12 May

  Mä oon omaksi yllätyksekseni nykyään ihan kokouikkarifani!! Bikinit ei jostain syystä innosta ees enää läheskää yhtään paljon. Jääny tosin kieltämättä pienimuotoset traumat jostai lapsuuden uikkarimalleista lol. Mutta nykysin on niiiiin paljon kivoja malleja kaupoissa, ettei kyllä epäilystäkään etteikö sullekin löytyis just passeli! Mulla on tällä hetkellä Asoksen toivelistalla joku öö kymmenisen kappaletta? :–D Mutta todellisen löydön tein hetki sitte henkkamaukan lastenosastolta!!! HAHAHA, KYL-LÄ. 8D

  • saratickle
   Posted at 05:08h, 13 May

   Ooooh!! 😀 Uikkarit vaan on joka paikasta loppu ja netistä tilaaminen tuntuu liian isolta riskiltä! Ehkä toi lastenosasto vois toimia…. 😀