Kesävaatteita vailla? – piipahda kirppispöydälläni!

 

Päätin tehdä keväällä suursiivouksen ja raivasin vaatekaappini lisäksi kaksi varastoamme. Konmaritin huolella. Eteenpäin lähti kaikki vähemmälle käytölle jääneet vaatteet! Vaikka laadukkaista vaatteista luopuminen tuntui pahalta, ajattelin että ne löytävät uuden kodin ja pääsevät enemmän käyttöön jonkun toisen omistuksessa. Ja miten hyvältä tuntuikaan saada siisti vaatekaappi, josta päälle pantavaa löytyy nyt huomattavasti helpommin!

Mulla on yleensä tapana kiikuttaa vanhoja vaatteita UFFille, mutta tällä kertaa päätin varata kirppispöydän. Kovin moni teistäkin on sellaista toivonut. Ja sitä paitsi, voin silti lahjoittaa kirppistuoton hyväntekeväisyyteen 🙂 En ole vielä päättänyt hyväntekeväisyyskohdetta, jos tulee joku hyvä mieleen saa ehdottaa!

Kengissä koot 36-38 ja vaatteissa XS-M. Tarjolla on paljon kesävaatteita!

 

 

Maanantaina starttaa tosiaan kahden viikon kirppispöytä Fredan Relovessa. Yhteistyössä lemppari kirppikseni kanssa minulle tarjottiin testiin All Inclusive -palvelu. Minun ei tarvinnut muuta kuin kiikuttaa myytävät tuotteet paria viikkoa ennen myyntijakson alkua kirppikselle, ja henkilökunta huolehtii kaiken tämän jälkeen. Relove hinnoittelee tuotteet puolestani ja asettavat ne esille. Vaatteet höyrytetään myyntikuntoon ja pöytää siistitään säännöllisesti! Arvokkaammat laukut, kengät, korut ja huivit laitetaan lukolliseen vitriiniin.

Tuotteista veloitetaan 50% provisio, mutta pitää muistaa, että henkilökunnalla on näkemys oikeasta hintatasosta ja he tietävät mihin hintaan tuotteet liikkuu. Ainakin meikäläisellä on tapana alihinnoitella vaatteitani kirppiksellä, eli uskon, että tuo 50% voitto tuottaa hyvän potin! 🙂

All Inclusive-palvelussa on myös mahdollista lahjoittaa lopuksi kaikki myymättä jääneet tuotteet hyväntekeväisyyteen. Relove vie tuotteet veloituksetta Hope Ry:lle tai SPR:n Konttiin.

 

kuvat: Janni Ehari

Lindex jacket

H&M skirt

 

 

Kirppispöytä löytyy tosiaan Fredan Relovesta 3.6-16.6 🙂 Kirppislöytöjen lomassa voi piipahtaa vaikkapa aamiaisella tai lounaalla 🙂

 

 

xx Sara

Tags:
5 Comments
 • Anna Lukacs
  Posted at 17:02h, 31 May Reply

  Moi! Mulla olis heittää idea tähän hyväntekeväisyys kohteeseen!
  Kyseessä on järjestö nimeltä The Liberty Project. Järjestö toimii Mozambikissa, Afrikassa ja olin siellä nyt keväällä itse vapaaehtoistyössä, eli voin seistä vankasti kahdella jalalla järjestön takana!

  Järjestö toimii naisten seksuaalisen hyväksikäytön, ihmiskaupasta vapauttamisen puolesta. Siellä kulttuuriin kuuluu vahvasti se, että naiset joutuvat elääkseen myymään itseään. Jopa ihan vain palan saippuan edestä. Lisäksi naiset joutuvat elättämään lapsensa itse, eikä heillä ole koulutusta. Näin ollen oman kehon myyminen on heille itsestäänselvä tapa saada elanto, muuta tapaahan ei ole.

  The Liberty Project toimii 6kk ohjelmissa. Naiset voivat käydä puolen vuoden projektin, jossa heille opetetaan 1. vaatteiden valmistamista 2. leipomis ja ravintolataitoja jotta he voisivat työllistyä, saada elannon muilla keinoin kuin omaa arvokasta kehoaan myymällä. Naiset eivät jää koulutusten jälkeen yksin, vaan The Liberty Project omistaa oman vaatebrändin, The collective of Africa jossa heitä työllistetään. He tekevät upeita vaatteita! Elokuussa Pembassa avautuu myös The Liberty Cafe jossa näitä naisia myös työllistetään. Naisille opetetaan myös Englantia, ja muita työllistymiseen tarvittavia taitoja.

  Tällä hetkellä projektin vetäjä tarvitsee autoa koska edellinen hajosi. Voin sanoa, että siellä sitä tarvitaan. Töihin pääseminenkään ei ole turvallista ilman autoa, varsinkaan ei-paikalliselle. Lisäksi tiet ovat todella huonossa kunnossa Cyklone Kennethin jälkeen. Koska järjestö ei saa jatkuvaa, vakaata tukea, se pyörii omien tulojen ja lahjoitusten avulla. Kiitos jos jaksoit lukea! ☺️

  Laitan tähän pari linkkiä mistä voit käydä lukemassa lisää. Kivaa viikonloppua ❤️

  https://www.the-libertyproject.org/
  https://thecollectiveshop.org/
  https://instagram.com/the_libertyproject?igshid=1gr1wyz3r83uo

 • Helen
  Posted at 17:15h, 31 May Reply

  Eipä ole tullut piipahdettua tuossa putiikissa ollenkaan. Ehkä sait nyt houkuteltua, kesävaatteet kiikarissa 🙂

 • Leeeeena
  Posted at 20:00h, 31 May Reply

  Tosi hyvä hyväntekeväisyyskohde on Apuna ry. Tekevät tosi hienoa työtä vähävaraisten hyväksi ja he kovasti kaipaavat nyt lahjoituksia, kun kesäloma tuo lisähaasteita etenkin vähävaraisten lapsiperheiden elämään. Tuotoilla saisi moni lapsi lämpimän ruoan.

 • Ninna
  Posted at 10:15h, 01 June Reply

  Luin tänään Lapin Kansasta yhteismetsästä, jossa Metsä-Marttila vuokraa vuoden ajaksi hiilinielun sadalla eurolla. Tällä saa siis kahden hehtaarin metsäpalan, joka laskennallisesti kuittaa vuoden päästöt. Tulit heti mieleeni tästä jutusta, joten ajattelin tulla vinkkaamaan. 🙂
  https://www.metsa-marttilanyhteismetsa.fi

 • ida ihana
  Posted at 19:54h, 01 June Reply

  Relovet on mun lempi kirppiksiä! 🙂 Kiitos vinkistä, täytyypä taas käydä siellä!
  Ida
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Post A Comment
Your comment will be visible after approval