Ihana ihana Ubud

D8X_2888.jpg

 

Terkkuja Ubudista! Otettiin pari välipäivää surffista ja tultiin nauttimaan vehreästä luonnosta ja tunnelmallisista temppelialueista. Ja aika mainioista asumispuitteista etten sanoisi. Hitsi mikä villa, kannatti tuhlata!

Huomenna suunnitelmissa hypätä skootterin selkään ja kierrellä riisipelloilla, vesiputouksilla ja temppeleillä. Nauttia maisemista ja syödä paikallisia herkkuja. Käydä ehkä joogassa ja hieronnassa, jos aika riittää. 

Ai että, tuntuu onnekkaalta.

Ihanaa uutta viikkoa tyypit! <3

 

D8X_2837.jpg

D8X_2803.jpg

D8X_2937.jpg

D8X_3025-2.jpg

D8X_3125.jpg

 

xx Sara

11 Comments
 • Kriselda
  Posted at 14:32h, 12 November

  No huhhuh! Ihana villa. Nauti murunen! <3

  • saratickle
   Posted at 14:35h, 12 November

   Aika huima <3 I willll! Kiitos Krissuli, hali!

 • Moi
  Posted at 16:40h, 13 November

  Moi!
  Miten jaksat aina mennä samoihin paikkoihin, kierrellä samat riisipellot ja toteuttaa lomat samalla kaavalla, parin päivän taukoineen surffista ym.? Tai oikeastaan, mitä haet matkustamiseslta? Pitäisikö sinusta kaikkien kiertää ympäri maailma tai elää hedonistista elämäntyyliä hifistellen smoothiebowleja superfruiteilla?
  Oikeastaan, miksi edes kysyn? Kai kiinostelee, mikä saa ihmiset vuodesta toiseen menemään samoihin matkakohteisiin ja kaikki vielä samaan paikkaan. Miksi tavallinen elämä “harmaassa” Suomessa ei riitä?
  Anteeksi kärkäs kommenttini. Ehkä vuosien seuraamisen jälkeen koen, että olen kasvanut osittain tällaisten “ikuista nuoruutta” elävien ihmisten ohi ja saanut muita arvoja elämään. Kaikesta huolimatta, aurinkoista lomaa ?

  • saratickle
   Posted at 14:24h, 14 November

   Mä luulin pitkään, etten oo yhtään tyyppi joka menee samaan paikkaan lomalle. Sellainen musta on kuitenkin kuoriutunut, ainakin Balin kohalla. Siksi tänne olen vuoden harmaimpina viikkoina karannut jo kolme kertaa.

   Täällä asuu paljon ystäviä, täällä on tuttuja paikkoja. Täällä on tutut surffirannat, joihin on ihana palata tauon jälkeen.

   Tavallaan vähän kuin toinen koti.

   Täällä osaan aidosti hengähtää. Ehkä just siksi kun paikat on tuttuja, ei tarvitse ottaa hirveämmin asioista selvää. Voi mennä uimaan tutuille vesiputouksille (tällä kertaa tosin etsittiin uusia) ja tilata timanttisen sapuskan, jonka muistaa parin vuoden takaa.

   Mulla on joka kerta ollut reissussa eri tyypit mukana. Olen halunnut näyttää seutuja ystäville, äidille ja siskolle. Ja nyt vielä poikaystävälleni. Menisin riisipelloille aamukävelylle vaikka joka aamu jos se vaan olisi mahdollista 🙂

 • Marrasq
  Posted at 18:31h, 13 November

  Moi-tyyppi, joka kyselit, että “Miksi tavallinen elämä “harmaassa” Suomessa ei riitä”? Niin ihan vaan, että ootko katsonut ikkunasta ulos? Lähtisin ainakin tosi paljon mieluummin Ubudiin, mutta se ei omalla kohdallani just nyt ole mahdollista. Mutta siis miksi ihminen ei saisi lähteä (vaikka olisi käynyt niillä riipipelloilla jo kymmenen kertaa), jos se on kerran mahdollista? Itse kolkuttelen varsin tymäkästi jo keski-ikää, mutta matkustaminen ja ihan vaan kauniit kuvat kauniista matkakohteista (vaikkakin blogimaailmasuodattimen läpi kulkeneina) kiinnostavat edelleen. Ei siihen hommaan tarvita ikuista nuoruutta, mutta ehkä vähän vähemmän kyynistä / katkeraa elämänasennetta kuitenkin. Toivottavasti sinäkin löydät sisältäsi lisää positiivisuutta tai saat järjestettyä oman elämäsi sellaiseksi, että jaksat olla siihen tyytyväinen arvostelematta muita. <3

  • Moi
   Posted at 19:19h, 13 November

   Moi vaan siellä!
   Kommenttini oli ehkä turhan kärkäs, pahoittelut siis sinnepäin! Mutta toistuvat materiaalit samasta kohteesta samoilla kuvilla on jo aika nähtyä. Kyllästyminen tämän ajan tyypilliseen materiaalin sai itseni siis kommentoimaan, joka ei pelkästään ole saran vika. Itse asiassa, Sara on ollut tuore tuulahdus ennen näissä “täydellinen loma elämä” piireissä. Kiitos siis siitä!
   Toivoisin siis enemmän sisältöä tästä hetkestä, mitä söin tänään, mikä sai minut pysähtymään tänään, mikä ajankohtainen teema X mietityttää minua… Unelmalomat jne. ovat jo niin nähtyjä! Mutta toisaalta, jos se vastaa kohderyhmäsi tavoiteltavaa materiaalia, ymmärrän sen. Tavallisena pulliaisena silti se tavallinen elämä on kaikkein kiinnostavinta, ehkäpä siitä saa sitä puhtia kyyniseen elämänasenteen poistamiseen

 • Frida Ingrid - Ikimatkalla
  Posted at 18:41h, 13 November

  On kyllä aivan ihanan näköstä! <3 Suomessa on nyt ehkä TOP 3 hirveimmät viikot käynnissä sään puolesta koko vuoteen, että aika buenoon aikaan saat pulikoida tropiikissa!
  http://www.rantapallo.fi/fridaingrid/

  • saratickle
   Posted at 14:17h, 14 November

   No eikö! <3 Oon tehnyt vuosien tutkimusta ja nää marraskuun ekat viikot on ihan pahimpia 😀 Kannatti jälleen kerran säästää kesälomaviikkoja tälle kuulle!

 • Henna2
  Posted at 14:05h, 14 November

  Ihana villa! Mikä sen nimi on? Matka Indonesiaan luvassa maaliskuussa ja mahdollisesti Balillekin tulee mentyä, joten tuollaiset majoitusihanuusvinkit ovat enemmän kuin tervetulleita!

  • saratickle
   Posted at 14:16h, 14 November

   Villa on nimeltään Goya Boutique! 🙂 Ihanaa reissua!

 • ?
  Posted at 18:45h, 15 November

  Kauniita kuvia, mutta mielenkiinnosta kysyn eikö ilmastonmuutos mietitytä? Hiilijalanjälki kasvaa melkoiseksi kaukolennoilla ja ei tuo massaturimi Balillakaan mikään ongelmaton ilmiö ole. Tämä nyt ei tähän postaukseen liity, mutta muotiteollisuus ja jatkuva vaatteiden hankinta on ekologisesti ja eettisesti kestämätöntä (vaikka saisitkin ne vaatteet itse ilmaiseksi, kannustat lukijoitasi hankkimaan epäeettisiä tuotteita). Ehkä olen itse kasvanut ulos tämän blogin aihepiireistä, mutta tiedostavammat aiheet ja arkinen elämä ovat alkaneet kiinnostaa blogeissa entistä enemmän ja toivoisin myös sinun blogiisi eettisempää ja ekologisempaa otetta. Elämä on muutakin kuin kuluttamista.