Kuka ja mitä on Saratickle?

 

Kun omasta arjesta ottaa etäisyyttä, sitä osaa tarkastella tuttuja asioita ihan uudella tavalla. Viime viikkoina olen miettinyt paljon sitä mitä minä haluan tehdä. Millaista sisältöä haluan jakaa ja millaisissa projekteissa olla mukana? Kuka ja mitä on Saratickle?

 

Vähemmän filttereitä

Kun sain kuvausten jälkeen puhelimen käteen ja olin soittanut läheiset läpi menin Instagramiin. Katsoin läjäpäin storyja ja ihmettelin, että mikä näissä mättää. En tiedä johtuuko tämä siitä, että olen viime aikoina katsellut meikkaamattomia (ja nokisia) naamoja metsässä, mutta hitsi miten feikeiltä IG-Storyn filtterit näyttivät! Miksi haluaisin, että kasvojeni iho näyttää 3kk vanhan vauvan iholta, kun se ei todellakaan sitä ole. Päätin etten aio kuvata naamaani enää kauneusfilttereillä, ilman on parempi!

 

Enemmän puhetta ja persoonaa

Niko Saarinen sen sanoi: “sä oot yllättäny mut eniten tällä reissulla. Sä oot niin paljon rennompi ja hauskempi kun mitä sun blogin ja instan perusteella oon kuvitellut”. Kasvoni näkyvät harvoin kuvissani enkä käytännössä koskaan puhu ig-storyssa. En yhtään ihmettele, että fiilis minusta voi jäädä vähän kylmäksi. Oon fiilistellyt ihan hurjasti miten esim Elisa ja Kaisa ovat alkaneet jakamaan tileillään lähestyttävämpää ja arkisempaa sisältöä. Vaikka tämä tarkottaisi seuraajien lähtöä (usein tarkoittaa) mä haluan alkaa myös höpöttelemään ja tekemään matalan kynnyksen sisältöä. Kaiken ei tarvitse olla aina niin sommiteltua ja mietittyä. En todellakaan halua olla se kylmä ja etäinen tyyppi. Enemmän lähestyttävyyttä ja persoonaa!

 

Puhelinkuvat on ok

Kamera oli kesän jäljiltä niin hajalla, että se kiikutettiin huoltoon. Olen kuvannut pari päivää pelkästään puhelimella. Huomaan pitäväni näistä puhelinräpsyistä ihan tosi paljon. Jotenkin rennompia ja aidompia. Näitä lisää!

 

Kainalokarvoja ja selluliittia

Ensin selluliitti, sitten vatsamakkarat ja seuraavaksi kainalokarvat. Media on nostanut minua tänä kesänä esiin aika paljon ja aiheet ovat sellaisia, jotka olisivat hävettäneet vielä pari vuotta sitten. Mutta tiedättekö mitä? Mä olen ihan tosi mielelläni esillä näistä syistä. Koen kapeaa naiskuvaa vastaan taistelun tosi tärkeäksi ja aion nostaa tätä aihetta esiin kanavissani jatkossakin. Saarella nousi mieleen myös monta tärkeää aihetta ja ideaa, joita haluan lähteä tänä syksynä työstämään!

 

Treeniä ja hyvinvointia

Tämä osio on suunnilleen haudattu ja kuopattu meikäläisen kanavissa. Vaikka liikunta tärkeä osa arkeani onkin, en nykyään enää jaa sitä juuri millään lailla kanavissani. Miksi?! Kaipaan kevään ig-story kotitreenejä, reseptejä ja treenitapahtumia, joita olen lukijoille aikoinaan järkännyt. Aion ryhdistäytyä!

 

 

Ihanaa syyskuun alkua kaikille! Jos teillä herää postausideoita tai muita mietteitä niin laittakaahan tulemaan 🙂

 

 

xx Sara

24 Comments
 • elinaelina
  Posted at 19:08h, 03 September Reply

  Jooo joo joo!!! Nyökyttelen vaan tässä kaikille näille kohdille. Lukija/seuraaja näkökulmasta tää ois kaikki just nimenomaan sitä mitä tässä ollaan kovasti viime ajat kaipailtuki! Vähän niinkuin old school blogien kulta-aikana. Aitoo arkea on jollain tavalla todella inspiroivaa katsella. Näkee et ”hei, noilla tyylikkäillä influenssereilläki tulee finni nenään menkkojen aikaan, ja roskapussit homehtuu kenkätelineen vieressä ihan just niinku mullaki!” 😉 kiitos sara, ja ihana ku oot bäk <3

  • Sara
   Posted at 23:18h, 03 September Reply

   eikä miten ihana kommentti, tuhannet kiitokset! <3 Niin samoilla linjoilla!

 • Emmi Karjalainen
  Posted at 19:09h, 03 September Reply

  Mistähän se johtuu, että seuraajia tippuu aidon ja arkisemman sisällön lisääntyessä? Vai onko se vaan mikä tahansa muutos, joka näkyy aina luvuissa? Vai onko se joku instan algoritmi, että julkaisut ei enää näy samoille tyypeille, vaikka seuraisikin? 🧐 Joka kerta kovasti ihmetyttää, kun tästä kuulee! Koska tuntuu, että seuraajat usein äänestävät aitoa sisältöä, jos sitä heiltä kysytään. Oon ainaki niin tän muutoksen kannalla, hyvä Sara!

  • Sara
   Posted at 23:21h, 03 September Reply

   Tää on yks mysteeri! Aina kun höpöttelen kameralle, lähtee vähintään 100 seuraajaa 😀 Sama jos julkaisen kuvan meikittömästä naamasta tms. Veikkaan, että ulkomaalaisia ja sit vaan sellaisia, jotka alkaneet seuraamaan kauniiden kuvien takia (joissa meitsi ei ole tunnistettavissa) ja ihmettelevät just ennen seuraamisen lopettamista, että kuka tyyppi tää on, että nyt muuten lähtee!

   Mutta ihan samoilla linjoilla sun kanssa. Ja siis hitto vie, enhän mä sellaisia seuraajia kaipaa, joita ei mun sisältö kiinnosta, ja mä todella haluan tehdä samaistuttavampaa sisältöä. Jos se tarkoittaa vähemmän seuraajia niin sitten se on niin!

 • R
  Posted at 20:18h, 03 September Reply

  Niin hyviä ja hienoja ajatuksia Sara! Itse olen viimeaikoina tykästynyt juurikin Elisan tuottamaan sisältöön. Se ei tietenkään tarkoita, että kaikkien on sometettava niinkuin Elisa, mutta itse henkilökohtaisesti olen huomannut miten kiinnostun nykyään enemmän rennommasta ja ei-niin-suunnitellusta sisällöstä. Innolla odotan myös sinun tulevia postauksia ja tietysti matkaasi Selviytyjissä!

  • Sara
   Posted at 23:22h, 03 September Reply

   Aivan mahtavaa! Mä oon myös ihastunut Elisan sisältöön entistä vahvemmin!! <3

 • Milla
  Posted at 21:12h, 03 September Reply

  Hei musta sun ig storyssa jakamat nopeet treenit keväällä on tosi hyviä! Mulla on se pyramiditreeni tallessa ja se sun tilillä jakama 6 liikettä ja 5 kierrosta! Oon tehny niitä kotona ja varsinkin oli tosi käteviä viime keväänä että sai vaihtelua ja lyhyelläkin treenillä sai aikaan paljon! Lisää niitä ja olis ihanaa jos ne ois highlightseissa 🙂

  • Sara
   Posted at 23:23h, 03 September Reply

   Hei miten kiva kuulla, että näistä on ollu jeesiä! Mäpä pidän tän mielessä, pistetään lisää tulemaan 🙂 Ja lisätään highlightseihin pikimmiten! Tuhannet kiitokset palautteesta!

 • Vilma H.
  Posted at 22:45h, 03 September Reply

  Ihania, aitoja ajatuksia! Tätä Saraa tulen ilolla seuraamaan <3

  • Sara
   Posted at 23:23h, 03 September Reply

   <3 <3 parasta!

 • Emma Wi
  Posted at 23:07h, 03 September Reply

  Ihanaa!!😍 Oon aina ajatellut, että oot varmasti paljon värikkäämpi ja syvällisempi tyyppi kun mitä blogisi antaa ymmärtää. Ja miksi aitous & arkisuus tarkoittaisi seuraajien lähtemistä? Itse ainakin seuraan nimenomaan niitä tilejä, joilla tämä on läsnä. Tai olisiko se kuitenkin laatu määrän tilalle – seuraajat ovat paremmin sitoutuneita & viihtyvät sisältöjen parissa pidempään? Toivottavasti tällekin löytyy hyvät mittarit, joilla voi perustella asiat myös yhteistyökumppaneille.

  • Sara
   Posted at 23:25h, 03 September Reply

   ääks, ihana kuulla! Voi kiitos <3 Laatu korvaa määrän, todellakin! 🙂 Ja oot ihan oikeassa tuosta sitoutumisesta!

 • Torey
  Posted at 23:16h, 03 September Reply

  Voi olla; että seuraajia lähtee, mutta saattaa niitä tulla lisääkin!
  Mä itse jossain kohtaa poistin seurattavista just teitä, joiden kuvst näytti kaikki niin täydellisiltä ja instat näytti kaikilla samalta. Sittemmin olen palannut teidän seuraajaksi kun meno on taas muuttunut aidommaksi. Eli kyllä se aitous ja just tietyistä asioista puhuminen myös vetää meitä seuraajia puoleensa.

  Ja vitsit mä niin tuun kannustamaan sua voittoon kun kisa tulee tv:stä!

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2020/09/03/koronatesti-koettu/

  • Torey
   Posted at 23:16h, 03 September Reply

   *kuvat

  • Sara
   Posted at 23:29h, 03 September Reply

   Kiitos palautteesta! Ja kiva kuulla 🙂 Täydellisyys on tylsää! 😉

   Apua, mä en millään malttais odottaa helmikuuhun asti!! Tulee niin jännää!!

   • Torey
    Posted at 09:07h, 04 September Reply

    Siitä täydellisyydestä puuttuu samaistumispinta. Vaikka upeat kuvat upeita onkin, niin pelkkä niiden näkeminen ei riitä kaikille. Höpötysvideot kunniaan! 😁

    • Sara
     Posted at 10:00h, 04 September Reply

     Just näin!! 🙂 ihana olet!

 • Eveliina J
  Posted at 23:19h, 03 September Reply

  Odotan tätä uutta ja aidompaa Saraa innolla! 😍
  Mua kuitenkin huvittaa se, että nämä peiliselfiet on lisääntyny instassa tosi paljon arkisemman sisällön myötä. Onko kasvojen piilottaminen puhelimen taakse siis jotenkin arkisempaa sisältöä? 🤔 En ehkä oikein osaa sanoittaa mitä haen. Arkisemmalle sisällölle iso 👍🏼 mutta tämmöiset kuvat hämmentää🙈

  • Sara
   Posted at 23:26h, 03 September Reply

   Jihuuu <3 Ymmärrän sun pointin! Tässä ehkä pointtina tuo puhelin! Mä en nimittäin oikein koskaan julkaise alustoillani puhelinkuvia, ainoastaan tosi harvoin! 🙂

 • Miia
  Posted at 07:33h, 04 September Reply

  Loistava suuntaus!

  Itse huomannut, että on alkanut somessa jo välttämään semmoista liika naistenlehtimäisyyttä ja arvostamaan enempi aitoa sisältöä ja kannanottoja ja yhä enemmän valitsemaan seurattavia sen perusteella sekä myös poistamaan niitä.

  Ja nimenomaan somevaikuttajien kannanotot on tärkeitä – insta kuitenkin on täynnä hienoja, siloteltuja kuvia, jos vain niitä hakee.

  Jotenkin myös omat arvot muuttuneet vuosien aikana eikä sisällöltä halua enää sitä, että esitellään vaatteita ja erilaisia vaateyhteistöitä puskien jengiä vain kuluttamaan lisää. Enempi kiinnostaa päinvastainen sisältö sekä nimenomaan se ihminen ja hänen ajatuksensa ja persoonansa sen materian ja sommiteltujen kuvien taustalla.

  Ihanaa, että olet takaisin! 🧡

  • Sara
   Posted at 10:04h, 04 September Reply

   Niin sama fiilis! Arvostan ihan valtavasti somevaikuttajien kannanottoja. Mun mielestä tällaisten tekijöiden koko sisältö saa ihan uuden merkityksen, vaikka se kannanottojen lisäksi kaikkea muuta sisältäisikin.

   Tosi fiksuja ajatuksia, kiitos kun jaoit niitä <3 Ja ihana olla takasin kun täällä on tämmönen joukkio vastassa <3

 • Peppi
  Posted at 14:20h, 04 September Reply

  Upeeta Sara ja ihanaa kun oot taas täällä!! Uskoisin et tää ”kylmä ja etäinen” vaikutelma on välittynyt erityisesti instan kautta, koska monet seuraa ainoastaan sitä. Ite oon lukenut sun blogia vuosikaudet ja kuunnellut myös kaikki teidän podijaksot, joissa oot antanut itsestäsi jotenkin paljon enemmän. Oon itse asiassa aatellut et sun insta on vähän tylsä, kun muuten vaikutat niin rennolta ja hauskalta tyypiltä. Siispä tää tuleva muutos kuulostaa mun korvaan ihan superhyvältä!!

 • Liina
  Posted at 15:08h, 04 September Reply

  Kuulostaa hitsin hyvältä! 🙂 Oon seurannut sua jo sieltä Labels or Loven ajoilta asti (those were the days haha) ja sun huipputyyppiys on kyllä välittynyt mulle tässä vuosien varrella, mutta samalla se on tosiaan ehkä hiukan peittynyt sellaiseen viileään täydellisyyteen. Mieleen on jäänyt erityisesti yksi (about vuoden takainen?) postaus, jossa julkaisit todellisia tarinoita täydellisten kuvien takaa. Muistan ihmetelleeni silloin ihan kauheesti, miksi kenenkään tarvitsee nähdä niin paljon vaivaa esim. sellaisen kuvan lavastamiseen, jossa näkyi tyyliin jalat & kahvikuppi rennosti peittojen seassa sängyllä – ja todellisuus olikin se, että koko kuvio oli aseteltu kuvaa varten ikkunan edessä olevalle pöydälle.

  Ymmärrän siis tosi hyvin sellaisen viilauksen, että esim. pöydällä olevia astioita siirretään kuvaa varten hiukan kauniimpaan sommitelmaan, tai jos kuvan alalaidassa pilkottaa joku ylimääräinen sukka tai kippo, sen voi potkaista pois tieltä (itsekin niin tekisin), mutta sellainen tilanteiden varta vasten lavastaminen tuntuu vain teennäiseltä ja nimenomaan etäännyttää ainakin itseäni lukijana. Aidon sisällön puolella siis mäkin <3

 • Doctor_Of_Mathematics
  Posted at 08:39h, 08 September Reply

  Julkisen kuvasi perusteella sinut pystyy määrittelemään matemaattisen tarkasti varsin helpolla kaavalla: olet luvun -100 neliöjuuri.

  Siis täysi kymppi, mutta imaginaarinen…

Post A Comment
Your comment will be visible after approval