Kultainen keskitie

Päivän kuvauspaikka kiteyttää mun tän hetkiset fiilikset: keskellä tietä. Kesälomaa vai arkea? En oikeen tiedä kumpaa tää meneillään oleva vaihe on, joku tämmönen keskitien sekoitus kai? Kunnon raaka arki ei oo vielä lähtenyt täysillä käyntiin ja nää lyhyet koulupäivät + lämpimät kelit haiskahtavat vahvasti kesälomalle.
Ihan pihalla viikonpäivistä ja kaikesta muustakin. Päätin tänään vaan jatkaa tätä hämmentävää puolivälin haahuilua koululla, golfilla, auringolla, Ikealla, tapaksilla, viinillä ja futiksella. Katellaan sitä arkea paremmin sitten ensviikolla (niin vissiin :D)!

farkkutakki 2hand, pusero Gina Tricot, mekko Zara, kengät Bianco, reppu Kreikasta
Kävin loppuviikosta huoltamassa ripsiä Thor Beautyssä. Kuukauden huoltovälin jälkeiset “ennen ja jälkeen” kuvat tulevat tässä
Thor Beautyssä syyskuun ajan tällaiset tarjoukset

*ripset toteutettu yhteistyössä Thor Beautyn kanssa
 
T.Sara

5 Comments
 • Milau
  Posted at 03:00h, 07 September

  Onko toi ginan paita minkä kokonen 🙂

 • nanette
  Posted at 07:11h, 07 September

  Siitä huomaa että kesä alkaa olla muisto vain, kuin tuolla on aamuisin ja iltaisin niin järkyttävän kylmä. Hullua että vielä pari vkoa sitten menin aamuisin tuolla shortseissa ja topissa. Ja tänä aamuna kun oli kollarit ja huppari niin olin silti aivan jäässä. Ekaa kertaa sai lauttaa autossakin penkin lämmitykset päälle 😀 Sieltä se talvi tulee, ihan liian nopeasti.

 • Hansssu
  Posted at 08:31h, 07 September

  Bongasin sut eilen ikeasta, heh 🙂 ensin ihailin sun keltasia shortseja ja sit tajusin että toihan on sara !

 • ???
  Posted at 08:45h, 07 September

  Siis apua mietin jo et nyt on aika päräyttävä printtipaita joka taiteellisesti julistaa että “TOILETS”….
  Ilmeisesti ei kuitenkaan ihan..

 • emmainkeri
  Posted at 20:52h, 07 September

  hahaha jooo mäkin luin nopeesti ensin että TOILETS 😀 Mut vitsi mä tykkään asusta! Tai no mähän kommentoin jo siitä että ihana niin tuli varmaan selväksi, mutta oikeesti voi ihana. Sitä paitsi näytät ihan supernätiltä kuvissa 🙂