ON MY BUCKET LIST

3_sara_041-2-side.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Aussie

 

Heti alkuun pakko sanoa kiitos.

Olette lähteneet ihan mielettömällä energialla mukaan Aussome Bucket List -haasteeseen. Mahtava huomata kuinka paljon aktiivisia seikkailijoita siltä puolen ruutua löytyy! 🙂

Mikäli sinulla ei ole aavistustakaan mistä tässä oikein höpöttelen, niin kerrataan vielä. Aussie hiusbrändi tosiaan lanseerasi pari viikkoa takaperin kampanjan nimeltä Aussome Bucket List. Huikea kampanja rohkaisee naisia tekemään ja kokemaan enemmän, ulkonäöstä välittämättä. Bucket List koostuu kuudesta aktiviteetista, joista joka ikinen tulee sotkemaan hiukset:

#aussomeskydiving //  #aussomesurfing // #aussomegeysir // #aussomeroadtrip // #aussomescubadiving // #aussomefestival

 

DSC_3953.jpg

dsc_5159-2.jpg

DSC_3239-3-side.jpg

DSC_3558-2.jpg

DSC_4711-3-side.jpg

 

Itse en voi kampanjaan valitettavasti hakea, sillä kuulun tuomaristoon. Mutta kai sitä haaveilla saa? Aloin tänään miettimään, että mihin kuudesta aktiviteetista hakisin, mikäli voisin?

#aussomeskydiving – Laskuvarjohyppyä kokeiltiin Australiassa kaksi vuotta sitten. Pelkään kuollakseni tippumista ja korkeita paikkoja (tilanne on todella paha, en pysty esim sylkäisemään parvekkeelta…tiedän, säälittävää), joten todellakin ylitin itseni astuessani valjaat päällä pienkoneesta ulos. Olen aika kohtalaisen varma, että tämä jää tähän 😀 Kokemus oli mieletön, mutta varmaan kuolisin seuraavalla kerralla…

#aussomesurfing Viime marraskuu vietettiin surffileirillä Balilla. Surffauksesta on muutamassa vuodessa tullut yksi suosikkiharrastuksistani – leirille on päästävä ensi talvena! Balin lisäksi olen kuullut ihan huikeita tarinoita Sri Lankan surffileireistä!

#aussomescubadiving – En ole koskaan laitesukeltanut. Tässä lajissa on kyllä jotain todella kiehtovaa, mutta lääkärini on siitä minua varoitellut. Sisäkorvani tasapainoelimessä on ollut häikkää koko elämäni ajan, ja ongelmia saattaisi ilmaantua lisää sukelluksen myötä. Kokeilla nyt kuitenkin voisi!

#aussomegeysir – Islannin roadtrip tehtiin viime syyskuussa. Se oli mieletön, mutta siitä on niin vähän aikaa, että näkymät ovat vielä melko tuoreessa muistissa. Haluan kyllä joku päivä palata noihin maisemiin, ehkä kesällä tai sitten keskitalvella!

#aussomefestival – Bucket Listini kärkipäässä killuu festari, jolle olen halunnut varmaan 15 vuotta: Coachella. Ollaan parina vuonna ihan tosissaan yritetty saada lippuja, mutta vielä ei ole onnistanut.

#aussomeroadtrip – Jos Coachella on yksi niin roadtrip USA:n länsirannikolla on toinen. En ole koskaan käynyt Losissa tai San Franciscossa! Tässä olisi muuten mahdollisuus saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla: festarit ja road trip!! Apua miten siistiä se olisi!! Pelkkä ajatus sai posket punoittamaan! 😀

 

DSC_1325-2.jpg

DSC_4302-2.jpg

DSC_7535-2.jpg

DSC_0569-2.jpg

dsc_2824-2.jpg

 

Näin osallistut mukaan Aussome Bucket Listiin

 

1. Lisää Instagramiin kuva, joka edustaa täysillä elämistä.

2. Lisää kuvaan yksi Aussome Bucket Listin kuudesta aktiviteeteista, jonka haluaisit kokea vuonna 2018.

#aussomeskydiving //  #aussomesurfing // #aussomegeysir // #aussomeroadtrip // #aussomescubadiving // #aussomefestival

Tägää mukaan myös @aussiehairofficial

3. Osallistumisaikaa on 25.2 asti, jolloin raati (jossa meikäläinen on mukana – kaikki raadin jäsenet täällä!) valitsee kustakin aktiviteetti-hashtagista kolme suosikkiaan. Tämän jälkeen valitaan yhteistuumin voittaja per kategoria (kuusi voittajaa). 

 

Lisätietoja kampanjasivulla: aussomebucketlist.com

 

DSC_1448-5.jpg

dsc_3898-2.jpg

DSC_8388-2.jpg

DSC_6737.jpg

 

 

xx Sara

Tags:
,
3 Comments
 • Kriselda
  Posted at 19:33h, 08 February

  Vitsi miten ihania kuvia Sara! Huhhuh <3

  • saratickle
   Posted at 20:39h, 08 February

   Krissuli <3 <3 kiitos muru!

 • xod
  Posted at 10:44h, 12 February

  Aika hauska että oot melkeen kaikki noi päässyt jo tekemään :O