Elokuun asut: 2010-2020

Vanha kunnon vuosikatsaus elokuun asuihin. Vaikka mitä aarteita täällä! Täytyy sanoa, että vuosi 2016 yllätti positiivisesti, voisin pukea päälleni vaikka jokaisen tuon kuukauden asuista! Samaa en ikävä kyllä voi sanoa 2010 lookeista 😀

Vieläkö muistatte näitä asuja? Löytyykö lemppareita?

 

2010

 

2010 loppukesän kovin juttu selkeesti eri paikoista roikkuvat tekoturkikset 😀 Niittejä ja Ville Happasalo -pipoja ei pidä unohtaa! Tukka oli valkoinen ja täynnä klipsipidennyksiä – good old days!

 

2011

 

Tämän vuoden asuista moni näyttää ihan tosi kivalta edelleen. Muistan ton kesän kun pidin yhtenään huiviturbaaneita! Huomatkaa kuvaustyyli: ylhäältä alas.

 

2012

 

Tähän aikaa mulla oli kipparilakki ja lierihattu päässä jatkuvasti. Tuo vuosi taisi myös olla se kun olin ekan kerran Flowssa ja inspiroiduin festaripukeutumisesta suht rankasti 😀 Mun festarikausi jatkui pukeutumisessa johonkin marraskuulle.

 

2013

 

2013 oli pitsimekkojen ja nahkatakkien kulta-aikaa. Löysät neuleet ja minihameet näyttää musta kyllä edelleen tosi kivalta. Ps. Tuo “and sweatshirt” -kollari oli kaikilla!

 

2014

 

Sukat ja sandaalit – check. 2014 mun pukeutuminen oli huomattavasti rohkeampaa kuin tänäpäivänä! Huono puoli oli se, että iso osa vaatteista jäi käyttämättä ja hukkahankintoja kertyi paljon.

 

2015

 

2015 vuodelta mulla on paljon vaatteita vielä olemassa. Nuo tekonahkahousut on edelleen loistavat, samoin Tommy Hilfigerin vintagekollari! 2015 rokkasin aina Niken treenitopeissa!

 

2016

 

Ihan yllätyin miten kivalta nämä 2016 elokuun lookit näyttää! Ihanaa skandifiilistä! Suurin osa löytyy edelleen vaatekaapista, liivistä tosin olen harmillisesti luopunut!

 

2017

 

Ihanan paljon väriä! Tuo oranssi Topshopin mekko kuuluu suosikkeihin edelleen, se oli mulla just tänään päällä 🙂

 

2018

 

Oi oi, THE grandpa sneakerit! Enpä ole niitä tänä kesänä käyttänyt kertaakaan, pitää ehkä syksyllä kaivaa esiin! Toinen mikä on muuten vallan unohtunut tänä kesänä on biker shortsit!

 

2019

 

Näitä vaatteita on tullut käytettyä tänä kesänä paljonkin. Rakastan beigeä bleiseriä ja punaista jättikollaria. Noista vasemman reunan farkuista luovuin tänä vuonna, eivät enää mahdu jalkaan 😀

 

 

 

xx Sara

No Comments

Post A Comment
Your comment will be visible after approval