Maailman kaunein kesämekko

 

Pyöräilin tänään kauppatorin laitaa kun kuulin takaani huutoa kuulokkeideni läpi. En reagoinut siihen sen kummemmin, mutta valoihin pysähtyessäni ulkomaalainen turisti tarttui olkapäähäni. Tajusin, että sama nainen oli huutanut minulle hetkeä aiemmin. Keskeytin podcastin ja riisuin kuulokkeeni.

“Juoksin tuolta asti, koska minun on pakko saada tietää mistä upea punainen mekkosi on peräisin!”, nainen sanoi hengästyen.

Minua hymyilytti kaksi asiaa: ensinnäkin arvostettava vaivannäkö, ja toiseksi, mekko todella olisi tällä hetkellä myynnissä eikä esimerkiksi kirppislöytö tai vuosia vanha, kuten aika moni vaate, josta minulta tullaan kysymään.

Kerroin, että mekko oli uusi, vasta toista kertaa päälläni, ja että se on peräisin pieneltä, eettiseltä suomalaiselta brändiltä nimeltä Rumeur label. Kirjoitin nettiosoitteen naisen puhelimeen. Nainen kiitti. Hän jäi valoihin tutkailemaan nettisivuja ja vaikutti vilpittömän iloiselta.

En tajua miten löysin Rumeur labelin vasta tänä kesänä, mutta olen aika iloinen että löysin. Merkin taustalla on seikkailunhaluinen surffimimmi, jonka tyyliin, arvomaailmaan ja kiinnostuksen kohteisiin pystyn täysin samaistumaan. Rakastan tämän brändin meininkiä ja visuaalista ilmettä!

Rumeur labelin vaatteet ja uikkarit valmistetaan Balilla. Hinnat eivät ole halvimmasta päästä, eikä pidäkään. Jokainen tuote on valmistettu käsityönä laadukkaasta materiaalista. Kesäinen mallisto on ajaton ja helposti yhdisteltävissä! Voisin kuvitella pitäväni mekkoa myös syksyllä paksumpien neuleiden ja sukkisten kanssa! Lue lisää merkistä ja sen taustasta täältä.

 

 

 

Rumeur label dress (pr gift)

Samsoe & Samsoe knit

Dr Martens boots

Celine sunnies

Gucci bag

 

xx Sara

Tags:
7 Comments
 • Jenni Nuorala
  Posted at 09:22h, 19 July Reply

  Ihailin myös tuota mekkoa jo instassa. Punainen väri ei yleensä ole oma juttuni, mutta juuri tuollaisen blondin (joka itsellänikin on) kanssa mekko näyttää todella hyvältä. Pakko ostaa!

 • Pinja
  Posted at 09:47h, 19 July Reply

  Ihana!!!

 • Nea
  Posted at 09:48h, 19 July Reply

  Ihana ihana ihana postaus<3 Kiitos todella paljon tälläisen yrittäjän kanssa tekemästäsi yhteistyöstä. Olen viime aikoina jo hiukan epätoivoisestikin yrittänyt etsiä eettisiä ja ympäristöystävällisiä sekä mahdollisesti kotimaisia vaatealan yrityksiä, joilla olisi mahdollisimman läpinäkyvää toimintaa. Tälläiset yhteistyöt mahdollistaa aina uusien tuttavuuksien löytämisen!

  Jos sulla aukeais mahdollisuus tai saumaa tämän kaltaiselle isommalle "koonti"projektille yrityksistä, jotka vastaa Rumeurin toimintaa, niin olisi aivan mieletöntä! Keep up the good work hun <3

 • Torey
  Posted at 19:24h, 20 July Reply

  No on kyllä ihana! Ja tosiaan sellainen, mikä menee pidemmälle syksyynkin hyvin! 🙂

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/07/19/sellaiset-illat/

 • ida ihana
  Posted at 10:20h, 22 July Reply

  On kyllä aivan ihana mekko!:) Juuri näihin ihaniin loppukesän hellepäiviin sopiva. Itsekin löysin kirkkaanpunaisen, valkokukallisen mekon meidän Tukolman reissulta, ja se onkin ollut nyt tosi paljon päällä!:)
  Mukavia kesäpäiviä toivottelee
  Ida Kotona kaupungissa blogista <3

 • W2
  Posted at 18:48h, 24 July Reply

  Kirjoituksesta jäi kuva että olisit itse löytänyt tämän merkin ja jopa itse maksanut tämän mekon. Ja että hyvää hyvyyttäsi mainostaisit tätä eettistä merkkiä. Mutta mitä vielä, sait mekon ilmaisena! Enää en usko edes siihen, että joku juoksi sinut kiinni ja kyseli mekon ostopaikkaa.

 • Sirkku
  Posted at 17:21h, 29 July Reply

  Ihanat aurinkolasit! Mikä on kyseisen mallin nimi? 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval