Elämää villalla (ja sen ulkopuolella)

DSC_3625-2.jpg

 

Aamupäivisin on lämmintä. Polttavaa jopa. Iltapäivän sadekuuro taas voi venyä kolmenkin tunnin pituiseksi, kuten esimerkiksi tänään kävi. 

Pisarat ja salaman välähdykset tulevat aina tiettyyn kellonaikaan, kuin tilauksesta. Ollaankin opittu jo ajoittamaan päiväohjelma sateen osalta: kahden maissa siirrytään lounaalle kera pelikorttien ja läppärien. Parin tunnin päästä voi jo huoletta pyörähtää parissa kaupassa. Ehkä käydä hieronnassa paluumatkalla villalle!

Iltapäiväsateista on tullut melkeinpä suosikkejani. Lämpötila ei laske, mutta polttava aurinko vaihtuu troppiseen suihkuun. Ilma on täynnä happea ja ulkona tuoksuu uskomattoman hyvältä. Lempeältä ja energiseltä samaan aikaan. Luontokin näyttää aavistuksen vehreämmältä, vaikken tiedä onko se enää edes mahdollista. 

Sateen iskiessä ihmiset hakeutuvat sisätiloihin kirjojen ja pelikorttien kanssa. Rantabaarin tuolien pehmukset kerätään yhteisvoimin suojaan ja työmaan duunarit istahtavat katoksen alle pidemmälle tupakkatauolle. Iltapäiväsade (tai ainakin rankin vaihe siitä) on päivän pakollinen lepohetki, jonka kaikki tuntuvat jakavan toisten ihmisten kanssa.

 

DSC_3525-4-side.jpg

DSC_3810-3.jpg

 

Herättiin tänään äidin ja siskon kanssa tavalliseen tapaan seiskan kieppeillä. Päätettiin kahden hektisemmän päivän jälkeen pitää kunnon löhöpäivä villalla. Ei yhtikäs mitään suunniteltua ohjelmaa, ja hyvä niin!

Kokki tuli meidän keittiöön valmistamaan aamiaista hieman ennen kahdeksaa – niin luksusta! Istuttiin villamme aamiaispöydässä toista tuntia. Aamupäivä vietettiin auringonpaisteessa altaalla nukkuen ja lehtiä pläräillen.

Iltapäiväsadetta pideltiin tällä kertaa Shelter-nimisesä ihanassa ravintolassa Seminyakissa. Tilattiin kasvisbowlit, pelattiin kasinoa ja juotiin kahvia. Tilattiin vielä lisää kevätrullia ja kurpitsaleipää. Makoiltiin sohvilla ilman kenkiä ja soitettiin facetime-puheluita kotiin. Yritettiin parhaamme mukaan imeä tätä leppoisan ulkoilmaravintolan toisessa kerroksessa vietettyä iltapäivähetkeä kaikilla mahdollisilla aisteilla.

Jossain vaiheessa sade lakkasi. Me siirryttiin jalkahoitoon ja illaksi vielä pitsalle.

Mikä päivä <3 

 

DSC_3994-4-side.jpg

 

xx Sara

Tags:
,
4 Comments
 • Roosae
  Posted at 19:12h, 21 November

  Moikka! Mikä ton teidän villan nimi on? Ite kans alkuvuodesta tulos sinne suuntaan ja majoitusta mietin 🙂 Kivaa lomaa <3 nauti!!

  • saratickle
   Posted at 23:51h, 22 November

   The Haere Seminyak! Kiitti 🙂

 • Katje
  Posted at 09:12h, 22 November

  Vitsi meni hetki, kun mietin tota otsikkoa.. siis mietin villaa, lampaan villaa 😀
  Ihania fiiliksia, makin haluan lomalle!

  • saratickle
   Posted at 23:51h, 22 November

   Haha, totta. Hieman harhaanjohtava otsikko 😀