Entinen muotibloggaaja

 

Minut esiteltiin viime viikolla muotibloggaajana. Esitellään itse asiassa aika useinkin.

Olen viimeksi käyttänyt “asu” tägiä kaksi kuukautta sitten, tarkistin juuri. Klassisiin kadunvarsi-asukuviin ei tässä blogissa enää oikein törmää. Ei sillä, olen minä niitä välillä kuvannut, mutta tullut julkaisuvaiheessa aina siihen tulokseen, että onko tässä nyt yhtään mitään järkeä. Asussa ei ole oikein mitään ihmeellistä eikä minulla kuvien kylkeen mitään sanottavaa.

Totuus on, ettei trendien seuraaminen oikeastaan inspiroi minua enää. En ole aikoihin lukenut muotilehtiä tai selaillut muotisivustoja. En suoraan sanottuna edes tiedä mikä on tällä hetkellä pinnalla ja mikä ei.

Vaatekaappini on kokenut aikamoisen päivityksen. Rekissä roikkuu lähes pelkästään peruskamaa ja uudet kodit on etsitty niille vaatteille, joiden kohdalla vähääkään epäröin. Tällä hetkellä tunnen oloni eniten omaksi itsekseni mahdollisimman simppeleissä yhdistelmissä. Tuiki tavallisissa neuleissa, yksinkertaisissa pooloissa ja klassisissa villakangastakeissa. Ties kuinka monta kertaa olen vuoden aikana pukenut päälleni lemppari pellavapaidan ja vanhat levikseni.

Trendejä mukailevat asukuvat ja muotisisällöt ovat oikeastaan aina olleet tämän blogin kantava voima, mutta nyt ne ovat väistymässä. Kysymykseni teille kuuluukin, kiinnostaako simppeli tyyli & asukuvat tässä blogissa vai seuraatteko tyylikuvia mielummin muualla? 

 

kuvat: Johanna Rontu

 

xx Sara

Tags:
27 Comments
 • Raitu
  Posted at 21:40h, 13 January Reply

  Kyllä tykkään katsoa asukuviakin koska itsekin tykkään simppelistä tyylistä ja on kiva nähdä uusia asuyhdistelmiä mistä voi saada itselleen uusia ideoita. Sun blogissa on mielestäni sopivassa suhteessa kaikkea eli jatka samaan malliin vaan.

  • Sara
   Posted at 08:00h, 14 January Reply

   Hei tosi kiva kuulla! Kiitos kommentista 🙂

 • Essi
  Posted at 21:44h, 13 January Reply

  Kyllä kiinnostaa simppelit sukuvat! Tuovat ideoita juuri helppoon ja mukavaan arkipukeutumiseen. Tyylisi muutenkin miellyttää omaa silmää niin asuinspikset ovat enemmän kun tervetulleita 🙂

  • Sara
   Posted at 08:00h, 14 January Reply

   Voi miten kiva! Kiitos valtavasti, helppo ja mukava arkipukeutuminen kiinnostaa täälläkin!

 • Suvi
  Posted at 22:03h, 13 January Reply

  Kyllä ne kiinnostaa, koska eipä sitä itsekään jaksa/halua päälleen läheskään aina mitään erikoista vaan pitkälti ne on neule ja farkku yhdistelmiä, niin niihin tilanteisiin kaipaakin välillä avuksi jonkun toisen tulkintaa samasta kaavasta 🙂

  • Sara
   Posted at 08:01h, 14 January Reply

   Tosi hyvä pointti. Basic-vaatteitakin voi yhdistellä tosi monella tapaa!

 • Miia
  Posted at 22:52h, 13 January Reply

  Todellakii kiinnostaa! Oma tyyli on myös aika basic ja nykyään pyrin siihen, etten niinkään seuraa trendejä vaan ostan vaatteita, joita voin kuvitella käyttäväni parinkii vuoden päästä. Siksi on kiva saada inspiraariota klassiseen tyyliin ja laadukkaisiin sekä kestäviin vaatteisiin.

  • Sara
   Posted at 08:02h, 14 January Reply

   Kuulostaa tutulta <3 Laatu ja ajattomuus edellä!

 • Milla
  Posted at 08:51h, 14 January Reply

  Mua kiinnostaisi asukuvat simppeleistäkin tyyleistä 🙂 Itsekkin tulee pukeuduttua niihin “vaatekaapin peruspilareihin”, niin niistä saisi inspiraatiota!

  • Sara
   Posted at 21:09h, 14 January Reply

   Super! Niin kiva kuulla 🙂

 • Roosa Koivula
  Posted at 09:38h, 14 January Reply

  Mä ainakin saan inspiraatiota sun pukeutumisesta, sillä samanlainen, yksinkertainen tyyli on mulla itsellänikin 🙂 Eli jatkossa ois kiva saada asupostauksia, ne ei ole lainkaan tylsiä! Kaikenlainen sisältö on kivaa <3

  • Sara
   Posted at 21:09h, 14 January Reply

   Jess, ihan mahtavaa 🙂 Kiitos kovasti palautteesta!

 • Tuuli
  Posted at 10:38h, 14 January Reply

  Ehdottomasti yksinkertaisista asuista kuvia, koska siihen oma tyylikin on päivittymässä. Asukuvia tulee toki selailtua nykyään enemmän Instagramista 🙂

  • Sara
   Posted at 21:10h, 14 January Reply

   Huippua! Niitä takuulla luvassa 🙂

 • Sara
  Posted at 11:31h, 14 January Reply

  Just tällaisia ”tavallisempia” asuja on kivointa katsoa. Tässäkin katsoin, ett hei tosi kiva kokonaisuus! Ja mietin, että multakin löytyy mustat kengät ja takki, harmaat farkut ja beige neule, mitkä voisin yhdistää. Eli asu-inspistä just parhaimmillaan.

  • Sara
   Posted at 21:11h, 14 January Reply

   Toi on ihan parasta! Ettei tarvitse ostaa jotain tiettyä mallia tai printtejä vaan ideat tulee vaatekappaleista, jotka löytyy jo omasta kaapista! Tosi hyvä huomio <3

 • Emmilia
  Posted at 14:08h, 14 January Reply

  Kyllä ehdottomasti simppeli tyyli ja asukuvat kiinnostaa! Just parasta. Niistä saa ihan eri tavalla inspiraatiota, kun näkee kuinka joku yhdistää esim. yhden saman paidan monella eri tavalla. Varsinkin nyt, kun monet tarkastelevat omaa kulutustaan kriittisemmin, niin on kivaa että niitä simppeleitä, klassisia ja arkisia vaatteita näkee enemmän.

  • Sara
   Posted at 21:12h, 14 January Reply

   Niin totta! <3 Tosi kiva kuulla, että kiinnostaa!

 • m
  Posted at 16:08h, 14 January Reply

  SImppelin tyylin asukuvat todellakin jatkoon!

  • Sara
   Posted at 21:12h, 14 January Reply

   Ihanaa!

 • Maiju
  Posted at 20:11h, 14 January Reply

  Simppelit hommat kiinnostaa, itse asiassa huomattavasti enemmän kuin hetken trendit. Olisi myös mukava kuulla mistä teet löytöjä? Esim näiden kuvien jälkeen kiinnostaa mistä tuollaisen neuleen löytäisi. 🙂

  Itse olen aina pukeutunut simppelisti ja vaatemäärä on ollut pieni, mutta pyrin silti parantamaan vielä tässäkin eli hankintaan menisi vain aikaa kestäviä vaatekappaleita. Niin tyylin kuin laadunkin puolesta.

  -Maiju
  http://www.lily.fi/blogit/viela-yhden-kupin-kaadan/

  • Sara
   Posted at 21:13h, 14 January Reply

   Super! Tämän neuleen olen ostanut Alpeilta yhdestä neuleita myyvästä paikallisesta pikkuliikkeestä! Ihan mieletön laatu, väri ja malli! Päällä ihan jatkuvasti!

   Loistava asenne! <3

 • RmariannaS
  Posted at 21:33h, 14 January Reply

  Tavalliset asut kiinnostavat enemmän kuin viimeisimmät trendit. Mieluummin inspiroidun kun näen miten saman paidan voi pukea kymmenellä eri tavalla verrattuna kymmenen eri paitaa ja asukokonaisuutta. Sulla on paljon hyvää asiaa ja on hyvä, että olet laajentanut muodista muuallekin. Ekologisuus myös painaa vaakakupissa paljon ja jatkuva vaatteiden ostaminen sekä mainostaminen ei auta asioita.

  • Sara
   Posted at 08:38h, 16 January Reply

   Kiitos palautteesta. Niin kiva kuulla, arvostan valtavasti! <3

 • Iina
  Posted at 14:45h, 15 January Reply

  Mänin tykkään simppeleistä asuidta, joten kiiinnostaa kyllä nähä kuvia niistä 🙂 Ois myös kiba just jos eri asupostauksissa vilahtelis samoja vaatteita mutta vähän eri tavalla käytettynä! Näyttäis ettei aina tarvii ostaa uusia vaatekappaleita joka asuun vaan samat omaan tyyliin sopivat kestää useemmankin käyttökerran 🙂

  • Sara
   Posted at 08:38h, 16 January Reply

   Mahtavaa! Hyviä vinkkejä, just näin! Kiitos kommentista 🙂

 • Mamba
  Posted at 15:27h, 16 January Reply

  Todellaki kiinnostaa!! Mä tykkään kaikista eniten nimenomaan niistä tosi tavallisista ja simppeleistä asuista, koska oma tyyli on myös sellanen 🙂 ne inspiroi käyttämään erilaisia yhdistelmiä.

Post A Comment
Your comment will be visible after approval