Olin väärässä x 7

 

… että Kenzan synnytysvideon julkaiseminen olisi huono idea. Ajatus siitä, että kaikki pitää jakaa yleisön kesken ahdistaa minua toisinaan valtavasti, mutta tämä riisuttu video oli kaikessa luonnollisuudessaan äärimmäisen kaunis ja tärkeä. Tarpeellinen. Se avasi ajatuksia, lisäsi tietoa ja teki minut vaan ihan mielettömän onnelliseksi tämän pienen perheen puolesta <3

… että Apulanta ei ole hyvä bändi. Ruisrock sunnuntai, kaatosade ja Apulanta kuulostaa jokseenkin masentavalta, muttei suinkaan ollut sitä. En ole nähnyt bändiä koskaan livenä – heidän energia oli siis ihan mieletön. Sanatkin tulivat jostain ulkomuistista ja pääsipä Valot pimeyksien reunoilla -biisin aikana pari kyyneltäkin. Hyvä Apulanta!!!

… että ikkunat kannattaa pestä heti alkukeväästä, koska eiväthän ne keväällä tai kesällä oikein likaannu. Mitä oikein ajattelin? Miksen odottanut katupölyjen laantumista? Hyvä, että naapuritalon hahmottaa ikkunan läpi.

… etten tule lämpenemään Marimekon unikkokuosille enää vuoden 2002 ylilyöntien jälkeen. Ja tässä sitä nyt ollaan. Ihastelen ystävilläni ja katukuvassa erityisesti unikkokuosisia maksimekkoja! Fun fact: unikkohousut+paita yhdistelmä näyttää siis sairaan hyvältä myös miehillä!

 

 

… että vuoden 2019 kaikki kesäillat viettäisin kallioilla loikoillessa ja auringonlaskua ihastellessa. Todellisuushan on lähempänä Love Island UK maratonia kuin iltauinteja ja auringonlaskuja 😀 Syytän tästä vähän kyllä viilentyneitä kelejä, ja sitä että meidän lähin uimalaituri on otettu täksi kesäksi pois, buu! Onneksi tänään ollaan menossa uimaan ja viettämään iltaa Mustikkamaan kallioille!

… että valkoinen platinablodi olisi se paras mahdollinen hiusväri minulle. Monta vuotta vannoin sen nimeen, mutta nykyään en meinaa enää edes tunnistaa itseäni pitkällä platinablondilla (etenkään sillä pitkällä)! Skarppi leikkaus omalla juurivärillä näyttää aika paljon luonnollisemmalta! Tää on uusi minä!

… että langattomat kuulokkeet eivät pysyisi korvissani tai hukkuisivat hetkessä tai olisivat jotenkin muuten tosi hankalat. Turns out, passelit ovat. Ja aika kivaa kun ei ole johtoja sotkemassa. Ps. Galaxy Budsit on huiput!

 

kuvat: Janni Ehari

 

xx Sara

14 Comments
 • Helmi S.
  Posted at 19:07h, 15 July Reply

  Mistä toi ihana hame ja noi arskat on?

  • Sara
   Posted at 09:09h, 16 July Reply

   Hame on Samsoe&samsoen ja lasit Célinen 🙂

 • Maiju Laakso
  Posted at 09:38h, 16 July Reply

  Ihana asu!Tulipa kesäinen fiilis ukkospilvien keskelle. Mistä ihana hyvänmielen t-paita on löytynyt? Ihania kesäpäiviä:)

  • Sara
   Posted at 09:50h, 16 July Reply

   Oi, ihanaa! 🙂 T-paita oli Elisalta lainassa. Gina Tricot:sta oli tämä! 🙂

 • Julia
  Posted at 15:59h, 16 July Reply

  Love Island UK on koukuttavin reality koskaan. Pakko katsoa heti seuraavana päivänä. 🙈

  • Sara
   Posted at 17:26h, 16 July Reply

   Mä oon niin samaa mieltä kun olla ja voi. Yhtenä sateisena tiistaipäivänä tajusin edenneeni jaksoon 37. Siis 37 TUNTIA Love island UK:ta (miinus viikon koostejaksot haha)!!! 😀 APUA!

 • Sini
  Posted at 23:05h, 16 July Reply

  Hei milloin ehdit julkaista Porvoo-postauksen?:) Ollaan menossa sinne huomenna 1 yöksi 🙂

 • Mia
  Posted at 00:28h, 17 July Reply

  Ihanaa etten ole ainut joka viettää kesän Love Island UK sarjan parissa : D Ja en vissiin ole myöskään ainut joka skippaa koostejaksot!

  • Sara
   Posted at 10:38h, 17 July Reply

   hahahah koostejaksot on turhia, eihän me nyt niitä tarvita kun ollaan ihan perillä menosta! 😀

 • Laura
  Posted at 14:11h, 17 July Reply

  Porvoo on ihana! Oletko vieraillut koskaan Raumalla? Rauman vanhakaupunki on i h a n a!

  • Sara
   Posted at 17:01h, 17 July Reply

   En! Mutta myit sen just mulle! <3

 • LiiL
  Posted at 16:45h, 17 July Reply

  Apulanta oli yksi suosikkejani nuorena, ja edelleen tulee ihanan nostalginen olo sitä kuunnellessa. Tykästyin Apulannasta kun kaveri vei minut heidän keikalle, aikana jolloin ne ei vielä olleet ihan niin kuuluisia. Keikka oli ihan huippu ja siitä asti olen tykännyt heitä kuunnella 🙂

  • Sara
   Posted at 17:02h, 17 July Reply

   Oiiii! Vau!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval